Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cinema Bizarre - The search of his death » /1/ K

Cinema Bizarre - The search of his death

1 april 2010 - 17:12

1015

0

248



/1/ K

"Kijk ze nou" zei de kleine blonde jongen en wees naar 2 van z'n vrienden die wild aan het dansen waren op de dansvloer. Hij dronk wat uit z'n glas bier en zette het glas daarna weer terug op de bar. Z'n andere vriend met het zwarte en rode haar die naast hem stond knikte en wees naar hun andere vriend die ook druk aan het dansen was. "Bang dat hij d'r vanavond mee naar huis neemt Yu?" Yu haalde z'n schouders op en zakte nog wat meer onderuit op z'n barkruk.
"Hij doet maar. Mij boeit het niet het niet echt. Al zou ik willen dat ik dan ook iemand mee naar huis kon nemen"
"Er zijn genoeg leuke meiden hier hoor" zei de kleine blondine genaamd Kiro en keek Yu aan. Yu schudde z'n hoofd en tikte wat tegen z'n glas die hij in z'n handen had.
"Niks voor mij" zei hij en liet z'n hoofd ietsjes hangen terwijl hij door bleef tikken. Kiro haalde z'n schouders op en stond op van z'n barkruk.
"Ik ga in ieder geval lol maken" zei hij en wees naar een meisje die hem al een tijdje aan zat te kijken. Zo om de 5 seconden. Het is niet alsof hij hier de hele avond wilt blijven zitten, een beetje drinken. Hij wilt ook feesten op z'n vrije dag omdat ze er niet zo veel hebben. Logisch toch? Rustig liep hij naar het meisje toe en streek even snel door z'n blonde haren. "Hey, Kiro" zei Kiro en stak z'n hand naar d'r uit. Ze nam hem glimlachend aan en schudde z'n hand.
"Marlinde" zei ze en keek Kiro lief aan.
"Dansen?" Ze knikte verlegen en Kiro nam d'r mee de dansvloer op.

Niks kon die avond meer verpesten, iedereen had het naar z'n zin. Behalve Yu dan. Yu die geen zin had, geen leuk meisje zag? Misschien was er wat aan de hand. Misschien had hij het hoe dan ook zien aankomen. We weten het niet. Hij weet het zelf niet eens. Hij zat daar maar een beetje voor zich uit te staren met een drankje in z'n handen, verder niets. Iedereen had het naar z'n zin, behalve hij. Strify en Shin. Romeo en 1 of ander meisje, en Kiro met 1 of ander meisje. En Yu? Lonely. Was hij jaloers? Maar op wie dan? En waarom?

Kiro ging draaide Marlinde om toen er een rustig nummer op werd gezet en sloeg z'n arm rond d'r middel. Ze pakte z'n handen voorzichtig vast en liet d'r hoofd tegen z'n schouder vallen. Marlinde had bruine haren met een een blonde gloed erdoorheen tot ongeveer het midden van d'r rug. D'r ogen waren groen-blauw en ze was net iets kleiner dan Kiro zelf. Kiro vond het de perfecte lengte, een meisje dat net iets kleiner is dan hij zelf.
"Kier? Hoe lang had jij nog in gedachte te blijven?" Kiro werd op z'n schouder getikt en hij liet Marlinde langzaam los.
"Hm. Don't know yet. Ligt eraan. Waren jullie al van plan te gaan dan?" vroeg Kiro verbaasd aan Strify en hij haalde z'n schouders op.
"We moeten immers morgen weer vroeg op"
"Het is onze laatste vrije avond voor een lange tijd"
"Jij kan gewoon blijven hoor, als je wilt. Maar ik denk dat ik in ieder geval wel alvast ga" Kiro knikte en haalde opniew z'n schouders op.
"Tot morgen dan" zei Kiro dan maar.
"Ik ga wel naar Yu toe, hij zit daar zo lonely, misschien kan ik 'm opvrolijken of zo" Strify knikte en gaf Shin een snelle zoen op z'n wang.
"Tot morgen" zei Strify in het algemeen en ze zeiden allemaal tot morgen terug.

Ze wisten niet beter. Wisten hun veel dat het de laatste keer zou zijn dat ze hem levend zagen. Ze wisten nergens vanaf. Hoe konden ze het ook weten? Strify was zo onschuldig, wie zou hem dat aan willen doen? Blijkbaar is er dus iemand in deze wereld die de kracht heeft om het te doen. Maar waarom? Waarom zou iemand Strify dood willen hebben? Hij heeft nooit iemand kwaad gedaan.

"Wil je ook wat drinken?" vroeg Marlinde aan Kiro en hij knikte. Marlinde glimlachte lief naar hem en liep naar de bar toe. Hij keek d'r na, wat was ze mooi, hij bleef d'r maar aanstaren. Shin zat nu naast Yu op de kruk en Yu bleef maar voor hem uit staren. Kiro was benieuwd of hij wel hoorde wat Shin tegen hem zei, want hij zag dat Shin tegen Yu praatte.
Even later kwam Marlinde terug met 2 drankjes, 1 voor Kiro en 1 voor zichzelf. Kiro nam snel een slok en keek in z'n ooghoeken naar Yu en Shin. "Zijn het je vrienden?" vroeg Marlinde en Kiro keek snel weer vooruit. Hij knikte en nam een slokje uit z'n glas. Marlinde knikte en dronk ook wat. "Wat er met hem dan?" vroeg ze na een tijd en wees naar Yu. Kiro haalde z'n schouders op en deed z'n mond open om wat te zeggen maar wist even niet meer wat.
"Normaal is hij niet zo. Hij. Hij houdt van feesten" zei Kiro en haalde opnieuw verbaasd z'n schouders op. "Hij zit waarschijnlijk niet in z'n vel of zo" concludeerde hij en glimlacht even. Marlinde glimlachte even terug en dronk toen d'r glas leeg. Kiro voelde zich op z'n gemak bij d'r, hij wou haar nu al niet meer verlaten terwijl hij haar pas net kende. Verliefd was hij niet, nog niet. Maar hij zag d'r wel al als een vriendin, en een goede ook. Kiro dronk zijn glas ook snel leeg en Marlinde pakte z'n glas uit z'n handen.
"Be right back" Kiro keek d'r na toen ze naar de bar liep en de glazen daar neerzette. Lachend liep ze terug en trok Kiro toen mee naar een hoekje. Kiro legde glimlachend zijn handen op d'r heupen en drukte d'r tegen de muur. Marline beet zachtjes in d'r lip en legde d'r handen in nek. Terwijl Marlinde d'r lippen op die van hem drukte duwde Kiro Marlined nog wat meer tegen de muur aan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.