Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » .:Behind The Scenes:. {Naruto Crew SA's} » *~La Belle Ballerine~*

.:Behind The Scenes:. {Naruto Crew SA's}

16 maart 2010 - 16:22

634

3

305



*~La Belle Ballerine~*

**Ik heb niks te melden xD. La Belle Ballerine = Frans voor 'De Mooie Ballerina' x'D** **Ik ga in deze verhalen allemaal lostaande dingen doen, otay? Oftewel, onwaarschijnlijke koppels, vage gebeurtenissen, etc. etc. x'D**

Stilletjes sloop Sasori door het huis, om er zeker van te zijn dat er niemand was. Zijn ogen waren tot spleetjes geknepen. Voorzichtig keek hij rond.
“ ‘Allo, Sasori-San.”¯
Sasori sprong rechtop van schrik en draaide zich om naar de jongen met zijn blonde, warrige haar. “Oi, Naruto-Kun, wat doe jij hier?”¯ Vroeg Sasori terwijl hij om zich heen keek. “Ne? Ik kwam op bezoek bij mijn neef.”¯ Antwoordde Naruto. “Is hij thuis?”¯
Sasori schudde heftig zijn hoofd. “N-Neh, hij’s niet thuis. Dus, ga maar weer, otay? Ik zal hem zeggen dat je langs bent geweest.”¯ Zei hij terwijl hij Naruto naar de voordeur duwde. Hij keek Naruto nog even aan. “Hoe… Hoe ben jij eigenlijk binnen gekomen?”¯ Vroeg Sasori, Naruto lacht onschuldig.
“Dat is mijn geheim~”¯
“Je hebt het slot opengebroken..”¯
“H-Hoe kan jij dat nou weten?!”¯
“….. Omdat ik zie dat het slot kapot is -_-“
Naruto kneep zijn ogen tot spleetjes en hief zijn vuist in de lucht. “Oeeh! Jij bent goed zeg! Maar wacht maar, ik zal nog wel een manier vinden! Ik ben slimmer! Altijd al geweest! IK ZAL JE VERSLAAN!”¯
Sasori wou nog vragen ‘in wat ga je me verslaan’, maar Naruto was al schreeuwend terug naar huis aan het rennen. Sasori haalde zijn schouders op, liep weer naar binnen en deed de deur achter hem dicht.
Hij liep snel naar zijn kamer, als hij nog wou oefenen moest hij het snel doen, het was al bijna drie uur, en dan kwam Deidara elke zaterdag terug van het boodschappen doen. Hij had nog een half uur.
Zonder verder nog kamers te controleren liep hij zijn eigen kamer in, met de licht beige en witte muren, met het houten bureau, en het simpele bed met de pastel gele lakens.
Hij liep naar zijn bureau, waar een CD speler op stond. Hij deed er snel een witte CD in en drukte op Play.
De ballet muziek vulde al snel de kamer, en de kamers tot aan de woonkamer. Hij leunde met zijn handen tegen het bureau terwijl hij voorzichtig de ballet-passen deed die hij had geleerd, perfect in harmonie met de muziek van La Belle Ballerine.
----
Deidara keek twijfelend naar het gebroken slot. Het was het perfecte werk van zijn neef Naruto. Voorzichtig duwde hij de deur open, die lichtjes kraakte, terwijl het slot een rinkelend geluid maakte.
“ ‘Allo?”¯ Vroeg Deidara voorzichtig. Zijn oren werden gevuld met de rustige ballet muziek die van boven kwam. Hij haalde een wenkbrauw op en liep naar de keuken om de papieren boodschapzakken neer te zetten.
Verbaasd keek hij omhoog, de muziek leek van recht boven hem te komen, en recht boven de keuken zat Sasori’s kamer..
“Ik heb een hard hoofd hierin..”¯ Mompelde Deidara terwijl hij de witte trap opliep, die iets weg had van een wenteltrap. Hij schuifelde zachtjes naar de kamer waar de muziek vandaan kwam. Hij durfde bijna niet open te doen, en kloppen durfde hij al helemaal niet, dus duwde hij maar heel zachtjes de deur open, zonder ook maar een enkel geluid te maken. Voorzichtig gluurde hij naar binnen.
Zijn mond viel open van verbazing toen hij Sasori zag dansen op de ballet muziek.
“D-Danna?”¯
Omdat Sasori niet doorhad dat Deidara naar binnen keek, en het ook niet doorhad dat Deidara hem riep, besloot Deidara maar om weg te gaan. Voorzichtig deed hij de deur dicht en liep hij naar beneden, gevolgd door een trauma.
----
Voorzichtig ging Sasori naar beneden, hij had zijn muziek uitgedaan en opgeborgen, maar hij had een slecht voorgevoel. Hij sloop de woonkamer in en zag Deidara op de bank zitten, met een deken om zich heen geslagen en een kop thee in zijn lichtjes trillende handen.
“Deidara-Kun?”¯ Vroeg Sasori zachtjes. “Euh, hoe lang ben jij al thuis?”¯
Deidara draaide langzaam zijn hoofd naar Sasori en glimlachte flauwtjes.
“Oh, lang genoeg om te weten dat ik nooit meer vóór drie uur moet thuiskomen op zaterdagen…”¯


Reacties:


AssasinBlade
AssasinBlade zei op 16 maart 2010 - 18:48:
LOL.
De volgende bijeffecten zijn opgetreden:

-Dood gaan van het lachen.
-Het verliezen van je zicht.
-Hondsdolheid.


MoLoveAnime
MoLoveAnime zei op 16 maart 2010 - 16:52:
Tee-hee. Ikke zou Sasori een mega hug geven als ik dat hem zag doen. 8'D


witch
witch zei op 16 maart 2010 - 16:39:

deidara en naruto neefen????
maar toch wel leuk!
ga je snel verder?