Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sterling Knight » Superstar >Falling for Sterling Knight {af} » 7

Superstar >Falling for Sterling Knight {af}

1 april 2010 - 0:27

633

1

340



7

Dit hoofdstuk mede mogelijk gemaakt door mijn lieftallige tweelingzus Inge (saphira) xD

Ik schrok wakker van mij wekker. Inge had me die nacht niet veel slaap gegunt. Toen ze eindelijk ophield met het uithoren van mij en ging slapen, schopte ze mij twee keer uit bed. Ik had nu twee grote blauwe plekken op mijn arm. 'Mem! Nynke moet je iets vragen, geloof ik!' schreeuwde Inge. Ze haalde haar wenkbrauwen op en neer en knipoogte overdreven naar mij. Ik zuchtte. 'Godsamme, Inge! Ik heb vakantie!' riep mijn moeder chagrijnig terwijl ik haar de trap op hoorde lopen. Ik staarde bang naar de deur. 'Wat nou weer?' vroeg mijn moeder met een chagrijnig hoofd. 'Uhm- Ik- uhm- mag- uhm-'stamelde ik. 'Of die kerel mag komen eten?!' riep Inge. Mijn moeder keek verbaasd naar haar en vervolgens naar mij. 'Die- die popster?' zei mijn moeder terwijl ze even in haar ogen wreef. Ik knikte. 'Hmm.' murmelde ze. Er viel een korte stilte. Inge trok een pruillipje. 'Toe.' zei ze op haar schattigst. 'Inge, probeer niet schattig te kijken, je lijkt wel een monster.' zei ik grijnzend. Inge liet haar schattige blik weer zakken. 'Hmm- En- Maar die kerel komt dan toch voor Nynke?' zei mijn moeder verward. We knikten beide. 'Maar- wat heb jij er dan mee te maken?' vroeg mijn moeder verward. 'Ik coach haar.' zei Inge met een grijns. Mijn moeder rolde even met haar ogen. 'Vooruit dan, op twee voorwaarden.' zei ze. Ik beet even op mijn lip. 'één; Nynke, je doet niets raars met die kerel, anders raakt je vader overstuur.' zei ze serieus tegen mij. Ik grinnikte even. 'Twee; Inge, jij gaat je niet met hun bemoeien.' zei mijn moeder kortaf. 'Wat?! Maar ik ben haar coach!' riep ze protesterend. 'Vandaag niet.' zei mijn moeder kortaf. 'En nu bekken dicht, ik wil slapen, het is vakantie.' zei mijn moeder terwijl ze zich omdraaide en weg liep. 'Ze heeft een ochtendhumeurtje denk ik.' merkte ik op. 'Ohw ja joh? Niet gemerkt.' zei Inge lachend.

Ik wachte ongeduldig af tot hij zou komen. Om 4 uur hoorde ik de deurbel gaan. Ik had gehoopt dat hij eerder was gekomen. Hij glimlachte meteen. 'Kom binnen.' zei ik snel. Hij volgde mij. Ik zag hem het huis bestuderen. 'Wat ruik ik?' vroeg hij verward. 'Ohw, dat is Inge.' zei ik nonchalant. 'Maakt zij dan al die herrie?' vroeg hij. Ik knikte en opende de deur van de keuken voor hem. Hij staarde met open mond naar binnen. Inge stond naast een grote pan. Ze had een grote stamper in haar handen en ramde er in de pan op los. 'Wat maakt ze?' vroeg hij met grote ogen. 'Echte Hollandse Stampot mit Worst!' riep ze, net toen ik antwoord wou geven. Hij lachte even beleefd. 'Ken ik nog niet.' zei hij nonchalant. 'Nou, je mot het maar leren kennen, want hier vreten we wat de pot schaft!' riep ze hard. De deur vloog achter ons open. Mijn moeder stond met haar ogen vol vuur in de deuropening. Inge's mond viel open. Ze liet de stamper in de pan vallen. Ze grijnzde even lief. Zonder dat mijn moeder iets zei wist Inge wat ze moest doen. Ze deed de muziek uit en liep de keuken uit. Mijn moeder bekeek de keuken. Het was een slagveld. 'Dat wordt poetsen dame!' schreeuwde ze de keuken uit. Ik keek naar Sterling. Hij stond nog steeds met open mond te kijken. Mijn moeder wuifde haar boze blik weg en zette een glimlach op. 'Hallo, ik ben de moeder van Nynke.' zei ze vriendelijk. Sterling schudde zenuwachtig haar hand. 'Inge! Je ruimt starks wel die rotzooi op!' schreeuwde mijn moeder de keuken uit. Ik grinnikte even. Sterling keek me verbaasd aan. 'Over een kwartier kunnen we eten.' zei mijn moeder beleefd. Ik knikte. Ik trok Sterling mee de trap op naar mijn kamer.


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 6 april 2010 - 17:14:
Haha, Nynke's moeder doet me denken aan mevrouw Wemel in Harry Potter 2, als ze Harry zijn gaan bevrijden met de vliegende auto XD