Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » In your shadow I can shine. » Chapter 2.

In your shadow I can shine.

22 maart 2010 - 22:48

419

1

166



Chapter 2.

POV Romy:
Toen we eenmaal de hoofdstraat van Berlijn hadden berijkt was het aan het onweren. "Laten we maar snel een restaurant zoeken," mompelde ik. Femke wees naar een enorm chique hotel wat waarschijnlijk ook heelduur was maar, dat maakte niets uit; we hadden beide veel geld. En met veel, bedoel ik ook ècht veel.
We liepen het restaurant binnen waar de temperatuur heerlijk was omdat er een grote openhaard stond. Femke en ik namen plaats aan een tafel en klapte de menukaarten open. Mijn ogen gleden over de heerlijke gerechten, dit was wel even wat anders dan de afhaalchinees. "Roooomy?" hoorde ik Femke, die naast mij zat, zeurderig zeggen. Ik keek haar aan. "Ja?". "Wil jij voor mij bestellen?". Ik glimlachte, "Natuurlijk," het was maar goed dat er één van ons Duits kon.
Toen we hadden besteld en de ober weg was begonnen we te praten over wat we later wilden doen qua studie. Een onderwerp dat ik persoon geweldig saai vond. Met één oor luisterde ik naar Femke, die een hele avond kon doorpraten, en met mijn andere oor probeerde ik de gesprekken op te vangen van de mensen die hier ook zaten. Ik keek rond en keek net zo snel weer terug. "Femke!" siste ik. Femke keek mij vragend aan. "Georg zit vier tafels achter ons te dineren met zijn ouders!" zei ik enthousiast. Ik was al jaren lang Tokio Hotel fan en hoopte eigenlijk dat ik ze ooit eens zou tegen komen in Duitsland. "Georg wie?" vroeg Femke. Ze was beledigd omdat ik door haar heen had gepraat maar, dat maakte niet uit. Ik was er aan gewend. "Je weet wel, van Tokio Hotel!" zei ik niet al te hard. Georg zat hier waarschijnlijk om groupies te ontlopen, niet om aangevallen te worden door mij. "Oh oké," zei Femke ongeïntreseerd en ze begon weer verder te praten. Mijn oor dat ik eerst gebruikte om naar Femke te luisteren gebruikte ik nu om Georg zijn gesprek mee te volgen. Het ging erover dat hij, samen met Tom en Bill tijdelijk in een huisje wilde verblijven als een soort van vakantie. Ze hadden net getourd door delen van Europa en wilde nu wel even rust. Gustav was met zijn eigen familie op vakantie gegaan. "Waaaaaaah Feeeeemke!" fluisterde ik blij. "Waaaaah wat?" vroeg Femke sarcastisch terug. Ik begon te vertellen wat ik net had gehoord. Waar zou hun huisje zijn? Zou het eigenlijk wel in Berlijn zijn? Mijn gedachtes werden ruw verstoord door de ober die het eten op tafel zette.


Reacties:


JoLiEnNnN
JoLiEnNnN zei op 22 maart 2010 - 22:57:
mooi !
snel verder
x