Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 6

Because I love you, [Jonas Brothers]

26 maart 2010 - 23:56

672

0

239



Chapter 6

Nick's Point of View


‘Ja, dat is ook heel lang geleden. Ik denk dat het 2,5 jaar was toen we elkaar ontmoeten’
‘Ja, ik kan die dag zo goed herrineren. Hoe zal dat nou komen?’. Ik haal mijn schouders op ;‘Weet niet’. Ze begint lief te lachen. ‘Waarom ben je hier in L.A.?’, vraag ik verbaasd. Ze grijpt naar haar tas. Ik merk dat ze allemaal merkkleding aan heeft. Het is wel verbetering dan eerst haar werkkleiding nat van het bier. Haar tas was Chanel. Dat wist ik omdat Jelle die tas heel graag wilden. Alleen het was de duur en al uitverkocht. Je weet niet hoe erg ze baalde, maar hoe komt zij aan dat geld. Dat verdien ze niet door gezellig alle liedje mee te zingen in de kroeg. Allemaal vragen vliegen door me hoofd. Ik heb niet te lang om na te denken. Want een paspoort wordt tegen mij gezicht aan gedrukt. ‘Ik kan het zo niet lezen’. ‘Nou, ik zou een bril kopen als ik jouw was. Zie gelijk een stuk slimmer uit. ‘ en Kate haalde het paspoort iets verder van mijn hoofd af. Er stond niets bijzonders. ‘Zie je het niet?’ ‘Uuuh, nee’, en ik begin te blozen. ‘Nou, Nationaliteit, Amerikaan.’ ‘Wacht, je bent een amerikaan’, zeg ik verbaasd. Dit kan gewoon niet. Kate een Amerikaan.
‘Ja, klopt helemaal! Ik werd Amerikaan, omdat mijn werk officieel hier is. Maar ik vlieg heel veel de wereld rond. Dus ik kreeg problemen en dit was de oplossing’.
Je zag gewoon dat haar ogen glisteren van blijdschap. Ik hoorde iemand achter me kuchten. Ik draaide me om en zag Jelle en Joe achter me staan. ‘Mag ik weten wie is dit is?’ ‘Ooo, hallo ik ben Kate’. Ze voorstelde tegen Joe. Joe was geschrokken. Dat zag je in zijn gezicht gewoon. Hij wou wat zeggen maar gelukkig sprong Jelle voor Joe. Je kon het altijd om haar rekenen. ‘Wow, jouw tas is zo leeeuk’. Het valt me nog mee dat ze niet kwelde. ‘Mag ik het vasthouden?’ ‘Tuurlijk’, zegt Kate met een verbaasd gezicht. Je kon zien dat Jelle in de 7de hemel was.
Ineens ging een deur een kiertje open. Achter de deur kwam een man in zijn onderbroek. Ik merkte dat Joe ook al was geschrokken. Zelf Jelle die net in de hemel was. ‘ Kate, zullen we zo verder?’, je kon zien dat hij niet drukt maken over ons. Snel ging de deur dicht. Mijn hoofd was zo verward. Ik kon niet meer praten. Is dit haar man? Was ze echt iemand die alleen rijke mensen versierde? En deed ze het met hem? Ik kijk naar Kate gezicht en die werd helemaal rond van schaamte.



Kate's Point of View

Ik zag dat de 3 waren geschrokken, waarom eigenlijk? O shit, ik weet het al. Ze denken dat ik iets met hem heb.
‘Uuuh, rustig. Hij is niet mijn vriend. Ik ben eigenlijk zijn baas. Ik werk in mode en in de hotelkamer is een fotoshoot. Voor ondergoed. Jullie kennen dat toch wel? Of dragen jullie nooit ondergoed’.
‘Tuurlijk, en dat is jouw rijke vriend helemaal niet.’, zegt Joe sacartisch. ‘Wil je bewijs? Dan krijg je bewijs!. Ik duwde de deur open, waar net het model weg was gegaan. In de hotelkamer waren overal felle lampen en mensen die druk doorelkaar lopen. En een fotograaf die zo te zien helemaal in zijn werk opgaat. ‘Genoeg bewijs?’, zeg ik met te overdreven blije lach. Het gezicht van Joe gaat van sacatisch naar irritatie. ‘Maar Kate? Kunnen we misschien zometeen afspreken’., zegt Nick met opgelucht gezicht. Volgens dacht hij echt dat ik iets met het model had. Ik dacht dat hij mij wel beter kende.
‘Ja is leuk, maar ik moet nog een uurtje werken daarna ben ik vrij’, Voordat Nick wat kon zeggen sprong Jelle ervoor. ‘Nou, ik ga ook werken in de mode industrie, dus mag ik kijk hoe jij je werkt doet’. ‘Tuurlijk, is altijd gezellig’, zeg ik opgewekt. Jelle springt van blijschap de lucht in en daarna moesten we allemaal lachen, behalve Joe..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.