Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 5

Because I love you, [Jonas Brothers]

23 maart 2010 - 17:26

709

1

237



Chapter 5

Nick's Point of View


'Nick, we zijn op aarde geland. U kunt weer waker worden'. 'Oooo,', snel kijk ik verward om me heen en zie Jelle voor me. 'Ik was aan het dragdromen.' Ik zie dat Jelle zorgen over me maakt. Ze is mijn beste vriendin, maar toch voel ik dat ze iets verbergt. Volgens mij heeft ze iets met Joe, maar anders zouden ze toch allebei tegen me verteld. 'Jelle, je kan niks doen. Zometeen gaat hij weer dromen over zijn meisje', zegt Joe en kijkt geirriteerd. 'Hou je mond! Je kent haar niet eens en ze is mijn meisje niet. Dat komt omdat ik haar nooit meer terug kan bellen door jouw.' Ik zie dat Joe geschokken is van mij reactie, maar jammer voor hem. Het is zijn schuld. Ik loop naar het raam en kijk naar buiten. Iets in mij voelt dat ze dicht bij is, maar waar? Ik voel me nog steeds kut toen ze me wegduwde en zei; Misschien is het beter dat we vrienden zijn. Eindelijk heb ik mijn liefde van mijn leven gevonden, maar ze wil niks van me weten.
Maar ik heb al een paar vriendinnen gehad, maar het gevoel dat ze me kuste kan geen elke meisje nadoen en ze doen het alleen om beroemd te worden. Bijvoorbeeld Kesha, ik had 2 maanden met haar en nu vraag ik me af waarom? Dat weet ik niet meer. Toen ik haar uitmaakte, had een week daarna al George Cloony. Man, die is echt veel te oud voor haar. Dus je kan haar samenvatting in 1 woord 'slet'.
'Sorry man, dat ik appelsap over je briefje met haar telefoonnummer knoeide'. 'Ja, maar ik kan haar nooit meer zien door jouw fout.' Ik liep snel door kamer net voor de deur stopte ik. Ik hoor een meisjes lach. Die lach herkende ik. Het was de lach van Kate. Snel doe ik de deur open, maar ik zie niemand op de gang staan. Wat sukkel ben ik ook!
Ik voelde een hand om mijn schouder. Het was de hand van Jelle. 'Nick, kom we gaan ontbijten'. Ik knikte en lopen samen naar lift om naar de ontbijtzaal te gaan. Als we in de lift staan, zie ik Joe met een teurig gezicht bij de deur staan. Misschien was ik ook iets te hard. 'Kom je nog? We kunnen de lift niet vooraltijd open laten staan.''De lach van Joe komt een klein beetje terug...

Ik heb niks gezegt bij het ontbijten. Maar hoe dom kan ik zijn. Denken dat Kate in dit hotel is. Ik ben gestoord. Ik weet toch daar ze geen geld voor heeft. Alleen als je trouwt met een rijke man. Dat doet ze niet, of wel...

'Nick, sorry van daarnet. Ik weet dat je haar mist, maar ik weet wel 1 ding. Ze is rijp voor het gekkenhuis!' Ik kijk verward naar Joe. 'Omdat ze jouw heeft afgewezen!' Ik moest wel lachen. 'Nick, je moet haar vergeten. Er zijn gewoon mensen. 6 billion mensen om te kiezen', zegt Jelle. Ze is altijd verzekerd en kan altijd opvrolijken. 'Maar - 3, want je kan ons en kate niet kiezen',zeg Joe grinnikend. Jelle knikt snel op je reactie van Joe. Ik ga haar echt missen. Ze wilt werken in de mode en daarvoor gaat ze naar Japan. Ik ben de enigste die het weet, zelf Joe weet het niet...
Maar ze hebben gelijk. Ik moet verder met me leven. Kate is verleden tijd, zelf verzekerd loop ik naar de lift. Het eerst volgende leuke meisje die ik zie, ga ik met haar praten. 'Eindelijk komt de oude Nick terug' 'maar het duurde wel lang', maakte Joe Jelle's zin af. 'Nou, kijk Nick. Zie je daar het meisje in de gang ga met praten'. Ik voelde dat Joe me duwde in de richting van het meisje. Okee Nick, al je moed verzamelen. Je gaat alleen met haar praten.
Ik loop gespannen naar het meisje. Ik zie dat ze druk aan het bellen en smsen is. Ze heeft blond haar en prachtige ogen. Het meisje moest lachen. W-wacht. Ik herken haar. H-het is Kate. Is dit een droom? 'Kate, ben jij dat?' Het meisje kijkt snel naar me richting op en er komt een glimlach te voorschijn. 'Nick, dat is lang geleden'.


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 23 maart 2010 - 21:43:
Yeeehy