Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Cinema Bizarre - The search of his death » /18/ E

Cinema Bizarre - The search of his death

1 april 2010 - 17:24

1096

0

177



/18/ E

[b]Voorafgaand:[/b] Yu hoorde dat iemand naast hem ging zitten en zich tegen hem aan liet vallen. Langzaam haalde hij zijn handen voor z'n ogen weg en keek opzij waar hij Skye zag zitten. Voorzichtig sloeg hij z'n arm om haar heen, trok d'r nog wat meer naar zich toe en liet zijn hoofd rustten op die van haar.

Skye verplaatste zich even, ze kroop wat meer op de stoel, waardoor Yu z'n hoofd even op moest tillen. Ze kroop voorzichtig ook nog eens dichter tegen hem aan en ademde diep in en uit. Voorzichtig rustte Yu opnieuw zijn hoofd op die van Skye en deed z'n ogen dicht. Haar ademhaling maakte Yu rustig. En Yu's hartslag maakte Skye rustig.
"Zo... Heb je weer eens een vriendinnetje?" Yu opende zijn ogen en keek zijn vriend boos aan. "Wat? Wees blij dat ik er al ben" Yu tilde z'n hoofd op en keek naar Skye, ze sliep. Hij schudde boos z'n hoofd en streek door Skye's haar heen.
"Eén. Ze is mijn vriendinnetje niet, ze is gewoon een vriendin, een goede vriendin. Twee. Houd alsjeblieft je mond, ze slaapt. Het lijkt wel alsof dit alles jou niks doet" siste Yu en en bleef door haar haar strijken.

Maar Yu had ongelijk. Skye was net al wakker geworden, door Romeo die wat riep. Daarvoor was ze wel in slaap gevallen. Haar ogen liet ze alleen dicht. Ze luisterde naar wat Yu te zeggen had tegen Romeo's woorden, ze wou niet weg. Ze wou zo blijven liggen, in Yu's armen. Het voelde veilig, alsof niks haar kwaad kon doen.
"Oké, dank dat jullie zo snel konden komen. Laten we maar gelijk gaan beginnen" de stem deed Skye schrikken en ze opende haar ogen. "Oh, uhm. Wie zijn jullie? Horen jullie bij 'de vriendengroep'" Skye tilde haar hoofd en keek even opzij, naar Yu.
"Wij waren gister ook in de club" zei Skye met schorre stem en ging nu heleaal recht zitten.
"Oh ja, oké. Goed dat jullie zijn gekomen"
"Mag ij alstublieft als eerste verhoord worden? Heb het namelijk nogal druk"
Yu begreep niet waarmee Romeo het druk kon hebben, ze hadden nu geen werk te doen. De agent knikte en wees ook naar Kiro die rustig opstond. Hij liep slenterend achter Romeo en de agent aan. Yu keek nu ook naar Skye. Elkaar aankijkend liet Skye zich weer tegen Yu aanvallen en deed haar ogen dicht. Shin ging aan de andere kant van Yu zitten en zuchtte diep.
"Iedereen vertelt me maar dat alles goed komt. Maar hoe weet iedereen dat nou? Zolang Strify nog niet is gevonden, kan ik geen rust vinden, geen rust zoeken. Dan zal ik me niet voelen. Dat komt niet alles goed" zei Shin wonderbaarlijk rustig en sloeg z'n handen voor z'n ogen. Yu wist niet wat hij terug moest zeggen. Niemand wist het.
"Skye, kan ik je even spreken?" Het was alsof Maisy wist dat Yu en Shin wat tijd moesten hebben, samen. Ze moesten onder vier ogen praten. Skye keek verward op en knikte. Ze stond rustig op en liep naar Maisy toe.
"Shin"
"Nee Yu. Ik wil gewoon even zitten. In rust. Ik wil niet denken aan wat er gister is gebeurt en wat er gaat gebeuren. Opnieuw die verhoorkamer in, alsof ik het heb gedaan. Bang dat ze me gaan verschuldigen. Bang dat ze me niet geloven als ik iets niet meer weet" Yu slikte en knipperde even vaak met z'n ogen. Hij wou z'n vriend niet kwetsen, hij wou hem helpen. En nu heeft hij hem pijn gedaan om tegen hem beginnen te praten. "Ik heb gewoon een luisterend oor nodig" fluisterde Shin en Yu keek naar Shin toe die nog steeds z'n handen voor z'n ogen hield.

"Wat is er Maisy?" Skye trok zichzelf los en sloeg haar armen om zich heen. Ze stonden buiten.
"Het spijt me echt heel erg wat er met die vriend van Yu is gebeurd. Maar wat hebben wij hiermee nou precies te maken?"
"We waren ook in club en we hebben Strify gezien en zo" Maisy knikte begrijpend en zuchtte.
"Sorry. Ben er zelf ook niet helemaal bij met mijn gedachtes. Ik zat de hele tijd te denken en Yu en jou. Wat hebben jullie allemaal gedaan en zo?" Maisy wiebelde met haar wenkbrauwen en Skye schudde haar hoofd.
"Dit is niet de tijd Maisy. Jij denkt altijd gelijk dat ik met iemand ga zoenen of zo. Maar daar wil ik eerst verliefd voor zijn. Ik wil eerst verliefd zijn op een jongen voordat ik hem ga zoenen. En ik wil er nu voor Yu zijn, dus.. Ik ga weer naar binnen" Bibberend liep Skye naar binnen en rolde even met haar ogen. "Yu, uhm... Mag ik misschien even je mobiel lenen? Mijn beltegoed is op en-"
"Hier" Yu glimlachte even en stak z'n mobiel uit. Skue pakte 'm dankbaar aan en wreef even over haar arm heen. Ze had het nog steeds koud. Denkend typte ze het nummer van huis in en klikte op het telefoontje.
"Met An Lötz"
"Hey mam, met mij"
"Skye?!? Waar ben je? En waarom bel je niet gewoon met je eigen mobiel?"
"M'n beltegoed is op en ik ben nu bij het politiebureau"
"WAT?! Wat is er gebeurd, wat heb je gedaan?!"
"Dat ik bij het politiebureau ben hoeft nog niet gelijk te betekenen dat ik iets heb gedaan of zo! En ik wil het er niet over hebben. Ik kom gewoon zo snel mogelijk naar huis. Ik wou gewoon even laten weten waar ik was" Skye verbrak de verbinding, kneep haar hand dicht waar de mobiel in zat en zuchtte diep. Als haar ouders maar niet komen... Ze wou haar ouders alleen even gerust stellen, verder niets..
"Hier" ze ging naast Yu zitten en stak haar hand uit. Yu pakte z'n mobiel en keek Skye lief aan.
"Wie heb je gebeld?"
"Mijn moeder. Ik wou d'r gerust stellen" zuchtte Skye en tilde haar benen op de stoel.
"Komt ze je ophalen?" vroeg Yu met grote ogen, bang dat Skye weg zou gaan.
"Ik hoop het niet" Skye sloeg haar armen om haar benen en rustte haar hoofd op haar knieën.

"Oké. Dank u wel. En succes er nog verder mee" De agent en Romeo schudde even handen.
"Kunnen jullie twee nu alstublieft meekomen?" Hij wees naar Skye en Maisy. Maisy stond ik een hoekje, strak voor haar uitkijkend, tegen de muur aan. Samen liepen ze achter de agent aan.
"Succes! En zeg geen dingen die je niet wilt zeggen!" riep Yu ze achteraan en hij kreeg een glimlach van Skye terug.
"Sorry van daarvoor man. Ik. Ik wil, ik probeer me gewoon sterk te houden"
"Waarmee heb je het zo druk dan?" Yu draaide er omheen.
"Ik ga met Sandra naar mijn ouders, mijn moeder is ziek"
"Wie is die Sandra nou eigenlijk?"
"Het meisje waar ik gister mee danste in de club, m'n vriendin"
"Oh sorry... Uhm. Sterkte. Met je moeder en zo"
"Dank je, ik zie je vanavond wel" Romeo liep zuchtend weg.

"Kom op, wakker worden!!"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.