Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cinema Bizarre - The search of his death » /12/ A

Cinema Bizarre - The search of his death

1 april 2010 - 17:19

1209

0

194



/12/ A

[b]Voorafgaand:[/b] Ze dacht dat ze d'r kans had gemist om hem beter te leren kennen. Om misschien nog een andere vriend erbij te krijgen. Ze had verdriet om iets wat ze niets een had gehad. Verdriet om iets wat nooit van haar is geweest. Maar misschien komt daar verandering in. Je kan je eigen leven niet zelf gaan bepalen. Sommige dingen komen op je pad, sommige dingen niet. Zo is het leven. Unpredictable.

Menu:
HomeQuizzenNieuwste QuizzenPopulairste QuizzenPopulair VandaagBeste QuizzenWillekeurige QuizAlle QuizzenTagsStoriesNieuwste StoriesWillekeurige StoryAlle StoriesPollsWillekeurige PollAlle PollsConvertersSerie converterQuiz converterZelf OntwerpenMijn QuizzenMijn StoriesMijn PollsMijn TemplatesForumActieve TopicsShoutboxOverigeHelpLinksCrewZoekenContactTopledenLedenlijstVandaag JarigStatistiekenNieuwe BlogsNieuwe LedenNieuwste Foto'sVrienden Uitnodigen!Laatst Gelezen:
Edward Cullen and me, the Prinses

4.2 Een nieuw project
On-line Vrienden:
SilentTears
Tillylicious
xKIROxLOVERx
Devilinside
NeilLikeNeil
Denk je dat Quizlet.nl beter kan?
[Zeg het dan!] .
Online TV verslaafd?
[Xang.nl] .
.home > stories > cinema bizarre - the search of his death > /12/ a.
/12/ A
[favoriet] [abo] [bladwijzer] [in the spotlight] ..
Geschreven door:.BleedinStar.
.
.
Onderdeel van:.Cinema Bizarre - The search of his death.
.
.
Aantal woorden:.1003.
.
.
Aantal x gelezen:.13 (waarvan 0 keer vandaag).
.
.
Hoofdstukken:. /1/ K /2/ I /3/ N /4/ A /5/ P /6/ E /7/ D /8/ L /9/ T /10/ E /11/ H /12/ A /13/ V /14/ D /15/ P /16/ A /17/ D /18/ E /19/ I /20/ E /21/ A /22/ D
..
.
.



Voorafgaand:
Ze dacht dat ze d'r kans had gemist om hem beter te leren kennen. Om misschien nog een andere vriend erbij te krijgen. Ze had verdriet om iets wat ze niets een had gehad. Verdriet om iets wat nooit van haar is geweest.
Maar misschien komt daar verandering in. Je kan je eigen leven niet zelf gaan bepalen. Sommige dingen komen op je pad, sommige dingen niet. Zo is het leven. Unpredictable.

@Thingies: je komt ook pas in dit deel te merken waarom ze er zo over denkt
en haha XD
@iedereen: thnx voor de reacties <3.
.


"Skye, kom je eten?!" riep Skye's moeder.
"Ja, mam! Ik kom!" zuchtend stond Skye op en liep naar beneden toe, naar de eettafel. Ze verveelde zich nu al.. Wat kon ze vandaag nou gaan doen, behalve vervelen? Met Maisy afspreken? Misschien had Maisy wel wat anders te doen? Skye haalde d'r schouders op en pakte een boterham uit de zak.

Skye bleef nadenken over Yu en Maisy. Zal ze gelijk hebben of niet? Dat Maisy ervandoor zou willen gaan met Yu? Het is al vaker gebeurt, zoiets met die twee. Maisy valt vaal genoeg op dezelfde jongens als Skye. En het is al vaak genoeg gebeurd dat Maisy er met die jongen vandoor ging, en Skye met een gebroken hart achterliet. Maar dit keer denkt Skye niet goed. Maisy vindt Yu helemaal niet leuk. Dit keer vind Maisy niet dezelfde jongen leuk als Skye. Dit keer wilt ze haar vriendin koppen, omdat ze dat verdient. En omdat ze van d'r houdt.

"Dank je, Yu" Yu keek z'n vriend verbaasd aan. "Voor het er voor me zijn" ging Shin z'n verhaal verder en ging naast Yu op de rand van het bed zitten. "Voor het me hier laten slapen. Je hebt me hoe dan ook, een soort gerust gesteld met je zegjes" zei Shin rustig en snikte. Hij pakte de hand van z'n vriend vast en kneep er voorzichtig in. "En ik zal doen wat je net zei. En na het omkleden ga ik naar Strify zijn ouders toe. Gister, ik, gister. Niks" Shin zijn kind trilde en snel sloeg hij z'n handen voor z'n ogen. Yu haalde Shins handen weg voor z'n gezicht en keek hem opnieuw diep in de ogen aan.
"Het komt goed oké?" Shin beet hard op z'n lip en Yu's zin maakte hem knikken. "En wat wou je nou zeggen?" Yu streelde met z'n duim over Shin zijn wang heen en had de neiging om hem een zoen te geven. Maar dat deed hij maar niet. Wat zal Shin wel niet van Yu denken? Hem als gek verklaren, dat is zeker.
"Gisteren. Ik. Wist. Niks. Meer. Niet. Eens. Waar. Zijn. Ouders. Wonen" snikte Shin en liet z'n hoofd hoofdschuddend hangen. "En ik heb hun telefoonnummer niet"

"Dat doe je toch niet! En zeker niet aan tafel!" zei Skye's vader streng en keek Skye boos aan. En het enige wat ze deed, was een boer laten. Kan zij het helpen? Ze rolde met d'r ogen en tikte verveeld op d'r bord. Skye was al klaar, maar haar ouders en kleinere broertje nog niet.
"Saved by the bell!" Skye sprong op toen de bel ging en liep, het gezeik van d'r ouders negerend, naar de voordeur toe. "Maisy?" ze vloog d'r vriendin om de nek en liet d'r pas los toen Maisy begon te kuchen. "Kom binnen!" ze trok d'r vriendin mee naar binnen en ging op de bank zitten.
"Kom ik ongelegen?"

"Hier" Shin trok z'n slaapshirt uit en gaf hem weer terug aan Yu. Yu keek met half open mond naar Shin zijn bovenlichaam, wat was hij toch weer knap zoals altijd. Alles. Shin zag het wel, dat Yu zo naar hem keek, maar dacht dat hij het zich gewoon had verbeeld. Met knipperende ogen liep Shin de kamer uit, nog even omkijkend om te kijken of Yu nog steeds keek, op naar de badkamer. Yu met open mond achterlaten. Yu die niet wist wat te doen dan alleen maar met open mond naar de deuropening te staren. Hij hoorde niks meer om zich heen, en in de deuropening zag hij alleen een zwarte vlek. Liefde maakt echt blind. Zo verliefd is Yu op Shin. Hoe kan hij Shin dan vergeten? Als hij zo verliefd op hem is?
Pas toen er een kussen tegen Yu's hoofd aan werd gegooid werd hij weer wakker uit z'n dagdroom.
"Kiro? Wat-" Kiro haalde z'n schouders op en plofte naast Yu op Romeo's bed neer.
"Shin belde me net. Om te vragen of ik met hem mee wou gaan naar Strify's ouders, omdat hij niet alleen wou gaan. En jij kreeg al bezoek of zo" zei Kiro rustig en beet hard op z'n lip.
"Het spijt me man"
"Zo erg is het niet, denk ik.. Om met Shin mee te gaan.. Nou ja... Eigenlijk wel.." zuchtte Kiro en liet z'n hoofd hangen.
"Dat bedoel ik niet" Yu draaide zich om naar Kiro die hem verbaasd aankeek. "Ik heb het over Strify. Ik weet hoe jij je nu van binnen voelt. Hoe je moet proberen niet alles opeens te schreeuwen. Dat je van hem houdt" Kiro slikte even en keek z'n vriend bang aan.
"Ik weet niet waar je het over hebt" zei Kiro zo rustig mogelijk. Kiro wist niet dat Strify het had vertelt aan Yu, dat ze samen wat hadden gehad.
"Je hoeft niks achter te laten, Kiro. Ik weet het. Van Strify en jou" Kiro keek z'n vriend bang aan en slikte opnieuw "Ik weet alles" vervolgde Yu en keek z'n bange vriend aan.
"Weten nog meer mensen het?" Yu haalde z'n schouders op en stond op toen hij de tijd zag. Kiro keek Yu met grote ogen aan, die z'n hoofd schudde.
"Ik weet niet" Yu liep Romeo's kamer uit, weer terug naar z'n eigen slaapkamer, om daar z'n kleding te pakken en daarna te gaan douchen. Met z'n kleding in z'n handen liep hij nog even naar beneden toe, naar Shin en Kiro die zich aan het klaarmaken waren.
"Sterkte" zei Yu voorzichtig en beiden jongens glimlachte even. Maar Yu wist dat ze het niet meende. Snel rende hij de trap weer op, naar de badkamer. Hij zette de douche aan en kwam even tot rust, een soort van.

Hij was nu alleen thuis. Voor kort. Misschien deed het Yu even goed. Kon hij voor die korte tijd even doen wat hij wou. Hij heeft dan niet veel tijd, maar het is iets. Elk klein beetje kan helpen. Kan hem helpen op z'n benen te blijven staan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.