Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Two girls come by the Cullens » 66

Two girls come by the Cullens

26 maart 2010 - 15:39

305

0

188



66

Ik wachtte af, en eindelijk, na drie halve uren, verscheen mijn vader.
'Rowena,'zei hij.
'Vader.'
'Wat is 'r?'
'Ik.. Ik wil weer vampier worden.' Mijn vader kreeg een harde trek op zijn gezicht.
'Nooit, Rowena, nooit.'
'Maar..' ik slikte, en haalde diep adem om het harste argument in de strijd te gooien. Ik wist dat ik mijn Vader zou kwetsen, maar het moest maar even.
'Als.. Alss... Als jij me niet weer Vampier maakt, zal Jasper het zelfde voelen asl.. Als.. Als.. Als wat jij voelde toen.. Moeder.. Dood was.' Mijn vader sloeg zijn ogen neer.
'Ik... Je hebt gelijk. Hij keek op, en stond op.'Je hebt gelijk,'herhaalde hij. 'Ik.. Je zult weer Vampier worden, bij het slaan van de klok, en je voelt een windje. Een klein briesje. Mí¡í¡r. Er is 1 mí¡í¡r. Eens in de 10 jaar zal je een maand mens worden.' hij verdween. Dat mens worden was nog niet eens zo heel erg. Ik kon naar Elisabeth e nEmbry.


Midden in de nacht werd ik wakker. Mijn klokje sloeg. Ik stond zuchtend en mopperend op. Ik zou nu toch niet meer kunnen slapen. En wat ging ik nu eigenlijk doen? Iedereen sliep! Of wacht... niet iedereen. Ik begon te rennen. Ik trok het elastiek uit mijn blonde haar. Ik was er al bijna. In de verte hield Emmett met een brede grijns de deur voor me open en ik rende zo naar binnen. 'Dank je.' ''t Is goed hoor,' zei hij. Ik voelde dat er iets was. Ik concentreerde me en sloot mijn ogen. Mijn ogen vlogen open en ik keek door de ogen van Row.

elisabeth stond voor zich uit te staren!ïk zwaaide met mijn hand voor haar ogen. "hallo!! aarde aan Elisabeth, Esmé is visstickjes aan het bakken voor je. ze liggen er echt sexy bij joh! moet je zien!"Lachte ik


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.