Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » How to break a heart. » You think i love you.

How to break a heart.

8 april 2010 - 21:24

214

0

129



You think i love you.

Melanie pov: ik loop naar het winkelcentrum en ga naar mijn lievelings winkel toe ik zoek een leuk topje uit en ook een mooie broek. Ik betaal en ga naar buiten ineesn knal ik tegen een jongen op waar door ik val hij helpt me omhoog en steld zich voor hij heet Tom kaulitz. Hij zie er best knap uit hij geeft me zijn nummer en ik geef die van mijn aan hem. Dan ga ik weer naar huis toe.

Tom Pov: dat meisje was best wel knap met haar zou ik wel naar bed willen. ik ging proberen omdat voor elkaar te krijgen. Ik kwam thuis en Bill zat op de bank met een kop thee naar de televisie te kijken. Ik plofte naast hem neer en keek mee naar het progamma. Na een tijdje ging ik naar mijn kamer kleedde uit tot dat ik alleen mijn boxer aan had en ging naar bed.


* De volgende dag* Melanie Pov: ik werd wakker en kleede me aan daarna ging ik naar school toe ik luiterde naar mijn I-pod tot dat ik op school kwam iedereen keek naar me ik liep naar mijn kluisje en haalde mijn boeken eruit. Tijdens de les dacht alleen aan Tom hij was zo leuk ik lette niet op de les.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.