Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » What's true love?(AFGEWERKT!!!) » Het prille begin

What's true love?(AFGEWERKT!!!)

14 sep 2010 - 15:47

371

2

599



Het prille begin

Ik kon het niet helpen, ik was zenuwachtig. Ik wist dat er niets vreselijk kon gebeuren, maar toch.Professor Perkamentus had mij en mijn vader verzekerd dat alles in orde zou komen en dat hij er persoonlijk op zou toezien dat alles in orde kwam. Tenslotte veranderde niet elke leerling zomaar van school, ik was misschien zelfs de eerste die naar Zweinstein hogeschool voor hocus pocus en hekserij kwam. Daar stond ik dan, in Londen, voor de Zweinstein express. Ik voelde me klein en onzeker, ik merkte dat veel mensen naar me keken en ik probeerde dit te negeren.
Hallo daar klonk een vriendelijke stem achter me. Ik draaide me om en zag een kleine roodharige vrouw staan, met achter zich drie lange jongens en een meisje met allemaal hetzelfde rode haar. Je eerste jaar? vroeg ze vriendelijk. Ik lachte dankbaar en knikte.
geen probleem, geen probleem, liefje Ik zag achter haar twee van de roodharige jongens naar elkaar lachen, nu realiseerde ik me ook dat ze een identieke tweeling waren. Ik zag nu ook dat een donkerharige jongen naast hen staan. Mijn ogen gleden over zijn gezicht en ik herkende hemHarry Potter!
Mijn naam is Molly Wemel Zei de vriendelijke dame. Ik keek haar even in de ogen, maar keek dan naar de vloer terwijl ik antwoordde: Joan Dhanes Ze glimlachte en draaide zich naar haar kinderen. Dit zijn Ginny, Fred, George, Ron en natuurlijk Harry
Ja zei de jongen die Molly als George had aangeduid: Alleen ben ik Fred en hij George!
oowwh reageerde Molly. Harry stelde uiteindelijk de vraag die zo te zien iedereen had willen vragen: Je bent toch geen eerstejaars hé?
Nee antwoordde ik.
Je bent ook niet van hier, ofwel? vroeg het meisje
Nee, hoor je dat zo duidelijk? glimlachte ik.
owh, het spijt me, liefjes, maar nu moeten jullie op de trein stappen hoor!
Een paar minuten later zat ik in een compartiment met Fred, George, Ron, Harry, Ginny en Hermelien. Ze vroegen zich natuurlijk af wie ik was. Nadat ik had uitgelegd dat mijn vader en ik van Amerika naar Engeland was verhuisd, waardoor ik moest veranderen van school, vroeg Hermelien in welke afdeling en jaar ik zou zitten. Ik weet het eigenlijk niet bekende ik: Dat zien we binnen een uurtje wel zeker?


Reacties:


Neeriash
Neeriash zei op 26 april 2010 - 12:55:
Lijkt me leuk,
Ik ga verder lezen (:


SaarForYou
SaarForYou zei op 7 april 2010 - 19:38:
klinkt gaaf,
Ik ga eens verder lezen