Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » I Will Find Her! » School

I Will Find Her!

29 maart 2010 - 20:57

243

1

174



School

Maar naar welke stad zal ik gaan?

Ik heb dan besloten om naar De Ardennen te gaan, in België. Gewoon daar waren veel bossen en het was eens in een ander werelddeel.
Mijn ogen zijn nu een goud-bruine kleur. Dus ik kan onder de mensen komen als de zon niet schijnt natuurlijk.
Ik heb me daar een huisje gekocht. Eigenlijk was ik nog wat te jong, 17 jaar, maar het is me toch gelukt. Nu heb ik een klein huisje half verscholen in het bos.
Binnen 2 dagen zou ik naar school gaan. Ik hoop dat ik me kan beheersen of anders gewoon weg te rennen, niet te snel natuurlijk. Laat ik nu maar naar de winkel gaan om mijn spullen te gaan halen voor school. Eigenlijk zou ik me anders ook een job moeten zoeken om aan geld te komen. Ik heb nu het geld nog van Charlie, maar daar blijft niet zo heel veel mer van over nadat ik mijn huisje gekocht heb.
Hop naar de winkel dan maar.

Het winkelen was eigenlijk best wel leuk, ik heb nu alles voor morgen. Wat ga ik nu doen? Misschien kan ik mijn boxen uitpakken, al zou dat niet lang duren. Laat ik anders maar gaan jagen, zodat ik morgen hopelijk niet te veel problemen heb.
Na het jagen maakte ik mijn tas klaar en ging ik richting mijn auto mijn auto, het was een kleine Nissan Pixo. Een blauw paarse kleur.

Laat ik dan maar naar school vertrekken, naar een hel op aarde.


Reacties:


Lisaa
Lisaa zei op 3 april 2010 - 18:47:
haha ; Hel op aarde .
I agree! =]
x