Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sprookjes » Sneeuwwitje in Plopsaland » Sneeuwwitje in het konijnenhol

Sneeuwwitje in Plopsaland

24 maart 2010 - 17:03

489

7

601



Sneeuwwitje in het konijnenhol

Er was eens in een land hier heel ver vandaan een koning genaamd Michael Jackson. Hij was getrouwd met de lieve Paris Hilton en had een dochter, Sneeuwwitje. Op een dag liep Sneeuwwitje door de stad en keek naar de etalages van de verschillende winkels. Toen het donker begon te worden, besloot ze dat het tijd was om naar huis te gaan. Ze haalde haar plannetje van de stad uit en schudde haar hoofd.
"Wat voor een plan is dit?" mompelde ze. Ze liep straat in straat uit, er kwam een moeder met haar driejarige dochter voorbij en het meisje riep:"Je houdt hem ondersteboven!"
"Oh, ja" antwoordde Sneeuwwitje. "Bedankt, dat ziet er al veel beter uit."
Na enkele uren wandelen mompelde ze:"Waarom is Ingelmunster zo groot?" Op dat moment werd ze opeens omver gelopen door een groot, zwart konijn. Daardoor scheurde haar plan en kwaad liep ze achter het konijn aan. Het konijn liep een konijnenhol in en zonder nadenken volgde Sneeuwwitje hem. Na enkele stappen in het hol, viel ze en het vallen leek een eeuwigheid te duren. Toen ze uiteindelijk op de grond neerkwam, keek ze versuft om zich heen.
"Wie is dat?" hoorde Sneeuwwitje iemand vragen. Ze wreef in haar ogen en zag een roodharige vrouw op haar aflopen.
"Welkom in de wereld van K3", verwelkomde een blonde haar.
"Wij zijn Karen, Kristel en Kathleen", zei Karen. "Sorry, ik bedoel Karen, Kristel en Josje. Wie ben jij?"
"Ik ben Sneeuwwitje", antwoordde Sneeuwwitje.
"Hoe ben jij hier beland?" vroeg Josje.
"Ik ben in een konijnenhol gevallen", zei Sneeuwwitje.
"Ja, natuurlijk. Logisch", zei Karen sarcastisch, terwijl ze met haar ogen rolde. Sneeuwwitje stond op en liep snel naar buiten, want ze wilde daar zo snel mogelijk weg. Toen ze buitenkwam, stond ze opeens in Plopsaland.
"Ja, natuurlijk", zuchtte Sneeuwwitje." Ik verdwaal en ik kom meteen terecht bij de vijand Studio 100." Ze keek om zich heen en zag Plop aanwaggelen. Ze liep naar hem toe om te vragen waar ze naar toe kon, maar hij wist het niet.
"Hier neem een Kinder Bueno", bood hij aan. Sneeuwwitje die opeens besefte dat ze vreselijke honger had, nam hem aan. Ze beet erin en viel op de grond. Plop glimlachte en waggelde weg. Opeens verscheen er een knappe prins die zei:"Ik zal haar wakker kussen." Hij boog zich voorover, maar Samson kwam aangelopen en kuste haar eerst.
"Je denkt toch niet dat ze nu wakker zal worden", spotte de prins. Op dat moment opende Sneeuwwitje haar ogen en keek de prins blij aan. Samson sprong naar voor en zei:"Lieve prinses, ik heb u wakker gekust. Sneeuwwitje keek van Samson naar de prins en van de prins naar Samson.
"Ze hoort bij mij", zei de prins.
"Nee, ze hoort bij mij, ik heb haar wakker gekust", verdedigde Samson zich. Gert Verhulst kwam aangelopen om te zien wat er aan de hand was en Sneeuwwitje zei:"Met hem zal ik trouwen." En zo gebeurde het, samen gingen ze er vandoor en ze leefden nog lang en gelukkig.


Reacties:

1 2

narcissa
narcissa zei op 25 nov 2013 - 12:44:
De meest bizar versie van sneeuwwitje ooit

Maar wel geniaal bedacht.


beertje
beertje zei op 16 maart 2013 - 15:01:
wel raar maar leuk hihi


timothy
timothy zei op 20 feb 2013 - 17:16:
zo ontroerend


dramaelf
dramaelf zei op 20 feb 2013 - 17:15:
best story ever. Wil hier meer van


Ezzlot
Ezzlot zei op 16 april 2010 - 21:34:
Dit is echt het raarste sprookje dat ik ooit gehoord heb
Maar hij is wel leuk