Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The dawn of my new life » -5-

The dawn of my new life

31 maart 2010 - 21:24

976

3

344



-5-

reacties plz =D

Nadat onze buikspieren genoeg training hebben gehad, gaan we een beetje huiswerk maken. Ik moet echt nog heel veel wiskunde maken, en gelukkig voor mij is Thalissia daar een expert in. Nadat ik eindelijk die moeilijke vraag heb opgelost, vraagt Thalissia “Zeg eens eerlijk, wat vind je van Chris?”¯ Krijgen we dat weer!! Wanneer houdt ze er nou mee op? “Hij is gewoon aardig en heel toevallig is ‘ie ook niet lelijk. Maar snap jij deze vraag, ik niet namelijk…”¯ “Hee, hee, niet eromheen draaien, misschien moet ik het wat duidelijker vragen. Ben jij verliefd op Chris?”¯ “Weet ik het!!! Misschien wel, ik weet het ook niet, ja!!”¯ Thalissia lijkt even na te denken over de volgende vraag, en vraagt dan langzaam “Wat zou je zeggen als hij verkering vraagt?”¯ Hier moet ik weer over nadenken, en ik begin aan de achterkant van mijn pen te bijten. “Ik… Ik… Ik weet het niet…”¯ Thalissia zucht “Je weet dat ik het alleen maar geweldig zou vinden als jullie iets krijgen, hè? Ik bedoel, je hoeft het niet te doen als je het niet wilt, maar anders zou ik hem meteen op z’n bek pakken!!!”¯ Ik moet toch wel lachen, maar nog steeds zit ik na te denken. Ja, wat zou ik doen als hij het morgen zou vragen. En dat zou nog best wel eens kunnen… Ik zucht heel diep, en fluister “Ik zou het wel willen, heel graag zelf. Maar jij moet het ook eerlijk zeggen als je het liever niet wil. Ik bedoel, ik ben je beste vriendin, dan doe je niet iets dat jij niet wilt…”¯ Thalissia springt op, en begin de kamer rond te rennen, terwijl ze schreeuwt “Ik wist het!!! Jippie jippie jippie!!! AAAAAHHH mijn beste vriendin en mijn beste vriend krijgen wat!!! Gefeliciteerd!!!”¯ “Ik heb nog niets met iemand, oke. Misschien gaat ie het morgen niet eens vragen…
En nee, jij gaat het niet aan hem vertellen, ik ga je echt helemaal negeren als je dat doet, ik zweer het!!!”¯ zeg ik er achteraan als ik haar stralende gezicht zie. “Kom op, waarom niet?? Oke oke, ik zal niets zeggen.”¯ “Hee, anders doen we weer zo’n filmmarathon!!”¯ zeg ik opeens, gewoon zodat ze geen irritante, niet beantwoordbare vragen meer kan stellen. “Dat is goed, welke films wil je kijken?”¯ “Ehm, wat dacht je van Pirates of the Caribbean 1,2 en 3??”¯ We pakken, net als gisteren, allebei cola en een zak chips. We gaan nu wat eerder slapen, rond half 12 liggen we in bed. “En, wat ga je morgen avond aan doen?”¯ vraagt Thalissia. Kleding, daar had ik helemaal niet over nagedacht… “Weet ik niet, ik heb wel wat kleren van thuis meegenomen, maar dat is niet echt geschikt.”¯ “Heb je kleren van thuis??”¯ “Ohja, dat had ik je nog helemaal niet verteld!! Maandag middag ben ik met mevrouw de Rooij nog naar mijn huis geweest om wat kleren en persoonlijke dingetjes op te halen.”¯ “Oh, oke. Maar misschien kan je morgen anders gaan shoppen ofzo, ik bedoel je moet wel iets leuk hebben om aan te trekken.”¯ Terwijl ik daar over nadenk, zak ik steeds verder weg. Ik slaap al snel.
Woensdag
Dit keer word ik eerder wakker, om 10.00u zit ik rechtop in mijn bed. Vandaag ga ik denk ik maar een hele leuke outfit scoren voor vanavond, denk ik als ik uit bed stap. Nou ja, bed is een groot woord. Ik lig al twee nachten op een luchtbed, en dat slaapt niet heel erg goed. Gelukkig ben ik elke keer doodmoe als ik ga slapen, dus dat helpt wel. Ik loop naar de keuken, en smeer weer twee boterhammen met chocopasta. Gelukkig is het winkelcentrum niet zo ver, dus ik ga lopend. Ik ga winkel in en winkel uit, en uiteindelijk heb ik een leuke outfit bij elkaar gescoord. Een lief zwart rokje, met daarboven een stoer shirt (een beetje oversized, maar nog wel sexy) en een vestje dat maar tot je middel komt. Als ik daaronder mijn laarzen aantrek, vind ik dat ik er best stoer, maar toch nog sexy uit zie. Perfect dus. Om 14.00u ben ik weer terug, en Thalissia zit al op de bank. “Ik dacht dat jij tot 14.15u op schoolzat??”¯ “Ja, natuurkunde is uitgevallen… Maar ik ben ook net thuis, ik heb nog wat dingetjes geregeld…”¯ Ik hoor alleen al aan haar toon dat er meer te vertellen valt. “Wat heb je dan geregeld??”¯ “Nou ja, wat dingetjes met Chris… Jeweetwel, hoe laat je weer terugbent enzo...”¯ “Oke, nou wat heb je afgesproken dan, het gaat hier wel om mij, hè!!”¯ “Nou, hij komt je om 18.00u hier ophalen, dan gaan jullie ergens eten, en dan naar de film. Hij zei dat je rond 22.30 weer thuis zou zijn. Dat was het.”¯ Van 18.00 tot 22.30 samen met hem!! Dat is gewoon vier en een half uur!!! Thalissia ziet mijn mega grijns, en zegt “Maar als je langer weg blijft, is het ook niet erg, hoor!! Ik blijf hoe dan ook wakker totdat je alles hebt verteld!!!”¯ “Oke, maar wil je me alsjeblieft helpen met mijn make-up, daar ben ik echt bagger in!!!”¯ “Tuurlijk, daar ben ik toch je vriendin voor?”¯ We gaan naar haar kamer, en ik trek alvast mijn leuke outfit aan. Thalissia doet mijn make-up en ook nog mijn haar. Ondertussen kletsen we gewoon, en vertelt Thalissia mij de roddels van de laatste dagen. Het is al veel te snel 17.45u, en ik begin zowat te hyperventileren van de zenuwen. “Hee, doe is relax!! Als je gewoon jezelf blijft, kan er helemaal niets fout gaan, oke. En hij waarschijnlijk even zenuwachtig als jij bent, dus RELAX!!!”¯ Dan gaat de bel, en ik ren als een gek naar de deur. Als ik de deur bijna uit zijn scharnieren trek, kijk ik recht in een lieve glimlach en stralende blauwe ogen.


Reacties:


Mina
Mina zei op 3 april 2010 - 13:58:
hé m

ff een vraagje ; op wie is chris nou gebaseerd????
of is het gewoon een wilde fantasie
hahaah

Niet boos worden....


Neeriash
Neeriash zei op 1 april 2010 - 12:08:
Ooh, en jaa, ik zit nu op school x'D
Maar
Jim ging net ook ffen. Hi-La-Risch
Een of ander verhaal over South park

Triest, triest, I know (:
Maar, ik ga Mina ff gastboeken (:

Tschuss


Neeriash
Neeriash zei op 1 april 2010 - 12:04:
Nice Nice =D
Me likes! =D

Snel verder? <3

Doe Chris er trouwens gauw in, I like him