Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Explosive » Neun

Explosive

21 maart 2010 - 14:07

577

2

273



Neun

Alix

http://cn1.kaboodle.com/hi/img/b/0/0/37/a/AAAAC938rq0AAAAAADeuoA.jpg

Streeeeeess!!! Ik sta in de badkamer van onze hotelkamer, te zenuwen voor de awardshow van vanavond. Er gaan echt kutveel mensen zijn, en ik ben gewoon zo bang om iets stoms te doen (jeweetwel, zoiets als op de rode loper struikelen en op je bek gaan). Stel je voor dat ik iets fout doe...
"Lieverd, ben je bijna klaar?" Bill klopt zachtjes op de deur, en ook al weet ik dat hij het goed bedoelt, op dit moment kan ik hem voor zijn kop rammen.
"Jahaaaaa, vijf minuutjes!" roep ik terug.
"Dat zei ze een kwartier geleden ook al..." hoor ik Gustav mompelen. Ik besluit er maar niet op de reageren. Voor de laatste keer check ik mijn make up en kapsel in de spiegel en ga zachtjes met mijn handen over mijn jurkje. Conclusie: Damn, I look good

"En, hoe zie ik eruit?" Ik draai een rondje, en tot de grote teleurstelling van bepaalde individuen (met name de heer Tom Kaulitz) kan je net niet onde rmijn kleedje kijken.
"Je ziet er prachtig uit, schat," glimlacht Bill. Ik loop tevreden verder en voel een klap op mijn kont. Instinctief weet ik dat het één van de broertjes is, en uit Bill's protesterende 'Tom, af!' kan ik opmaken dat het de oudste helft van de tweeling was. Ach, ik weet dat hij er niks speciaals mee bedoelt, en liever zo dan dat 'ie m'n bloed kan drinken (en tussen ons gezegd en gezwegen, Tom mag er zijn. En aandacht van een knapperd, dat sla ik niet af!). Pas als ik bij hem sta, zie ik Gustav's geïrriteerde blik.
"Wat?"
"Alix, je hebt exact 79 minuten op die badkamer gezeten, Bill's record van 45 minuten is grandioos verpletterd nu! Het is maar een awardshow, hoor." Aan zijn toon hoor ik dat hij niet echt kwaad is, en het al helemaal niet lang kan blijven.
"Mí í r een awardshow?! Gustav!" Ik doe of ik flauwval, en zoals de exacte berekeningen van mijn goktalent al voorspelden, vangt Bill me netjes op. Ik open mijn ogen en keek recht in de zijne.
"Is dit de hemel?" fluisterde ik dramatisch. Tom ligt al krom van het lachen over de sofa, en ook Georg en Gustav houden het niet meer.
"Dramaqueen," mompelt Gustav.
"Allemaal goed en wel, maar ik heb nu dus wel mond-op-mond nodig, hoor!" Bill aarzelt geen seconde, duwt een iets te enthousiaste Tom weg en drukt zelf zijn lippen op mijn mond. En hij doet het op een manier zoals alleen hij dat kan: subtiel, zacht, maar toch dwingend, met een klein vleugje van alles waar zijn broer zo bekend voor staat: pure seks.
Ik duw hem lachend weg, voor ik helemaal week wordt in mijn benen.
"Liebe dich," lipt hij geluidloos.
"Liebe dich auch." Tom onderbreekt ons momentje met wat gekuch, waardoor het lijkt of hij een haarbal ter grote van zijn Cadillac moet uitspuwen. Daarna mompelt hi jiets wat verdacht veel lijkt op 'kleffers', met een mep van zijn broer als gevolg.

Ik voel de bekende druk op mijn borstkas, altijd als ik nerveus ben. Georg, die naast me zit, kijkt me ongerust aan als ik een paar keer diep in en uit adem.
"Zenuwachtig?" Ik probeer de krop in mijn keel weg te slikken.
"Beetje," antwoord ik schor. Mijn stem blijft haperen...

"En de winnaar is... ALIX!!" Ik heb mijn lip haast stuk gebeten, maar het was het waard.

Het geluk stroomt door mijn lijf als ik mijn bedankje zeg op het podium. Vanuit het publiek zie ik Bill trots naar me kijken. Mijn lieve Bill.


Reacties:


XlianneX
XlianneX zei op 22 maart 2010 - 11:46:
Ik eis NU een nieuw hoofdstuk!!!

haha, hij is super goed

x


xEmma
xEmma zei op 21 maart 2010 - 15:37:
"Alix, je hebt exact 79 minuten op die badkamer gezeten, Bill's record van 45 minuten is grandioos verpletterd nu!

Mwahah, Gustav is cool x]
"Is dit de hemel?" fluisterde ik dramatisch.

Maar Alix is nog net iets cooler.

Dat jurkje is trouwens echt geweldig, echt supersupersuperleuk!!!!
[ Em wordt hyper ]

Af en toe is verveling goed

x