Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Explosive » Acht

Explosive

21 maart 2010 - 12:00

389

1

214



Acht

ok, ze zijn een hele tijd verder, de Humanoid tour is begonnen, en Alixis natuurlijk mee. enjoy ^^

Alix
"TOHOM! Laat dat!" Ik sla de graaiende vingers weg van het zielige stukje handdoek waarvan ik hoop dat het mijn lichaam min of meer bedekt. Samen touren is echt ontzettend leuk, behalve als je -zoals ik- je kleren vergeet mee te nemen naar de badkamer.
Ik struikel over de benen van een glurende Georg en Gustav en Bill schudden lachend hun hoofd. Ik val net niet (met dank aan Gustav) en vervloek de twee gluurders met alle Franse termen die ik ken. En geloof me, dat zijn er best veel. Ik zie Bill vanuit mijn ooghoeken van oor tot oor grijnzen, en meen me te herinneren dat hij Frans enorm sexy vindt als het uit mijn mond komt. En blijkbaar zit dat in de familie, want Tom lijkt die mening te delen met hem.
"Damn, ik moet echt cito presto een frans chickie vinden!"
"Dan heb ik een tip voor, stop irritant te zijn!" blaas ik. Hij grinnikt, en voor ik het weet, heeft hij het tipje van mijn handdoek gegrepen. Ik heb dus twee opties: í²f ik blijf braafjes staan (en hoop dat hij niet trekt) í²f ik loop poedelnaakt door een bus vol venten.

Nou, dat lijkt me vrij snel gekozen...

Ik draai me behoedzaam om, erop lettend dat ik niks laat zien en kijk hem aan.
"Meneer Kaulitz, als je nu niet onmiddellijk die handdoek loslaat..."
"Dan heb jij een probleem," grijnst hij, "en als ik nou besluit om jou nog harder te kloten en eens te trekken..." Hij geeft een klein snokje en piepend grijp ik de stof nog beter vast.
"Dan hebben wij entertainement," vult Georg aan.
"Bihiiill!" roep ik smekend. Hij staat recht, kletst zijn broer op de vingers en leidt me weg van de hormonenmaffia. Hijzelf niet meegerekend, want zodra we bij de bedden zijn, schuift zijn hand over mijn bovenbenen, steeds hoger. Hij drukt kleine kusjes in mijn nek, en ik kan het niet laten zachtjes te kreunen. Hij grinnikt, maar net iets te luid.
"Geen seks op de bus!" brult Georg, "hebben jullie beloofd!" Bill zucht.
"Danke, Hagen!" roept hij terug. Ik tik hem tegen zijn neus.
"Eruit, Kaulitz, ik wil me omkleden. En dat gaat niet als jij me afleidt." Voor hij kan protesteren, heb ik hem buiten gejast en de deur op slot gedraaid. Ik hoor hem beteuterd weglopen. Ach, hij vergeeft het me wel. Straks, in onze hotelkamer...


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 21 maart 2010 - 13:23:
Haha, supergrappig stukje x]
Ik vind Tom een beetje.. een beetje.. een eikel. Je flirt toch niet met de vriendin van je broer o.o
Maar ja, het is wel echt een leuk verhaal!
xx