Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Journey through the Mono region {tijdelijke stop} » Episode Thirty-Two - Pokémon Ranger and the secret of the hidden whirlpool! *part one*

Journey through the Mono region {tijdelijke stop}

26 maart 2010 - 21:50

1090

1

224



Episode Thirty-Two - Pokémon Ranger and the secret of the hidden whirlpool! *part one*

Een serie van een paar episodes waarin een Pokémon Ranger voorkomt. Het kan misschien iets weghebben van de film "Pokémon Ranger and the temple of the sea" maar ik zal mijn best doen om origineel te blijven ;)

De volgende ochtend, was Noa al vroeg wakker. Ze wist eerst niet waar ze was, maar toen ze haar ogen open deed, zag ze dat ze helemaal tegen Thomas aan lag. Haar gezicht werd knalrood en langzaam, zodat Thomas niet wakker werd, kwam ze overeind. Vulpix lag naast haar nog te slapen. Snel haalde ze hem terug en ze liep naar buiten. Ze wilde Thomas niet wakker maken.
Toen ze buiten stond, hoorde ze de deur van kamer 2 ook open gaan en Sky stond in de opening.
'Goedemorgen, Noa', zei hij met een grijns. 'Was het gezellig met Thomas.'
'Ja hoor', zei Noa luchtig. 'Heb je goed geslapen?'
Sky trok een grimas. 'Ik was even vergeten dat Jesse vreselijk snurkt.'
Noa schoot in de lach. 'Hoezo was je dat vergeten?'
'Ik sliep vroeger met hem op één kamer', zei Sky. 'Zo ongeveer... 3 jaar geleden.'
'Ben jij een rekenwonder ofzo?' Noa haalde een wenkbrauw op.
Sky zuchtte. 'Jesse is 13 slimpie, en je gaat meestal op je 10e op pokémonreis.'
'Ik toevallig niet', zei Noa. 'En Thomas ook niet. Die was ook net op weg toen hij mij tegenkwam. En ik denk niet dat hij 10 is.'
'Hij is 12.'
'Hoe weet jij dat nou weer?'
Sky trok een gezicht alsof het de normaalste zaak van de wereld was dat hij dat wist. 'Trainerskaarten misschien?'
'Ohja', zei Noa. 'Nou, is Jesse al wakker?'
'Ja. Die is waarschijnlijk al in het restaurant. En Thomas?'
Noa schudde haar hoofd. 'Die ligt nog in bed.'
'Gaan we op hem wachten of loop je mee?'
'Ik loop mee', zei Noa en ze trok de bandjes van haar rugzak een beetje aan.
De weg naar het restaurant was de twee trappen weer af en nog een eindje rechtdoor lopen. Maar toen Sky en Noa op het dek kwamen, zagen ze iets vreemds. Er liep een man die nogal sneaky deed. Noa tikte Sky aan en wees naar de man. Sky knikte. Hij had er ook niet echt een goed gevoel bij.
De man had iets in zijn handen... Iets blauws, glimmends. Noa en Sky hadden geen idee wat het was. Plotseling werd het helemaal donker, toen Noa en Sky omhoog keken zagen ze dat iets boven de boot vloog.
'Bedankt Mantyne!' riepen een jongens en een meisjes stem tegelijk en er ze sprongen op het dek.
'Ho, wacht!' riep Sky die het even helemaal zat was. 'Wí¡t is hier aan de hand?'
'Zijn jullie passagiers?' vroeg het meisje.
Ze had lang, krullend bruin haar en felblauwe ogen. De voorste plukken van haar haar waren naar achteren vastgebonden met een roze strik en voor de rest hing het los. Ze had een Pichu op haar schouder. Noa schatte haar ongeveer dezelfde leeftijd als zijzelf. Misschien ietsje ouder.
'Ja', zei Sky. Zijn irritatie leek meteen weg zodra hij dat meisje zag. Noa moest moeite doen niet in de lach te schieten.
'Goed', zei de jongen. Hij had ook bruin haar, donkerbruin, bijna zwart en zijn ogen waren net zo blauw als die van het meisje. Hij was waarschijnlijk iets ouder dan het meisje. Hij had een Pikachu op zijn schouder. 'Mijn naam is Chris en dit is Lisa. We zijn pokémon rangers. We zitten achter een boef aan die het ei van een Phione heeft gestolen.'
'Ho, wacht!' zei Noa. 'Phione?'
'Geen tijd voor zoveel vragen!' zei Lisa geïrriteerd. 'Kom mee of blijf staan!'
'We gaan mee!' zeiden Sky en Noa tegelijk.
Chris en Lisa renden achter de man aan die zo sneaky deed, een paadje in. Sky en Noa volgden ze, gewoon uit nieuwsgierigheid. Maar de man had blijkbaar door wat de rangers van plan waren en draaide zich om.
'Kijk eens aan: Pokémon Rangers', zei hij met een grijns. 'Ga, Aerodactyl!'
Hij gooide een pokébal en er kwam een vreemde pokémon uit, met vleugels. Noa pakte snel haar pokédex, en ze zocht meteen Pichu en Pikachu op.

Aerodactyl is een uitgestorven Vliegpokémon. Zijn grote tanden wekken de indruk dat hij een carnivoor (vleeseter) is geweest. Zijn scherpe klauwen waren waarschijnlijk om prooien mee te vangen. Het Pokémon Lab kan Oud Amber gebruiken uit het Pewter City Museum om een nieuwe Aerodactyl te klonen.

Pichu, een Kleine Muispokémon, is de babyvorm van Pikachu. Je kunt hem krijgen door Pikachu te laten paren. Hij kan evolueren in een Pikachu als hij zijn geluksquota heeft bereikt. Pichu kan ondanks zijn formaat stroomstoten geven die zelfs mensen kunnen schokken. Pichu hebben echter weinig controle over hun elektriciteit en laten het soms per ongeluk gaan als ze verrast worden of moeten lachen en schokken dan zichzelf.

Pikachu. Deze muisachtige beestjes behoren tot de meest gezochte Pokémon. Trainers hebben het meestal erg moeilijk om meerdere Pikachu op één plaats te houden omdat veel Pikachu vlak bij elkaar elektrische verstoringen in de atmosfeer veroorzaken, die zelfs tot onweer kunnen leiden. Hij houdt zijn staart in de hoogte om zijn omgeving in de gaten te houden. Soms wordt hij dan echter door de bliksem getroffen. Als je aan zijn staart trekt zal hij je bijten. Als je hem lastigvalt gebruikt hij onmiddellijk de energie die in zijn wangzakken zit opgeslagen om een elektrische aanval te doen. Deze intelligente Pokémon roostert harde bessen met zijn elektriciteit om ze lekker zacht te maken. Enkele aanvalstechnieken van Pikachu zijn de bliksemstraal en de donderschok. Pikachu evolueert tot Raichu met de Dondersteen.

'Een Aerodactyl... Onmogelijk...' zei Lisa met trillende stem.
'Geen zorgen', zei Chris en hij sloeg even een arm om haar heen. 'Dat krijgen wij wel voor elkaar!'
Hij pakte zijn capture styler tevoorschijn en zwaaide ermee.
'Kom maar op, Aerodactyl!'
'Chris pas wel op!' riep Lisa.
'Kunnen wij niet beter vechten?' vroeg Noa bezorgd. Maar Chris sloeg koppig zijn hoofd en de Aerodactyl kwam al op hem af.
'CAPTURE ON!!!' riep Chris en hij zwaaide met zijn capture styler om de Aerodactyl. Maar die schudde de styler van zich af en er was schade aan de styler.
'Hij is toch niet kapot hè?' vroeg Lisa bezorgd en ze pakte Chris' styler af.
'Geef terug!' riep Chris koppig maar Lisa trok hem aan de kant.
'Straks is je styler gebroken, Chris! Je bent een tweedejaars ranger! Dit lukt je niet!'
'Moet jij nodig zeggen, Lisa! Je bent pas een beginner!'
'Maar ik ga niet met een kip zonder kop een Aerodactyl proberen te vangen!'
'Jongens, Noa en ik regelen dit wel', zei Sky en hij pakte een pokébal. 'Flygon, kom eruit!'
'Jij ook, Vulpix!'
'Wat een tijdverspilling zeg, ik hoopte te zien hoe die rangers ten onder gingen', zei de man en hij rolde met zijn ogen. 'Aerodactyl, vlieg me hier vandaan!'
'Aero.'
Aerodactyl vloog weg met de man, maar de man had niet door, dat het blauwe, glimmende ding uit zijn handen viel...
Noa trok een sprint en probeerde het op te vangen...
Wordt vervolgd!


Reacties:


Soragek
Soragek zei op 26 maart 2010 - 22:01:
SPANNEND!!!! sorry capslock en een Pikachu doet me gelijk denken aan Sparky