Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Explosive » Sieben

Explosive

21 maart 2010 - 10:45

415

0

277



Sieben

Bill

Goedmaakseks. Soms is dat echt eht beste wat ik me kan voorstellen. Bijvoorbeeld vlak erna, zoals nu. Alix ligt tevreden tegen me aangevleid, als een kat op de warme motorkap van een auto. Nog even en ze begint te spinnen. Ik glimlach om die gedachte en druk een kusje op haar kruin. Ze beweegt even met haar hand, maar laat hem net boven de dekens op mijn borst liggen en kriebelt wat met haar perfect zwartgelakte nagels. Ze weet verdomd goed dat ik daar niet tegen kan! Ik probeer en kleine kreun binnen te houden, maar echt goed lukt het me niet. Ook al zie ik haar gezicht niet, ik kan me de lach haar gezicht al voorstellen. De grijns van iemand die zijn macht, en de zwaktes van een ander door en door kent.
Tom had gelijk, ik had veel te ruw gereageerd. Ze heeft me veel te veel moeten missen, de afgelopen week, zei ze net. En ik op mijn beurt heb haar beloofd dat we meer tijd samen zoudne doorbrengen. En ik meen het. Liefde is een werkwoord, om het met deftige woordne te zeggen. En ik hou van Alix, echt onnoemelijk veel. En ik ben zo ontzettend blij dat we geen van beiden moeten touren nu, anders zou het weer een maandenlange hel worden. In elke stad duizenden meisjes die zich aan mijn voeten werpen, maar dat ene, speciale wezentje dat ik wil, is onbereikbaar. Ik zou haar beter meenemen, probleem opgelost. Maar eigenlijk, zo stom is dat idee nog niet...
"Bill Kaulitz, je bent geniaal," mompel ik. Ik hoor Alix' wenkbrauwen bijna omhoog schieten. Ze gaat recht zitten en draait zich naar me toe. Eventjes kan ik het niet laten om naar haar naakte lichaam te gluren, maar zo gauw ik kan focus ik me weer op haar -al even perfecte- gezicht.
"Heb je weer even een moment van bescheidenheid?" vraagt ze poeslief. Alix ft. TH, dat zal vonken geven op het podium. Om over het hotel nog maar te zwijgen...
"Hey, focus, knul!" Mijn blik was weer een verdieping lager gegleden en met haar wijsvinger duwt ze mijn kin omhoog. Ik kijk haar met blinkende ogen aan.
"Wat dacht je ervan om samen te touren, Alix ft. TH. We hebben ongeveer dezelfde fans, en je weet net zo goed als ik dat ik je geen maanden kan missen zonder een complete ellendeling te worden." Ze glimlacht.
"Gekkie toch," mompelt ze. Maar haar blik verraadt dat ze maar al te graag wil. Bill shoots, Bill scores...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.