Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Explosive » Zehn

Explosive

23 maart 2010 - 16:31

398

1

241



Zehn

Bill

Man, ik ben kapot...
Alix is ziek, ze is van de bus meteen naar onze hotelkamer gegaan om op bed te gaan liggen. Dus ik loop al bijna de hele dag rond te zeulen met hí í r spullen. Ik vind het niet erg, ik doe het graag voor haar, maar na de laatste koffer -nummer acht, geloof ik- is mijn rug vrij kreupel. Alix slaapt, in de hoop dat ze vanavond kan optreden. Zoals ik voorspeld heb, kijken de fans echt enorm uit naar ons gezamenlijke concert, en we zouden het allebei vreselijk vinden om hen teleur te stellen.

Ik ga in de bar van het hotel zitten, om een beetje te bekomen zonder Alix te wekken. Ik bestel een cola en kijk wat rond. Plots valt mijn oog op een blond meisje. Ze is lang niet lelijk, verre van zelfs. Het lijkt wel of ze mijn blik voelt, want ze kijkt op en knipoogt. Ik weet dat het niet hoeft, maar toch beantwoord ik haar met een glimlach. Ze giechelt, en het valt me op dat ze dan kuiltjes in haar wang heeft. Net als Alix, maar die wil dat niet toegeven, want 'zoiets schattigs' past niet bij haar 'stoere imago'. Ik kij kterug naar mijn glas, dat ineens op wonderbaarlijke wijze voor mijn neus staat, maar na enkele seconden glijdt mijn blik terug af naar de blondine. Echt een mooi meid...
Ze komt naar me toe.
"Hé, ben jij niet Bill Kaulitz?" vraagt ze met een honingzoet stemmetje. Ik knik, hopend dat er achter dat stemmetje geen compleet gestoorde fan schuilt.
"Lotte, aangenaam."
"Het plezier staat geheel aan mijn kant." Hè? Waarom zeg ik dat nou? Stom, stom, stom, straks zoekt ze er wat achter! Te laat, ze giechelt weer, het klinkt als rinkelende belletjes.
"Je nieuwe cd is vet goed."
"Dank je."
"Vooral Automatisch is leuk. Je zingt het zo... overtuigend. Gaat het misschien over Alix?" Wat? Blijven lachen, Bill, altijd vriendelijk blijven...
"Nee, hoor, absoluut niet. Het is gewoon een situatie die iedereen wel kent." Hallo, Billchen, waarom praat je eigenlijk tegen haar? Ze kan wel journaliste zijn of zoiets!
Verlossing! Mijn gsm gaat, en zo gauw ik kan, neem ik op.
"Hallo?"
"Hey, liefje, ik ben het. Waar ben je, ik kan je nergens vinden?"
"Ik ben in de bar, maar ik ko mer meteen aan, lieve schat. Tot zo!"
"Tot zo." Ik hang op.
"Sorry, ik moet gaan. Nog een fijne dag."
"Ja, dag..." Woops, zwaar teleurgestelde fan gelokaliseerd...


Reacties:


Lisaa
Lisaa zei op 27 maart 2010 - 9:27:
Meeeer?
x