Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Rollen!

Because I love you, [Jonas Brothers]

11 april 2010 - 17:41

49

5

248



Rollen!

Haaaaai..

Wil je een rol in mijn story?
Dan schrijf hier onder.
- De naam
- Karakter
- Misschien een foto ^^

xoxo





Jelle Elle McDailey, Chapter5

Chad Sterling, Chapter 11

Ginny Jessica Massey Chapter 11

Charyl Rowena Cinan, Chapter 15


Er zijn zo veel aanvragen
Ik probeer ze allemaal in te krijgen, alleen het kan een tijdje duren <3


Reacties:


oomsjes16 zei op 29 nov 2010 - 18:23:
leuk verhaal
snel verder!!


lisasnowy
lisasnowy zei op 25 april 2010 - 14:46:
leuk verhaal
snel verder!


Merel
Merel zei op 25 maart 2010 - 17:02:
naam: Charyl Rowena Cinan (meisje)
leeftijd:19 jaar
geboortedatum 7 Juli
Uiterlijk: http://i40.tinypic.com/28lap3d.jpg
Seksuele Geaardhei Hetero
karakter Charyl is een erg felle meid, die snel op haar teentjes is getrapt. Ze loopt stage achter de schermen bij de JB's, en kan haar ogen niet van Joe afhouden. Als Charyl gestoord wordt, dan wordt ze nogal boos. Charyl heeft nergens oog voor, behalve voor Jongens, boeken, Films en tekenen. Ze is een kei in portretten tekenen.
Extra: Charyl heeft altijd ale en obsessie gehad voor dolken en bogen.

Misschien kan je er iets mee? Zoniet, dat is dat dan jammer...

Kun je zeggen wanneer er een nieuw deeltje is??

xx


Nynke
Nynke zei op 23 maart 2010 - 21:57:
Naam: Chad Sterling
Leeftijd: 17
Geboortedag: 17 mei
Seksuele geaardheid: Hetero
Uiterlijk: Blond haar tot ongeveer in de nek. Ongewoonlijk opvallende blauwe ogen. Normale bouw, wel ene blokjesbuik=D (sorry, moet erin.) Hij heeft een typisch witte tandpastaglimlach.
Karakter: Hij is enorm gek van zichzelf en laat nooit een kans voorbij gaan om te vertellen hoe geweldig hij wel niet is en hoeveel hij al heeft bereikt. Enorm veel meisjes vallen voor hem, maar hij gaat het liefste voor lieve- onpopulaire typjes. Zijn langste relatie duurde twee week. Hij is ene echte womanizer, en kan ook behoorlijk arrogant zijn. Maar uiteindelijk, als het er echt op aankomt geeft hij echt om andere mensen. Hij is een loyaal persoon.
Carrière: Chad is een model, die werkt bij het fashion bureau. Hij was al model vanaf kinds af aan. Hij trede in de voetsporen van zijn vader. Toen hij op zijn 6e jaar een photoshoot kreeg, mocht hij gelijk bij dat bureau blijven. Hij staat model voor een aantal merken.
Extra: Chad heeft nooit een sterke band met zijn ouders gehad, behalve dan met zijn vader zijn passie voor het modellenwereldje.

Let me know


xEmma
xEmma zei op 23 maart 2010 - 15:01:
Rollen verzinnen is leuk^^
*kraakt vingers*
Oke, here it comes
- dit ben ik dus niet zelf x] -

Naam: Ginny Jessica Massey
Leeftijd: 19
Geboortedag: Acht September
Seksuele geaardheid: Biseksueel
Uiterlijk: Haar donkerblauwe haar rijkt tot vlak onder haar kaak. Haar pony, waar een klein, zwart plukje in zit, bedekt haar blanke voorhoofd. In haar rechterwenkbrauw schittert altijd een klein ringetje. Ook in haar neus heeft ze een piercing, net als in haar oren. In haar rechteroor heeft ze vier gaatjes totaal, in de andere zeven.
Ze heeft een blanke huid, en van nature sproetjes rond haar wipneusje, maar die bedekt ze vaak met foundation, omdat ze ze eigenlijk het tegenovergestelde van mooi vindt. Haar ogen zijn vrij groot, en met make-up weet ze ze nog net iets groter te laten lijken. Helder blauwe irissen zijn zichtbaar tussen de lange wimpers.
Haar lippen stift ze vaak geheel roze, ze houdt ervan op te vallen.
Ze is vrij klein, 162 centimer, maar door haar favoriete soort schoenen, killerheels, waar ze overigens bijna 100 paar van heeft, lijkt ze een stuk langer. Verder is ze vrij tenger.
Karakter: Ginny is een aardig meisje, op de voorwaarde dat ze niet onder stress staat. Als ze stresserig is, begint ze met commanderen en wordt ze woedend als je haar bevelen niet opvolgt. Maar ze straalt ook leiderschap uit, dus gelukkig doet bijna iedereen wel wat ze zegt. Bij modeshows is ze altijd gestresst. Ze is een ontzettend goede ontwerpster, maar toch blijft ze onzeker over haar werk. Ze is namelijk slecht in het voorspellen van andermans reacties, ze heeft moeite met inleven. Dat maakt het soms wel moeilijk om vrienden met haar te zijn, want als je een probleem op tafel legt snapt ze niet altijd hoe erg het is, wat tot irritatie kan leiden. Ze kan zich niet voorstellen hoe het is om in die positie te staan. Daarnaast is ze wel een goede vriendin, altijd in voor een grapje, betrouwbaar en loyaal. Alleen heeft ze het zo druk, dat ze niet veel tijd heeft voor haar vrienden.
Carrière: Op haar zestiende is ze doorgebroken in de modewereld, en ze is ondertussen wereldberoemd. Wie haar niet kent, heeft onder een steen geleegd. Of onder een rotsblok, eigenlijk. Ze ontwerpt bijna alleen voor haar eigen merk, GM-design. Het is een vrij duur merk, vooral voor vrouwen tussen de twintig en vijftig bedoeld, een vrij ruime doelgroep dus. Over de wereld zijn ondertussen ruim 200 winkels. Ze werkt nu ook aan een geurtje, naast al de kleding, want ze is een echt tieneridool geworden.
Extra: Ginny was enigskind, dus voelde zich nooit achtergesteld. Ze was redelijk verwend. Tegenwoordig staat ze echter met beide voeten stevig op de grond.

Net uit mijn duim gezogen, dus geen foto. Sorry!

Edit: Ik hoop dat je er iets aan hebt en je haar in het verhaal kan introduceren^^
En als je nog iemand nodig hebt, i'm your guy girl