Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Bill and Tom are watching you... and Gustav and Georg too (ontvoering) » Bill is mijn redder in nood.

Bill and Tom are watching you... and Gustav and Georg too (ontvoering)

21 jan 2011 - 21:08

321

0

242



Bill is mijn redder in nood.

"Als je schreeuwt ben je dood." was het laatste wat hij zei. Ik ging op de grond liggen en ik probeerde me zo goed mogelijk te beschermen tegen Tom, de pijn kwam van overal en ik moest moeite doen om niet te schreeuwen terwijl Tom maar bleef slaan en schoppen. Na een hele lange tijd hield het eindelijk op. "Ga in de douche, kleed je aan en doe make-up op. Eén woord tegen Bill en je bent er geweest". Zei Tom, daarna verliet hij de kamer. Ik kroop richting douche, maar dat ging niet goed want ik had te veel pijn. Uiteindelijk haalde ik het toch en met het laatste beetje kracht dat ik had deed ik het water stromen. Ik liet me vallen en bleef roerloos liggen terwijl ik voelde hoe mijn kleren (ja ik had met m'n kleren geslapen) doorweekt werden. Ik keek hoe het rode water weg stroomde, Bloedde ik? Ik keek naar de plek waar daarnet nog had gelegen terwijl Tom me had toegetakeld. De grond en de muur zat vol met bloedspatten. De pijn en waarschijnlijk de hoeveelheid bloed die ik al had verloren werden teveel en het laatste wat ik hoorde was dat de deur openging.

Bill pov.
Ik hoorde dat de douche aan was en wou chekken of alles oké was met Emma. Toen ik in de badkamer kwam schrok ik me dood. De hele badkamer zat onder het bloed, maar de schrik veranderde meteen in angst toen ik Emma in de douche zag liggen. "Verdomme Tom!" riep ik en ik liep in haar richting. Ze moest meteen naar een dokter want ik kreeg geen reactie toen ik haar naam zei. Ik nam haar in m'n armen zoals een baby. Het kon me niet schelen dat m'n witte t-shirt verpest zou zijn van het bloed en het kon me ook niet schelen dat ik nat werd. Het enige wat nu telde was dat Emma het haalde!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.