Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Kill them!! *jasper love story* » Hoofdstuk 9 Meet The Cullens

Kill them!! *jasper love story*

19 maart 2010 - 16:36

268

3

240



Hoofdstuk 9 Meet The Cullens

Een beetje ongemakkelijk belde ik aan bij het grote witte huis. Snel verkleurde ik mijn ogen naar Goud/bruin. Een jongen van mijn leeftijd deed open, hij had Rood/bruinige haar en pik zwarte ogen.
"wie ben jij?" vroeg hij arogant. "ik ben Rowana en jij"vroeg ik op de zelfde toon.
"edward"bromde die terwijl hij naar binnen liep. De deur bleef open met zo'n bedoeling van: kom-binnen-als-je-durft. Snel stapte ik naar binnen en liep achter de jongen aan.
Ik kwam in de woonkamer, waar nog 4 andere vampiers zaten. Edward plofte op de bank neer naast een grote, gespierde jongen die football keek.
"edward." begon een vrouw, die rond de 30 was met prachtig bruin haar. "dat is rowana"bromde hij. De vrouw stond op en liep naar me toe. "hallo, ik ben Esmé, en dat is carlisle"ze wees op de man waar ze eerst naast zat, hij had blod haar dat naar achter was gekamt.
"en dat is Rosalie"terwijl ze wees op de mooiste vampier-meisje dat ik ooit had gezien.
"en dat is emmett" ze wees op de gespierde jongen. "Jasper en Alice komen zo terug denk ik" Bij de naam jasper alleen al nam mijn hart een sprong. Het kon nooit de zelfde zijn." ze zijn onderweg, ze kunnen elke moment binnen komen"zei Edward op een ongeintereseerde toon.
opdat moment ging een deur open in de glazen wand en kwam een klein meisje met pik zwart haar dat alle kanten op stond binnen. Daar achter kwam een jongen met goud/blond haar/ Hij staarde me aan met zijn goud/bruine ogen. Met een schok besefte ik me iets. "rowana?' fluisterde hij


Reacties:


lizzy1999 zei op 21 okt 2010 - 15:32:
meer



justAgirl
justAgirl zei op 27 mei 2010 - 8:08:
meeerrr


Merel
Merel zei op 22 mei 2010 - 17:30:
MEER!