Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » 16! Wat nu? » IK

16! Wat nu?

8 juli 2010 - 14:26

246

4

225



IK

Geslaagd! Eindelijk, ik voel me zo goed. Na alles wat er is gebeurd de af gelopen tijd. Maar ik laat het achter me, ik ga een nieuw leven beginnnen, als mezelf dit keer, geen geheimen, alleen maar mezelf...

Zoals ik al zei; geen geheimen. Dus ik begin aan een nieuwe periode en een nieuwe ik. Ik zal over mezelf praten, voor degene die me nog niet kennen en vertellen wat er allemaal is gebeurd de laatste tijd.
Ik ben Kate, Kate van der Hoff. Ik heb geen broers of zussen, waar ik niet zo van baal want iedereen loopt maar te klagen over z'n broer of zus. Wat dat betreft heb ik dus mazzel zou je zeggen. Toch heb ik altijd een oudere broer gewild. Één die er voor je is en met wie je lol kunt trappen. Dan zou ik altijd 'zijn kleine zusje' zijn. Maar dat is dus niet voor mij weggelegd.
Ik woon thuis bij m'n vader. Mijn vader heet Maarten van der Hoff. Ik ben nu 16 maar ik wil zo snel mogelijk het huis uit. Ik houd van mijn vader natuurlijk, maar ik wil weg uit deze omgeving. Het is zo benauwd, ik heb het gevoel dat ik stik. En het wordt met de dag erger. Ik word gek hier!
Alles doet me denken aan....
Alles doet me denken aan mijn moeder. Mijn lieve moeder. Wat is daar verkeerd aan zal je denken. Nou, ze is dood, weg, boven of hoe je het ook wil noemen. Mijn moeder is er niet meer. Nog een weetje over mij: Ik ben niet gelovig, verre van dat, af en toe zelfs sceptisch.
Maar voor mijn moeder geloof ik. Ik geloof voor haar in de hemel.


Reacties:


Neeriash
Neeriash zei op 31 maart 2010 - 20:01:
Die laatste zin trouwens ook echt hè,
'Maar voor mijn moeder geloof ik. Ik geloof voor haar in de hemel.'

Echt heel mooi


Neeriash
Neeriash zei op 31 maart 2010 - 19:59:
Me likes, me likes, me likes

Snel verder? <33


Spiet
Spiet zei op 31 maart 2010 - 19:53:
Jeej
*is blij*
Me likes ^^

plz snel verder schrijven, oke


Mina
Mina zei op 31 maart 2010 - 19:39: