Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I Will Find Her! » Proloog

I Will Find Her!

29 maart 2010 - 20:31

301

0

173



Proloog

Hallo, mijn naam is Bella. Ik heb 1 lieve zus. Ze is (technisch gezien) 1 jaar jonger dan ik en ik ben (technisch gezien) 17 jaar.
We woonde bij onze vader, Charlie, in een klein appartementje, in het centrum van LA. Maar wanneer pap zijn job verloor, zijn we verhuisd naar het kleine Forks. Pap vond daar nieuw werk, als politie man. Op een dag, niet veel later nadat we verhuisd waren, verdween Steffi en we hebben haar niet teruggevonden. Misschien is ze weggelopen, ik weet het niet. Ik hoop dat ik ze terug zie. Ik mis haar.
Mijn mama kan ik me ook niet herinneren, pap wilt niet over haar praten, ik weet niet eens waarom.
Na een jaar waarin ik niet gestopt was met zoeken naar haar, een jaar na dat Steffi verdwenen was, kon ik het niet meer aan. Pap huilde de hele dag, wanneer hij dacht dat ik het niet zag, maar ik deed ik wel en het deed pijn hem zo te zien lijden.
Toen deed ik iets waar ik nooit aan wilde denken had. Omdat ik wist dat pap zou sterven als ik hem alleen liet, als ik weg rende.
Maar ik rende weg, en nu kan ik niet meer terug. Zelfs al ik terug wilde gaan, zou ik het niet kunnen. Ik wil heb niet in gevaar brengen Het gevaar dat ik maar ook anderen voor hem kunnen zijn. Ik ben het meest gevaarlijke mens op de wereld, als je me al een mens kan noemen want dat ben ik niet.
Ik denk over mezelf als een monster, een monster dat het leven van andere mensen nodig heeft. Maar over één ding ben ik zeker, Ik zal weten wat er gebeurde met mijn enige zus, ik zal te weten komen wat er gebeurde met Steffi.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.