Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vakantie » 1.

Vakantie

24 maart 2010 - 14:26

650

0

158



1.

"Zijn jullie nu eindelijk zover?" vraagt Karin. "Ja! Ik wel maar waar de rest is weet ik niet hoor." "'We moeten gaan, anders kunnen we niet meer op tijd inchecken in het hotel. Dat moet voor 6 uur en als we nu gaan zijn we er om half 6 ongeveer dus we moeten opschieten."

Oke, dat was dus mijn zus, ze schiet altijd in de stress als we nog genoeg tijd hebben. Een half uur is toch genoeg om in te checken? Ik vind in ieder geval van wel. We gaan met z'n allen op vakantie, ik, Karin (mijn zus), Marleen, en Kristel. Wij wilden altijd al een keer naar Berlijn en nu gaan we eindelijk! Ik hoop echt dat je daar leuk uit kunt gaan. Ik heb echt veel zin om in de auto te stappen maar ik moet wel 4 danslessen missen. Dat vind ik het enige nadeel aan deze vakantie. Ik zit al 4 jaar op dansles en de lerares vind me echt goed. Ze zegt wanneer er een wedstrijd is, en meestal als ik mee kan doen, sta ik wel op het podium. Ik dans trouwens hiphop. Maar nu moet ik echt gaan. We moeten in de auto stappen.


Na een paar uur rijden zijn jullie eindelijk in Berlijn. Het is ondertussen kwart voor zes. Karin stopt de auto, springt eruit en rent het hotel binnen. Ze checkt in en komt weer naar buiten.

"We kunnen!" "Oké." Snel pakt iedereen de spullen uit de auto en dan begint het gesleep. "Hé waarom heb jij mijn tas nou weer, die kan ik zelf ook wel dragen hoor!" "Ja, nou, jij pakte mijn tas.''
Iedereen zoekt haar kamer op en Kristel loopt te hyperen. "Ik heb zimmer 483! Ik heb zimmer 483!" "Iedereen lacht haar uit en Marleen maakt gauw een filmpje voor de herinneringen.

'S avond zit iedereen op de kamer van Kristel en ze gaan een Tokio Hotel marathon houden. Eerst kijken ze Leb die Sekunde behind the scenes, dan is Schrei aan de beurt, daarna zimmer 483 en daarna ook nog Tokio Hotel TV Caught On Camera. Als ze al die dvd’s met heel veel lol hebben bekeken hebben ze nog niet genoeg gehad en ze kijken ook nog Arthur und die Minimoy’s. Iedereen is onder die film in slaap gevallen.
Kristel maakt ze wakker. "Kunnen jullie niet ff in je eigen bed gaan liggen. Zo kan ik niet lekker liggen."
Iedereen gaat naar haar eigen kamer en gaat lekker slapen.

Jullie hadden afgesproken dat jullie zouden gaan shoppen dus dat wordt vroeg opstaan.
Als eerste gaat mijn wekker af. Ik ren naar Kristel’s kamer en klop keihard op de deur. "Wakker worden!! we gaan zo winkelen!" "Ja, ja, ik was al wakker!"
Nadat iedereen wakker en aangekleed is gaan jullie naar beneden, daar is het ontbijt.

Na het ontbijt pakt iedereen haar spullen en weg gaan ze.
In de stad is het nog rustig. "Kijk, ik heb mijn fototoestel bij me!" zegt Marleen. "Oh, nu moet ik de hele dag normaal doen anders sta ik weer debiel op de foto’s" "Nee hoor jij staat altijd vet mooi op de foto." "Echt niet."
Na het shoppen is iedereen uitgeput en is het tijd voor een middag dutje.

'S avonds heeft iedereen zin om uit te gaan. In de eerste club waar jullie komen is het nogal saai. De tweede is al iets gezelliger, maar de muziek die ze daar draaien is niet jullie smaak. De derde is het helemaal. Daar gaat iedereen lekker uit z'n dak en Marleen komt er weer aan met haar fototoestel. Na een poosje wordt er een hiphop liedje gedraaid. Renske (de ik uit hoofdstuk 1) gaat uit haar dak. "Die heb ik net geleerd op les." Ze rent naar de dansvloer en begint te dansen. Iedereen om haar heen begint er naar te kijken. Er ontstaat een cirkel om haar heen. Als het afgelopen is....


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.