Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cinema Bizarre - The search of his death » /2/ I

Cinema Bizarre - The search of his death

1 april 2010 - 17:28

1024

0

204



/2/ I

Voorafgaand: "Be right back" Kiro keek d'r na toen ze naar de bar liep en de glazen daar neerzette. Lachend liep ze terug en trok Kiro toen mee naar een hoekje. Kiro legde glimlachend zijn handen op d'r heupen en drukte d'r tegen de muur. Marline beet zachtjes in d'r lip en legde d'r handen in nek. Terwijl Marlinde d'r lippen op die van hem drukte duwde Kiro Marlined nog wat meer tegen de muur aan.

Yu keek maar voor zich uit, keek hoe iedereen aan het dansen was, behalve hij zelf. Hij draaide zich opnieuw om en bestelde nog een drankje. Wat inmiddels al z'n zesde was ongeveer. Z'n vierde sinds Kiro hem daar achter had gelaten. Toen Yu z'n drankje had draaide hij zich om, naar de dansvloer, en beet zachtjes op z'n lip terwijl hij z'n glas keek. Soms keek hij even omhoog en nam een snelle kijk op z'n vrienden. Shin en Strify stonden nu dan wel bij Kiro. Het meisje die bij Kiro was zag er wel aardig uit, dacht hij. Hij nam een klein slokje en zag hoe Strify Shin een zoen op z'n wang gaf. Voelde hij nou woede opborrelen? Geschrokken keek hij snel weg van ze naar z'n andere vriend die ook naar Strify, Shin en Kiro aan het staren was. Yu verzinkte zich weer in z'n drinken en tikte wat op z'n barkruk.

"Ey" Yu lette niet op en had ook geen idee wie er naast hem was gaan zitten. "Gaat het wel?" Hij liet z'n hoofd nog steeds hangen en nam opnieuw een slok. "Strify is net naar huis gegaan en ik dacht. Jij zag er zo lonely uit. Heb je geen zin om te dansen?" Yu slikte even en deed z'n mond open om iets terug te zeggen maar er kwam niks uit. Ook wist hij niet wat hij terug zou moeten zeggen. Dat hij geen zin had om te dansen? Net zoals hij tegen Kiro had verteld dat er geen leuke meiden in de club waren? Dat zou hij vreselijk liegen. Er zijn inderdaad genoeg leuke meiden in de club maar hij wilt liever iemand anders. Die hem echt blij kan maken. Niet alleen maar voor één nacht. "Ik had eigenlijk ook geen zin om te dansen hoor, dus je bent niet de enige" ging Shin z'n verhaal verder. "En misschien, als je zou gaan dansen, kom je nog een leuk meisje tegen of zo" Wist Shin het dat Yu niet geïnteresseerd was in de meiden hier in de club. Hij wou iemand anders, iemand die hij niet kon krijgen. Yu schudde z'n hoofd en keek langzaam op. Romeo en Kiro waren nu ook verdwenen, dus nu is ie alleen, samen met Shin. Hij dronk snel z'n glas leeg en stond abrupt op. "Yu? Wat ga je doen?" Misschien moest ie toch maar naar Shin luisteren. Gewoon even dansen, losgaan. En proberen dat wat hij wilt, te vergeten. Het is buiten bereik.
"Dansen"

En dat deed hij ook. Hij keek even rond en liep op het eerste de beste mooie meisje af. Tuurlijk twijfelde hij, maar hij houdt van feesten. En nu Shin het nogmaals duidelijk maakte ging hij ook feesten ook. Hij was blij dat het meisje nog niet in de gaten had dat hij op haar af liep. Zo kan hij nog rustig nadenken over zijn plan. Ja, z'n plan. Wat hij ging doen. Vlak achter d'r bleef hij staan en hij zag dat de vriendin van het meisje hem met grote ogen aankeek.
"Uhm. Skye" zei de vriendin en het meisje draaide zich verbaasd om.
"Hey?" zei ze en keek Yu met een kleine glimlach aan.
"Hey" zei Yu en stopte z'n handen diep in z'n broekzakken. "Uhm. Ik wou uh. Vragen, of uh"

Het is niet vaak dat Yu zo nerveus is als hij met een meisje praat. Eigenlijk nooit. Het moet een geweldig meisje zijn. Of hij moet het echt niet willen. In this case, it's both. Hij vind d'r heel erg sexy, maar het voelt zo verkeerd. Alsof hij iemand verraad, maar hij heeft niemand. Maar toch voelde het verkeerd. Hij weet zelf ook niet helemaal wat er aan de hand was.

"Uh. Wil je dansen? Met mij?" zei Yu en deed een stap naar achteren, want ze leek er niet echt blij mee te zijn. Ze leek eerder verdrietig, alsof Yu haar pijn had gedaan met die vraag. D'r vriendin zuchtte even diep en pakte d'r bij d'r schouders vast.
"Kom op Skye. Misschien is het je enige kans" ze duwde d'r naar voren en Skye keek nog even naar achteren, naar d'r vrienden die d'r aanmoedigde.
"Ik uhm. Zal me eerst wel voorstellen" zei Yu en Skye knikte terwijl ze d'r hoofd liet hangen. "Ik ben Yu" zei Yu terwijl hij z'n handen uit z'n zakken haalde en beet zacht op z'n lip.
"En dit is Skye. Ze is een klein beetje verlegen, niks ergs hoor. Oh, en ik ben Maisy, maar dat boeit niet" zei ze en duwde Skye nog iets naar voren waardoor Yu een stap naar achteren deed. Skye keek langzaam omhoog en keek Yu voorzichtig aan.
"Uhm. Zullen we dan maar?" Skye piepte even en draaide zich weer om naar Maisy.
"Maisy-y?" piepte Skye. Maisy rolde met d'r ogen en zuchtte diep.
"Skye-ye. Het kan geen kwaad, kom op. Ik blijf hier, ik ga niet weg. Als er iets gebeurt of zo kom ik je wel redden" zei Maisy en Skye knikte snel.
"Dankje" ze draaide zich om en keek Yu met een kleine glimlach aan. "Oké" ze liet d'r hoofd weer hangen en liep de dansvloer op. Yu glimlachte even naar Maisy en liep toen achter Skye aan. Ze had een schattige blos op d'r wangen.

Wat Yu natuurlijk niet wist, was dat Skye alleen maar vriendjes heeft gehí¡d die d'r niet goed behandeld hadden. Alsof ze een aantrekkingskracht had naar dat soort jongens. Bang dat het haar deze keer wou gebeuren. Ook al zou ze alleen maar dansen. Jongens vragen niet vaak of ze met d'r willen dansen, ze noemen d'r lelijk. Op dit moment voelde Yu zich waarschijnlijk precies hetzelfde. Bang? Nerveus? Alsof je zo door de grond kon zakken van schaamte? Yu had nog nooit van z'n leven zo gestotterd. Bang om afgewezen te worden? Yu zag dit misschien dan ook wel weer als zijn kans, zijn kans om Shin te vergeten. Hij was buiten bereik en dat wist Yu. Maar toch kon hij hem maar niet vergeten. Misschien is dit de perfecte afleiding. Gewoon feesten totdat je erbij neervalt. Blood, sex, and rock 'n roll.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.