Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cinema Bizarre - The search of his death » /16/ A

Cinema Bizarre - The search of his death

1 april 2010 - 17:22

1188

0

394



/16/ A

[b]Voorafgaand:[/b] "Kom eens mee" Yu stond op met zijn glas in z'n handen en liep naar de eettafel, waar z'n laptop op stond. Skye achtervolgde hem en ging op de stoel naast hem zitten. "Je hebt ze ook nog nooit gezien?" Yu zette z'n glas neer en keek Skye even aan die nee schudde. Hij logde in en trok Skye's stoel wat meer naar hem toe..

Menu:
HomeQuizzenNieuwste QuizzenPopulairste QuizzenPopulair VandaagBeste QuizzenWillekeurige QuizAlle QuizzenTagsStoriesNieuwste StoriesWillekeurige StoryAlle StoriesPollsWillekeurige PollAlle PollsConvertersSerie converterQuiz converterZelf OntwerpenMijn QuizzenMijn StoriesMijn PollsMijn TemplatesForumActieve TopicsShoutboxOverigeHelpLinksCrewZoekenContactTopledenLedenlijstVandaag JarigStatistiekenNieuwe BlogsNieuwe LedenNieuwste Foto'sVrienden Uitnodigen!Laatst Gelezen:
My live is a lie (twlight fanfic)

meet Angel
On-line Vrienden:
Devilinside
NeilLikeNeil
Tillylicious
xKIROxLOVERx
Denk je dat Quizlet.nl beter kan?
[Zeg het dan!] .
Meer FanFiction?
[FanFic.nl] .
.home > stories > cinema bizarre - the search of his death > /16/ a.
/16/ A
[favoriet] [abo] [bladwijzer] [in the spotlight] ..
Geschreven door:.BleedinStar.
.
.
Onderdeel van:.Cinema Bizarre - The search of his death.
.
.
Aantal woorden:.1008.
.
.
Aantal x gelezen:.11 (waarvan 1 keer vandaag).
.
.
Hoofdstukken:. /1/ K /2/ I /3/ N /4/ A /5/ P /6/ E /7/ D /8/ L /9/ T /10/ E /11/ H /12/ A /13/ V /14/ D /15/ P /16/ A /17/ D /18/ E /19/ I /20/ E /21/ A /22/ D
..
.
.



Voorafgaand:
"Kom eens mee" Yu stond op met zijn glas in z'n handen en liep naar de eettafel, waar z'n laptop op stond. Skye achtervolgde hem en ging op de stoel naast hem zitten. "Je hebt ze ook nog nooit gezien?" Yu zette z'n glas neer en keek Skye even aan die nee schudde. Hij logde in en trok Skye's stoel wat meer naar hem toe..
.


"Het is nogal wreed om het zo te zeggen
" stamelde Kiro en knipperde even met z'n ogen. Hij liet z'n hoofd hangen, zodat hij niemand kon zien. Bang.
"Wat is wreed? Zeg het ons, alsjeblieft. Zeker als het met onze zoon te maken heeft" Kiro's onderlip trilde en de tranen die in zijn ogen stonden begonnen te stromen.
"Strify is dood..? En verdwenen. Z'n lichaam kunnen we niet vinden" Strify's moeder keek de jongens verbaasd aan, ze dacht dat ze een grapje maakte.
"Haha, grappig. Waar is Strify echt?" Kiro en Shin keken elkaar geschrokken met gebogen hoofden aan en keken toen beiden op. De gezichten van z'n ouders betrokken gelijk. Ze zagen beiden jongens huilen en kwamen er achter dat er echt iets aan de hand was, dat het echt was gebeurd. Strify's moeder sloeg haar hand voor haar mond en keek geschrokken naar haar man.



"Oké. Ik zal je eerst wat laten horen" Yu startte zijn Itunes op. Ze moestten wel even wachten, eer Itunes op was gestart.
"Vertel jij ondertussen dan eens wat over jezelf" zei Skye en keek Yu blij aan. Ze had het gevoel dat alles wel goed zat. Dat hij niet per se dingen met haar wou. En als hij dat al zou willen, dat hij het rustig zou doen. Hij hoeft niet alles over Skye te weten, en dat vond ze fijn. En wat ze in haar dagboek had gezet, kwam nog echt uit. Ze zag hem heel erg snel weer terug!
"Heel even wachten hoor, hij is opgestart. Eerst even een liedje opzetten. Dysfunctional family of Toyz? Wat klinkt leuker vind je"
"Doe Toyz maar" Yu zette Toyz op en draaide zich toen om naar Skye die hem met een glimlach aankeek.
"Nou, uhm. Ik ben dus Yu. Ben 21 jaar" Dit keer werden Skye's ogen even groot. Zij had niet verwacht dat Yu al 21 zou zijn. Nu wist ze het al helemaal niet meer. Waarom zou een jongen van 21 met haar willen dansen. "Ik speel ook gitaar, en zit nu wel op zangles. Uhm.. Mijn lievelingskleuren zijn zwart, rood en groen. Uhm, ik heb één zus. Mijn lievelingsdier is een slang, niet alsof dat uitmaakt of zo. En dezelfde bandjes als jou. Vroeger ben ik een masseur geweest. Maar ben toch wel blijer met wat ik nu doe eigenlijk"
"Wat doe je nu dan?" Yu keek even naar hoe lang Toyz nog duurde en slikte. "En nog een vraagje tussendoor. Hoef je niet te antwoorden als je niet wilt. Maar, die plek" Skye wees naar Yu's borst waar z'n brandplek zit.
"Ah dat. Mag je wel weten. Toen ik één jaar was, toen trok ik een hete ketel thee over mezelf heen" Skye kreeg grote ogen en keek Yu geschrokken aan.
"Echt?"
"Echt waar"
"En over wat je nu doet?" Yu pakte z'n glas, dronk er wat uit en richtte zich op z'n laptop. "Hallo?" Hij wenkte dat ze mee moest kijken. Skye zuchtte even en ging nog wat dichterbij zitten zodat ze het beter kon zien. Yu typte in google 'Cinema Bizarre' in en klikte op enter. Hij zocht naar één van z'n favo plaatjes en klikte hem aan. Skye's ogen waren ondertussen al groot geworden, en ze keek van het scherm, naar Yu. En van Yu weer naar het scherm. And so on.
"Dat doe ik nu. Gitaar spelen in de band; Cinema Bizarre" Yu keek Skye glimlachend aan. Skye keek met grote verbaasde ogen aan.
"Oh my god" piepte ze en ging weer terug naar haar verlegen stand. Waarom nou eigenlijk? Ze kent de echte Yu. Heeft net met hem gepraat. En een soort van, niet, met hem gedanst. En nu word ze weer verlegen? Eigenlijk heel erg raar.!.
Yu pakte z'n mobiel, die afging, uit z'n broekzak en keek wie er belde.
"Dat is die fucking onbekende weer" Yu nam snel op. "Hallo? Oh. Ja.. Uh, ik weet niet.." tranen sprongen weer in Yu's ogen. Het was de politie. Ze wisten alleen Yu's nummer. "Twee zijn naar zijn ouders, en de ander, geen idee. Is goed. Ja, oké. Tot zo" Yu liet z'n hoofd hangen en verbak de verbinding. Wild veegde hij zijn tranen weg, snikte, en legde zijn mobiel op tafel.
"Hé, wat is er?" vroeg Skye bezorgd. Yu schudde even z'n hoofd en keek voorzichtig op. Kon hij Skye dit allemaal vertellen? Vertrouwde hij haar al goed genoeg?
"We moeten naar het politiebureau" fluisterde Yu en keek huilend naar Skye die hem niet begrijpend aankeek.
"Waarom? Hebben jullie wat ergs gedaan dan of zo?" Yu schudde zijn hoofd en slikte.
"Nee. Maar. Gisteravond. Strify" Nu moest hij het voor de tweede keer gaan vertellen. Alleen dit keer niet aan de geliefde van Strify. "Strify ging naar huis, Shin had slecht voorgevoel om naar huis te gaan. Toen ik naar huis ging besloot ik langs het huis te gaan van Strify en Shin en. En daar lag Strify, op de grond, dood?" Skye's mond zakte open en ze schudde geschrokken haar hoofd. "Ik rende naar boven, want de deur stond open. Boven alles overhoop. Balkondeur open. Ik weer terug naar beneden, politie hoorde ik al komen, Strify weg. Verdwenen. Terwijl hij daar echt lag, met allemaal wonden, bloed" zei hij snel. Yu keek strak naar één punt, in Skye's ogen.
Skye begon lichtjes te blozen toen hij dat deed, echt het perfecte moment om dat te doen... Niet dus.. Geschrokken schudde ze erna haar hoofd en keek weer daarna in zijn ogen, die nog steeds op haar gericht waren.
"En nu?" vroeg ze voorzichtig.
"Nu moeten we opnieuw naar het bureau" Yu slikte "En moet ik de rest gaan bellen. En jou dus verlaten, wat ik helemaal niet wil. Want we leren elkaar nu pas echt kennen en" Skye legde haar vinger op z'n mond en Yu keek haar verbaasd aan. Was ze van plan wat Yu dacht dat ze plan was? Of was ze iets heel iets anders van plan? Yu slikte even en merkte dat Skye dichterbij kwam.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.