Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 4

Because I love you, [Jonas Brothers]

23 maart 2010 - 8:02

425

2

223



Chapter 4

[center][i]Ik ga even wat dingen zeggen, anders denk je wat the !@#%$@%&. ^^ De 3 hoofdstukken ervoor zijn in het verleden gebeurt. Precies te zijn 2,5 jaar geleden. Enjoy <3 xoxo [/center][/i]

Kate's Point View


Het is een droom van ieder meisje ter wereld. Kussen met Nick, maar dan doe je iets. Het domste, ja echt het domste van je HELE leven.
Je duwt Nick weg en zeg dat je vrienden wil blijven. Je geeft jouw nummer en zeg misschien kunnen we wat afspreken. Je gelooft jezelf ook nog, maar je kan het al raden. Hij belt je nooit meer terug. Kan ik wel begrijpen. Je loopt een blauwtje en dan moet je nog iemand bellen. Ik zal het ook niet doen als ik hem was.

Maar nu is het al 2,5 jaar geleden, toen ik Nick ontmoette. En mijn leven is compleet veranderd. Eigenlijk ben ik best wel blij, dat ik Nick heb afgewezen, want mijn leven is stukken beter geworden. Ik leef niet meer in het kleine Holland. Nee, nu in Amerika en zelf een paar maanden in Japan. Ik werk niet meer in de kroeg, maar in de mode. Ik heb allemaal verschillende taken. Het is gewoon zo leuk. En mijn vrienden kring is echt zo veranderd. Geen mannen met bier meer. Mijn beste vriendinnen/vriend zijn Analeigh, Ahsley en John. Door hun heb ik een heel ander leven. Ik ga naar de meest dure en geweldige feesten. We hebben het eigenlijk altijd gezellig.
- Analeigh. Ze is echt mijn beste vriendin. Ik kan echt alles met haar bespreken.
- Ashley voor de humeur
- John... Ja wat moet ik zeggen.
BOYS,BOYS,BOYS,BOYS

Ze werken allemaal in de Fashion industriee, ik ben misschien de new comer, maar het lukt me al om me staande te houden.
Maar het beste en geweldigste van mijn leven is, als ik eind van de maand naar me banksaldo ga kijken. Zie ik heel veel nulletjes. Ik kan er nog steeds niet aan wennen. Elke keer als ik het zie, wordt ik gek.
Hoe raar het ook klinkt zoveel koop ik ook niet. Wel natuurlijk een huis tussen de rijke mensen, maar kleding. Soms, want de meeste krijg ik van de designers zelf.
Bijvoorbeeld van Prada een super schattig jurkje.
Maar ook is mijn hele leven stukken beter geworden, mis ik toch 1 ding. De liefde. Na Nick is er niemand die mijn hart laat sneller kloppen. Ze zijn wel perfect. Precies wat is zoek. Grappig, lief, charmant en knap. Mag ik eigenlijk niet zeggen, want hij gaat toch om het innerlijk dan de buitenkant. Maar een knap vriendje is toch ook lekker mee genomen...

Maar toch mis ik de prachtige ogen, waar je kan verdrinken.
Ik moet er maar leven dat ik nooit zal leven met Nick...


Reactieee?
.


Reacties:


saphira
saphira zei op 8 april 2010 - 17:55:
Wauw! Ik begin gewoon te lachen als ik het lees


Nynke
Nynke zei op 23 maart 2010 - 21:40:
Whhaaaaah leuk