Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 9

Because I love you, [Jonas Brothers]

30 maart 2010 - 12:58

590

4

218



Chapter 9

Kate's Point of View



'Nick, waar gaan we naar toe?'
'Dat zie je zometeen wel.'
Ik ben echt zo zenuwachtig en ik ben vanacht bijna niet geslapen. 1 ding bleef, maar in mijn hoofd. De dingen die Joe zei. Zou het waar zijn. Dat Nick echt 2,5 nog steeds leuk vond. Dan moet hij me echt leuk vinden. Maar waarom? Hij kan elk meisje krijgen die hij wilt. Waarom mij?
'Kate, waar denk je over?' 'Niks', antwoordt ik snel, maar volgens gelooft Nick me niet. 'Okee', zegt hij met een rare toon.
Ik merk pas dat we naar de zee gaan. De auto krijgt een blauwe gloed over zijn heen. Het was prachtig gezicht...
'We zijn er!' en Nick stapt de auto uit. Ik wil ook de auto uitstappen, maar Nick liet het me niet toe. 'Een echte heer helpt een meisje om uit de auto te stappen'. 'Ooh echte heer, dus nu ben ik een meisje. Dankje wel voor het compliment' zeg ik nep-boos. 'Uuuh, sorry' en Nick moest blozen. Ik gaf Nick snel een stoot. 'Grapje'.
'Wat gaan we doen?'zeg ik met een nieuwsgierige toon. 'We gaan pickniken',maar mijn aandacht was er niet echt bij. Al mijn aandacht ging naar de zee. Het was zo mooi. De zee was helder blauw en de groene kleur van het gras. Alles een prachtig geheel. Ik kon hier de hele dag naar het landschap zitten staren.
'Het is mooi hier, hé! Ik kwam hier altijd toen ik klein was' 'Ja, het is hier prachtig.' ik merkt pas nu dat hij naast me zit. Zijn leuke, liefe krulletjes vliegen mee in de wind. 'Wat kijk je?' 'Ooooh, hoe lekker eten je bij je hebt' en mijn hoofd wordt knal rood.
Nick moest glimlachen. Hij weet gewoon dat ik loog, maar de dag kan niet meer stuk.
'Kate, mag ik je iets vragen?' 'Wat?'
'Waarom heb je me eigenlijk weggeduwd?'.'Ik weet niet. Ik denk dat ik me beschermde voor dat ik smoorverliefd werd op jouw en door de paparazi. Ze zijn allemaal zo eng. 'En lukte het om je te beschermen'. Ik kijk snel weg. Ik kon echt gewoon niet antwoorden. Mijn hart weet het antwoord allang, maar nu mijn verstand. Waarom is liefde ook verdomd moeilijk.
'Ik snap het wel en je hebt gelijk de paparazi mensen zijn eng'. Nick staat op en pakte iets uit zijn zak. Hij liet een balletje zien. 'Ik weet zeker dat je dit balletje niet kan pakken en als je het lukt moet ik dit opruimen of anders jij!'. Ik stond snel op en probeerde het te pakken te krijgen, maar het was te moeilijk. Nick was echt zo snel. Ik pakte snel zijn middel. Nick probeerde nog blijven te staan, maar hij viel. Precies op mij. Onze hoofden waren een paar cm verwijdert van elkaar. Ik snakte naar zijn zachte, zoete lippen.
'Kate, ik moet je wat vertellen. Ik kon er niet tegen beschermen en nu nog steeds niet. Voordat ik kon antwoorde, drukte hij zijn lippen tegen mijn aan en daarna deden we onze monden open. Je weet wel wat daarna gebeurt.
Het was zo fijn gevoel. Mijn lichaam gloeide.
We stopten en Nick ging van me af. Nick werd rood. 'Sorry'. Ik drukte mijn vinger om zijn mond'. 'Ik kan me ook niet tegen verweren.' en drukte weer mijn lippen tegen zijne aan.
We hebben de hele dag naar de zee gekeken. Het was geweldig. Nu is Nick van mij. En nu weet ik 1 ding zeker. Ook hoe het zometeen met ons gaat. Ik vecht voor mijn ware liefde.<3


Reacties:


saphira
saphira zei op 8 april 2010 - 18:18:
'Zijn leuke, liefe krulletjes vliegen mee in de wind'
Ik ben verliefd op zijn krulletjes


Nynke
Nynke zei op 30 maart 2010 - 22:22:
Aaaaahw
OMG! Whaha wordt Chad de bad guy? Whaha dat zou echt vet zijn


Merel
Merel zei op 30 maart 2010 - 17:57:
MEeerr!

Bytheway, waar is Kevin?


xEmma
xEmma zei op 30 maart 2010 - 14:23:
Ahhhh, hoe superlief!!
Echt heel schattig samen<3
xx