Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Woordloze relatie [afgelopen] » 12.

Woordloze relatie [afgelopen]

26 maart 2010 - 16:11

955

4

400



12.

Tom en Emily werden naast elkaar wakker in Emily haar bed. Tom strekte zich eens goed uit. Emily trok het laken over haar hoofd. Tom draaide zich op zijn zij naar Emily toe. “Morgen is de grote dag,”¯ zei hij. “Hmm, weet ik,”¯ zei Emily. “Hoe laat moeten we oefenen vanmiddag?”¯ vroeg Tom. “Half twee,”¯ zei Emily. Tom geeuwde breed en ging dicht bij Emily onder de lakens liggen. “Ik houd van jou,”¯ zei Tom en gaf Emily een kusje op haar neus. Emily moest lachen. “Ik ga douchen,”¯ zei ze. En Tom bleef alleen achter. Na een kwartier stond Emily helemaal in training outfit, voor vanmiddag, bij Tom. “Jouw beurt,”¯ zei ze. “Ik heb geen zin om op te staan,”¯ jammerde Tom. “Lui mens,”¯ gniffelde Emily en trok Tom uit bed. “In de douche jij,”¯ zei Emily. “Ik wil niet,”¯ zei Tom. “Moet ik je zelfs uitkleden?”¯ vroeg Emily. “Wat jij wilt,”¯ knipoogde Tom. “Doe dat toch maar zelf,”¯ zei Emily terug, en ze verliet de badkamer. Tom nam toch maar een douche. Ondertussen zette Emily de tafel al klaar voor te eten. Het was al middag toen Tom eindelijk uit de badkamer kwam. Hij gaf Emily een kusje en ging dan naast haar zitten aan tafel.

“Kom we gaan alvast,”¯ zei Emily. Ze nam haar tas en gooide Tom zijn tas naar hem toe. Hij kon hem net op tijd vangen. Ze wandelden op een sloom tempo naar de danszaal. Tom hield Emily dicht bij zich. Hij wilde haar beschermen en bij zich houden. Ze kwamen dan toch uiteindelijk aan bij de danszaal. Er hing een groot affiche op, dat er morgen een dansshow zou zijn. Tom keek naar zichzelf er op. Hij kreeg een naar gevoel. Dat poseren had hem doen denken aan het poseren voor Tokio Hotel. Hij stond er even serieus op als hij voor Tokio Hotel op de foto’s stond. Al die meisjes lachte behalve hij. “Kom, je zit weer op jezelf te kwijlen,”¯ zei Emily. “Heey,”¯ zei Tom. Emily giechelde. “Moet ik je ego strelen?”¯ vroeg Emily. Tom lachte. Samen liepen ze nu naar de kleedkamers. Ze gingen zich al opwarmen. Emily deed de schaar. “Dat doe ik echt nooit van mijn leven”¯ zei Tom. Hij kon de pijn al voelen. Emily lachte. Na een tijd begon iedereen toe te stromen en kon de les beginnen. Alles verliep goed en iedereen deed het goed. Nu hopen dat dat morgen ook zou gebeuren. “Morgen middag verwacht ik iedereen in de zaal om te oefenen,”¯ zei de lerares op het eind. Iedereen zei ja en ging zich omkleden. Tom en Emily gingen nog wat drinken.
“2 cola’s”¯ zei Tom. De man achter de toog gaf Tom 2 cola’s en Tom betaalde. Tom gaf 1 cola aan Emily. “Ik hou van je”¯ zei Tom en drukte een zoen op haar lippen. “Wat doen we vanavond?”¯ vroeg Emily. “Ik weet niet, filmpje gaan kijken”¯ stelde Tom voor. “Zeer goed idee van je”¯ zei Emily.

Ze gingen eerst nog even naar hun eigen appartement voor zich te douchen en om te kleren. Tom trok een donkere jeans aan met een wit shirt en een leuke zwarte pet die er bij paste. Tom ging wanhopig opzoek naar iets leuks om Emily te geven. Tom trok een lade van zijn kast open. Hij deinsde achteruit. Bill zijn sjaal lag in de ladekast. Tom had hem stiekem meegenomen als aandenken. Tom was het helemaal vergeten dat hij die had. Hij kreeg een naar gevoel in zijn maag. Meteen schoof hij de lade toe en probeerde de sjaal uit zijn hoofd te zetten. De neproos die hij op de vensterbank had staan viel nu in zijn gezichtsveld. Hij had die eens samen met zijn moeder gekocht. Tom nam de roos van plastic eruit en vond dat het perfecte cadeau. Het kon niet dood gaan. Tom ging nu naar Emily haar appartement. Hij klopte aan. Emily deed open. Tom zijn mond ging langzaam open. Emily droeg een witte jurk tot aan de knie. Ze droeg zwarte all stars en ze had een zwart jasje over haar jurkje. Bill had ongeveer het zelfde jasje vond Tom. Emily haar haren waren los en er zat een zwarte roos in. “Je bent beeldig”¯ zei Tom. Emily gniffelde. “Bedankt”¯ zei ze. Tom gaf haar de roos. “Zo lief van je”¯ zei Emily. Ze trok Tom mee naar binnen en zoende hem. “Je bent ook erg sexy”¯ zei Emily. Ze legde de roos op tafel. “Zullen we?”¯ vroeg Tom. “Ja”¯ zei Emily. Ze nam haar tasje en nam Tom zijn hand vast. Samen reden ze naar de cinema. “Ik trakteer vanavond in een restaurant na de film”¯ zei Tom. “Dan trakteer ik de film”¯ knipoogde Emily. Ze kochten 1 cola en 1 grote doos popcorn. Ze gingen op een goede plek zitten en tijdens de film hadden ze enkel maar aandacht voor elkaar.
Na de film reed Tom naar een restaurant. Het zag er erg duur uit. Tom en Emily gingen aan een leuk tafeltje zitten. Ze keken in de menu kaart en een ober kwam de bestelling opnemen. “Voor mij vegetarische spaghetti”¯ zei Tom. “Voor mij het zelfde”¯ zei Emily. “en doe er maar een fles wijn bij”¯ zei Tom. Emily glimlachte breed en gaf Tom een lange zoen toen de ober weer weg was. “Ik hou echt van jou”¯ zei Tom. De ober bracht de fles wijn al en schonk Emily en Tom in. Na een kwartier kwam de spaghetti. “Smakelijk liefje”¯ zei Tom. “Ja, smakelijk schatje”¯ zei Emily.
Na het eten reden Tom en Emily terug naar het appartement van Tom. Al zoenend gingen ze naar de slaapkamer. Alle kleren vlogen overal en de slaapkamer deur werd op slot gedaan.


Reacties:


adelain
adelain zei op 30 maart 2010 - 7:09:
het blijft leuk om dit te lezen. ik zie tom wel zo'n soort date houden.
en de spaghetti, volgens mij is dat ook a een echt TH-handelsmerk geworden bijna ovral lees je het terug wel leuk!

liefteren


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 27 maart 2010 - 10:26:
Bill's kleren gepikt Tommy??

Haha, geweldig!!
echt, die twee zijn cute same!! <3

Snel verder!!!


NovaFlowne
NovaFlowne zei op 26 maart 2010 - 22:49:
Dat laatste zinnetje is echt vet droog. X3
Muh. Tom is van mij. -gaat met armen over elkaar zitten-
-Kuch- Niemand is goed genoeg voor hem.

Ik kan niet wachten tot ze elkaar weer meeten.
Me love <3


VampireFangs zei op 26 maart 2010 - 16:48:
Hhaha, en dan hebben ze seks :3
Heb ik mijn mening hier al over gegeven?
Zo niet, ik heb het graag gelezen x]

En Jorin, de tweede stuk is niet verbeterd, maar
ik heb hem wel gestuurd.

Ik dacht, ik zeg het even.
Aber gut, me loves<3