Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cinema Bizarre - The search of his death » /14/ D

Cinema Bizarre - The search of his death

1 april 2010 - 17:21

1248

0

191



/14/ D

[b]Voorafgaand:[/b] Om wakker te worden, zegt hij dan altijd. Maar nu is hij bij die ene Sandra. Wie is die Sandra? dacht Yu en zuchtte. Misschien was het wel dat ene meisje waar hij gisteravond/gisternacht mee aan het dansen was? Yu haalde z'n schouders op en plofte op de bank neer.

Menu:
HomeQuizzenNieuwste QuizzenPopulairste QuizzenPopulair VandaagBeste QuizzenWillekeurige QuizAlle QuizzenTagsStoriesNieuwste StoriesWillekeurige StoryAlle StoriesPollsWillekeurige PollAlle PollsConvertersSerie converterQuiz converterZelf OntwerpenMijn QuizzenMijn StoriesMijn PollsMijn TemplatesForumActieve TopicsShoutboxOverigeHelpLinksCrewZoekenContactTopledenLedenlijstVandaag JarigStatistiekenNieuwe BlogsNieuwe LedenNieuwste Foto'sVrienden Uitnodigen!Laatst Gelezen:
[Docter I don't feel good.. Make me better]

Playboy Doctor [7] twincest
On-line Vrienden:
SilentTears
xKIROxLOVERx
Devilinside
NeilLikeNeil
Tillylicious
Denk je dat Quizlet.nl beter kan?
[Zeg het dan!] .
Online TV verslaafd?
[Xang.nl] .
.home > stories > cinema bizarre - the search of his death > /14/ d.
/14/ D
[favoriet] [abo] [bladwijzer] [in the spotlight] ..
Geschreven door:.BleedinStar.
.
.
Onderdeel van:.Cinema Bizarre - The search of his death.
.
.
Aantal woorden:.1083.
.
.
Aantal x gelezen:.12 (waarvan 0 keer vandaag).
.
.
Hoofdstukken:. /1/ K /2/ I /3/ N /4/ A /5/ P /6/ E /7/ D /8/ L /9/ T /10/ E /11/ H /12/ A /13/ V /14/ D /15/ P /16/ A /17/ D /18/ E /19/ I /20/ E /21/ A /22/ D
..
.
.



Voorafgaand:
Om wakker te worden, zegt hij dan altijd. Maar nu is hij bij die ene Sandra. Wie is die Sandra? dacht Yu en zuchtte. Misschien was het wel dat ene meisje waar hij gisteravond/gisternacht mee aan het dansen was? Yu haalde z'n schouders op en plofte op de bank neer.

@Thingies: thnx ;D <3.
.


Skye wist niet dat Maisy haar mee zou nemen naar Yu. Ze wist niet eens dat Maisy al contact had gehad met hem. Ze wist helemaal niks. Maisy liep nu al een hele tijd voor Skye uit naar Yu's huis. Soms was ze de verkeerde straat ingegaan, hup, weer terug. Voor Maisy was het ook de eerste keer in deze buurt. Ze was er zelf ook nog nooit geweest. Blij dat ze was, dat ze nog even op een kaart had gekeken voordat ze naar Skye ging. Anders had ze zelf ook de weg nooit kunnen vinden naar zijn huis.

"Maisy?! Waar gaan we nou heen?! Ik ken heel deze buurt niet!" riep Skye en rende wat meer naar haar vriendin toe. Skye dacht dat ze gewoon gezellig zouden gaan wandelen, of zouden gaan shoppen. Had zij het even mis.
"Ik ook niet" zei Maisy en liep weer een straat in. "Maar we moeten hierheen, ik weet het heel erg zeker" Skye zuchtte en hield haar vriendin tegen.
"Vertel me de waarheid, Mais. Je neemt me nooit ergens mee naartoe als je zelf niet eens weet waar het is" Maisy draaide zich om en zuchtte even.
"Nee. Je ziet je het zo wel"
"Wat moet ik gaan zien dan?" vroeg Skye verbaasd en hield haar vriendin opnieuw tegen toen ze weer verder wou lopen.
"Kom nou maar, anders komen we te laat"
"Te laat voor wat?"
"Voor jouw afspraak"
"Welke afspraak? Ik heb helemaal geen afspraak" Maar Maisy antwoordde niet meer. Maisy wou Skye nog een beetje in spanning houden. "Maisy!" Maisy schudde haar hoofd en liep met een glimlach verder. Skye zuchtte en liet haar hoofd hangen. Waarom verzwijgt Maisy dit voor me? dacht Skye en schudde teleurgesteld haar hoofd. Ze liepen de laatste straat in en Maisy keek naar de huisnummers.
"We moeten naar de overkant" zei Maisy en sleurde haar vriendin mee naar de overkant. Opnieuw keek ze naar de huisnummers en stopte voor 17. "Hier is het"
"Hier is wat?" vroeg Skye verbaasd en schudde d'r hoofd.
"Daar kom je zo wel achter" zei Maisy blij en drukte op de bel.

Yu sprong op van de bank en pakte snel z'n T-shirt, die hij nog steeds nog niet aan had gedaan. Terwijl hij naar de deur liep probeerde hij z'n T-shirt over z'n hoofd heen te krijgen. Met niet echt veel succes.
"Fuck" Yu zocht naar deurhendel en deed hem met moeite open terwijl hij nog steeds bezig was met het proberen van z'n T-shirt aan te krijgen.
"Okée... Maisy, waarom neem je me in godsnaam mee naar dit mens" Yu probeerde z'n T-shirt niet meer aan te doen en liet z'n armen zakken. Hij kon niet geloven dat Skye hem net 'dit mens' had genoemd.
"Skye. Dit mens is toevallig" Yu voelde hij iemand hem hielp met z'n -shirt. Maisy trok z'n T-shirt over z'n hoofd heen en keek hem met een glimlach aan "Wel Yu" concludeerde Maisy en keek haar vriendin met grote ogen aan. Yu glimlachte even flauwtjes en trok z'n T-shirt recht.
"Dankje" zei hij tegen Maisy en Maisy keek hem weer aan.
"Geen dank" ze keek weer terug naar Skye die rood was aangelopen.
"Sorry" fluisterde ze en Maisy gaf haar een duwtje. Yu stond er eigenlijk wat ongemakkelijk bij. Hij had geen idee wat hij moest zeggen, wat hij moest doen.



"Klaar?" Kiro keek Shin aan, die erg gespannen was. Shin knikte moeilijk en Kiro drukte voor Shin op de bel. Net toen hij dat had gedaan pakte Shin Kiro's hand vast en kneep er hard in. Kiro keek er even naar en legde z'n andere hand er ook nog op. De deur ging langzaam open en het gezicht van de vrouw klaarde op toen ze Shin zag.
"Shin! Wat gezellig, kom binnen! Is Strify er niet bij?" Gelijk raakte Shin al van slag en kneep nog harder in Kiro's hand waardoor Kiro een pijnlijk gezicht trok. Strify's moeder keek Kiro verbaasd aan, en niet alleen naar Kiro, ook naar Shin. "Wat is er aan de hand" Ze deed de deur wat meer open en liet de jongens binnen. Kiro nam Shin rustig mee naar binnen en liep de woonkamer binnen waar Strify's vader de krant zat te lezen.
"Goedemorgen jongens, wat gezellig dat jullie op bezoek komen" zei hij zonder op of om te kijken. Kiro keek bezorgd naar Shin die heel erge moeite deed om niet te gaan huilen. De tranen stonden al in z'n ogen en hij liet z'n hoofd een klein beetje hangen. Strify's moeder kwam op de stoel schuin tegenover ze zitten en tikte z'n vader aan. Hij haalde z'n krant voor z'n gezicht weg en keek de jongens nu ook aan die maar voor zich uit zaten te staren. Beiden hadden ze nog niets gezegd.
"Shin. Waar is Strify? Waarom antwoord je niet?" Dat was het. Tranen begon weer over Shin zijn gezicht te stromen en wild veegde hij ze weg met z'n rechterhand terwijl hij met z'n linkerhand nog steeds in Kiro's handkneep. Dat was voor Kiro de weet dat Shin het niet zou kunnen gaan vertellen. Nu moet Kiro voor Shin gaan opkomen. De moed krijgen om het zelf te vertellen.
"Mevrouw" Stamelde hij. Hij had Strify's moeder nog zowat nooit gezien. Ja, op verjaardagen en dat soort dingen, maar verder niet. "Uh" Kiro wist niet hoe het ze moest gaan vertellen. Hij begreep hoe Yu zich moest voelen, toen hij het aan Shin moest vertellen. Maar hij wist niet wat erger was. Het Shin vertellen? Of zijn ouders?



Yu stond er eigenlijk maar een beetje levenloos bij terwijl hij naar Skye en Maisy keek.
"Maar Maisy. Uhm. Ik snap het niet?" Skye keek Maisy verbaasd aan die diep zuchtte.
"Skye. Ik zei toch dat je een afspraak had of niet?"
"Ja?" Skye keek Maisy nu nog raarder aan en schudde verbaasd haar hoofd. Maisy wees naar Yu die nu nogmaals flauwtjes glimlachte. Skye keek Yu blozend aan waardoor Yu een echte glimlach op z'n gezicht kreeg. Nog een glimlach. De 2e sinds vannacht. Deze meiden doen dit met hem. Maisy keek Skye met grote ogen aan. "Wil je zeggen dat. Dat. Yu mijn" Maisy knikte blij en Skye's mond viel even open maar ze deed 'm snel alweer dicht. "Maar ik dacht dat"
"Je dacht wat?"
"Nee, laat maar. Maar ik snap het niet. Waarom. Ik"
"Ik wil je weer eens blij zien meis" zei Maisy en haalde Skye's haar door de war.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.