Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » In your shadow I can shine. » Chapter 1.

In your shadow I can shine.

22 maart 2010 - 22:18

449

2

177



Chapter 1.

POV Femke:
”¯Verdomme!”¯ riep ik, toen er voor de zoveelste keer een verhuisdoos op mijn voet viel. De afgelopen twee weken waren Romy en ik te lui om de dozen uit te pakken, dus moesten we dat vandaag maar doen. Romy keek op, gevolgd door een diepe zucht. “Dat moet je ook niet zo doen.”¯ zei ze geërgerd. Ook al deed ik of ik overal beter in was, in de meeste dingen was Romy veel beter. Romy pakte de doos uit mijn handen en liep er zonder problemen te trap mee op. Ik besloot Romy maar de dozen uit te laten pakken. Waarschijnlijk was zij in haar eentje sneller klaar dan met zijn tweeën.
Ik ging op de bank zitten -gelukkig stonden de meubels er wel al de eerste weken- en keek naar buiten. Het regende; net zoals het in Engeland altijd deed. Ik had dertien jaar in Engeland gewoond, daarna vijf jaar in Nederland en nu in Duitsland. Engeland was verreweg het leukste maar daar kon ik niet meer naar toe. Ik was toen ik dertien was weggelopen van huis en in Nederland heb ik in een weeshuis gewoond. Toen Romy en ik klaar waren met de middelbare school besloten we om in Duitsland te gaan wonen en daar eventueel te gaan studeren. Romy de gewone lessen en ik alleen de Engelse omdat mijn Duits slecht was.
“Femke Eagleheart, als je klaar bent met dagdromen, zou je dan zo vriendelijk willen zijn om me te helpen?”¯. Ik stond op en keek naar boven waar de helft van de dozen al stonden. “Jaja,”¯ antwoordde ik. Ik was gewend om zo weinig mogelijk te doen; zo was ik gewoon opgevoed. Met butlers, hofdames, de hele mikmak.

Die avond was alles uitgepakt op een paar dozen met onnodige spullen erin na. “Wat zullen we eens eten?”¯ vroeg Romy die al meteen naar de telefoon greep. “De pizza’s en patat komen mijn neus uit. En de afhaalchinees ook,”¯ zeg ik geïrriteerd. Aangezien we niets hadden om mee te koken hadden we de afgelopen weken alleen maar patat, pizza en chinees gegeten. Romy zuchtte. “Kom jij dan maar met een idee,”¯ zei ze. Ik pakte mijn portemonnee uit mijn zak. “We gaan uit eten!”¯ zei ik vrolijk. “Leuk leuk!”¯ riep Romy vrolijk. We liepen naar boven om ons om te kleden. Romy’s kamer was al helemaal netjes ingericht en mijn kamer was zoals gewoonlijk een grote zooi. Ik zocht in een verhuisdoos naar wat kleren. Ik besloot mijn zwarte skinny jeans, een rood topje en zwarte All Stars aan te doen. Ik borstelde mijn haar nog even en na mijn make-up te hebben bijgewerkt waren Romy en ik klaar om een leuk restaurant te vinden in Berlijn.


Reacties:


SaarForYou
SaarForYou zei op 31 mei 2010 - 23:46:
Oh maar ik had dat al allemaal gelezen :c


JoLiEnNnN
JoLiEnNnN zei op 22 maart 2010 - 22:42:
mooii