Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cinema Bizarre - The search of his death » /17/ D

Cinema Bizarre - The search of his death

1 april 2010 - 17:23

1004

0

259



/17/ D

[b]Voorafgaand:[/b] Want we leren elkaar nu pas echt kennen en" Skye legde haar vinger op z'n mond en Yu keek haar verbaasd aan. Was ze van plan wat Yu dacht dat ze plan was? Of was ze iets heel iets anders van plan? Yu slikte even en merkte dat Skye dichterbij kwam.

Terwijl Yu Skye dichterbij zag komen sloot hij zijn ogen. Hij liet gewoon alles op zich afkomen. Skye haalde haar vinger weg en legde haar hand in zijn nek, verplaatsend naar zijn achterhoofd. Tranen bleven over Yu's gezicht stromen terwijl Skye naar haar toe trok en haar andere hand op z'n rug legde. Ze sloeg haar armen om hem heen. Yu zuchtte diep en kneep zijn ogen nog meer dicht. Langzaam sloeg hij ook zijn armen om Skye heen en drukte z'n hoofd hard tegen Skye's schouder aan. Alles wat Skye deed, was Yu een schouder geven om op te huilen.
"Ik moet ze nu denk ik echt gaan bellen" snikte Yu en ze lieten elkaar langzaam los. Skye knikte en liet haar hoofd hangen.
"Misschien kan ik anders mee? Naar het bureau?" vroeg Skye heel voorzichtig en Yu's gezicht klaarde wat op. Het zou heel wat menen voor Yu als Skye mee zou gaan!
"Zou je dat echt doen?" vroeg Yu voorzichtig. Skye keek op en knikte.
"Als steun natuurlijk. Maar ook voor. Ik bedoel, ze willen vast met zo veel mogelijk mensen die gister ook in de club waren spreken" Skye slikte even en keek Yu in zijn ogen aan. "En ik was er ook, net als Maisy" Yu sloeg zijn ogen even neer en slikte. Ze had gelijk, dat wist hij ook wel. Maar... Hij dacht alleen dat ze vooral voor hem mee zou gaan. Op dat moment kon hij zichzelf wel voor zijn hoofd slaan door de schaamte. Alleen. Hij wist niet dat ze juist wel speciaal voor hem meeging. Ze wou het alleen niet zo laten zien. Ze durfde het niet aan hem te laten zien. Daarom verzon ze maar iets, wat ook de waarheid was.
"Ik ga de jongens bellen" zei Yu met schorre stem en stond langzaam op terwijl hij naar Skye bleef kijken. Wat deed ze met hem? Hij had zo gehoopt dat ze alleen voor hem mee zou gaan. Maar niet alles wat yu wilt, gebeurt. En hetzelfde met Skye. Niet alles wat Skye wilt gebeurt. Maar zij is te verlegen om dingen toen, dingen te zeggen.
"Ik bel Maisy wel" fluisterde Skye en liet haar hoofd opnieuw hangen. Yu had wel door dat Skye teleurgesteld was, maar waarom wist hij niet. Skye wou dat Yu wat zei dat haar gerust zou stellen. Maar dat deed Yu niet. Hij wachtte juist af dat Skye wou zou gaan zeggen. Misschien zou vertellen wat er met haar aan de hand was. Beiden wachtten ze op iets wat niet zou gebeuren.
Beiden waren ze nu aan het bellen. Kiro en Shin zouden de ouders van Strify meenemen en Romeo. Hij. Romeo was vaag.. Hij zei dat hij geen tijd had.? Wat moest hij doen dan? Maar hij zou kijken, hij zou zo snel mogelijk komen. Yu snapte het niet. Was hij nog steeds bij die ene Sandra waarvan hij nog steeds niet wist wie het was?

"Zullen we?" vroeg Skye en pakte haar jas al van de kapstok af. Yu knikte voorzichtig en liep achter haar aan. Hij deed ook zijn zwarte all-stars aan en daarna zijn jas.
"Ja" snikte Yu en veegde snel z'n tranen weg voordat ze naar buiten liepen. De buitenwereld zal er snel genoeg achterkomen. Waarschijnlijk weet de pres het wel al. 's Ochtends vroeg staan ze altijd al voor het appartement bij Strify, voordat ze zelfs weggaan, dan staan ze er zelfs al. Ze komen er snel genoeg achter dat er iets aan de hand is. Zeker als de jongens niet op komen dagen op hun werk.
"Het komt wel goed oké" Skye streek voorzichtig over Yu's rug terwijl ze haar hoofd even liet hangen.
"Dat zeg ik ook steeds tegen iedereen. Maar ik weet het niet. Het is alsof. Ik. Niemand verdient dit" Yu knipperde een paar keer met z'n ogen en liet toen ook z'n hoofd hangen. Hij deed de deur voor Skye open en ze stapte de auto in. Toen liep hij zelf naar de andere kant, deed voor zichzelf ook de deur open en ging ook zitten.

Eenmaal aangekomen bij het bureau liepen Skye en Yu samen naar binnen toe. Kiro, Shin en Strify's ouders waren er al. Romeo niet, wat hij dus al had gezegd.. Yu liep gelijk Shin toe en sloeg z'n armen om hem heen. Achter hem hoorde hij Kiro en Skye kennismaken. Na een lange tijd lieten de jongens elkaar los en keken elkaar aan.
"Dankje" snikte Shin en liet z'n hand even over Yu's borst glijden. Daarna liep hij terug naar Kiro en de ouders van Strify. Yu liet z'n hoofd hangen en slikte.
"Skye, wat is er aan de hand. Waarom moest ik nou komen?" Yu keek op en zag dat Maisy er nu ook was. Hij veegde snel z'n tranen weg en stopte daarna z'n handen diep in zijn zakken. "Yu? Skye, wat doe ik hier? Wat is er gebeurd?" Maisy keek ons beide met grote ogen aan en ik slikt even. Yu wou dit niet nogmaals meemaken. Snel liep hij weg en ging ergens op een stoel zitten met z'n handen voor z'n ogen. Waarom kon leven ook zo moeilijk zijn. Iedereen gaat zichzelf de schuld geven. Kiro dat hij zo vroeg al was weg gegaan. Shin, dat hij niet gewoon was mee gegaan met Strify. Yu dat hij niet tegelijk met Strify weg was gegaan. Maar zij kunnen er ook niks aan doen, zeker niet. Het had sowieso wel gebeurd. Anders de volgende dag, of die keer. Als iemand je dood wilt hebben, dan zorgt diegene ook dat je dood bent. Zo snel mogelijk. De vraag is altijd alleen. Waarom wilt diegene je dood hebben?
Yu hoorde dat iemand naast hem ging zitten en zich tegen hem aan liet vallen. Langzaam haalde hij zijn handen voor z'n ogen weg en keek opzij waar hij Skye zag zitten. Voorzichtig sloeg hij z'n arm om haar heen, trok d'r nog wat meer naar zich toe en liet zijn hoofd rustten op die van haar.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.