Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Saphire Sun on tour (CB) » 7 Saphire Sun on tour (CB)

Saphire Sun on tour (CB)

1 april 2010 - 21:00

426

0

215



7 Saphire Sun on tour (CB)

deel 7 xxx Debby

*Debby POV*

ok het is nu de volgende dag en we zijn allemaal Hyper hier in huis dus das wel lollig.
,,ok zullen we gaan het is nog een kwartier 20 minuten lopen vanaf huis en dan zijn we nog ruim op tijd"zegt Vero en we stemmen in en ja ze had gelijk na 20 minuten lopen zijn we bij Universal Music aangekomen en lopen we naar binnen melden ons bij de balie en moeten ff ik een wachtkamer gaan zitten totdat de manager van die band ons komt halen ik ben echt zo nerveus nu.
,,meiden zijn jullie ook zo nerveus"vraagt Elise
,,ja"zeggen we allemaal in koor.
na zo'n 10 minuten gewacht te hebben komt er aan man aanlopen in een heel net pak en begroet ons en vraagt of we mee willen lopen natuurlijk willen we dat en volgen hem naar een of ander kantoortje waar al dat soort zaken worden afgehandeld.
ik heb niet zoveel zin om dat allemaal nu op te schrijven wat er gebeurd in dat kantoortje maar het komt erop neer dat ze gaan toeren met een of andere band waar hij de manager van is welke band het is zien de meiden morgen omdat de jongens vandaag geen tijd hadden.

het is nu de volgende ochtend

ok die jongens van die ene band komen strax hierheen en we zijn nu dus druk bezig om het huis een beetje schoon te maken omdat het anders een varkensstal is volgens onze lieftallige Vero.
het is nu 13:00 en de jongens kunnen zo elk moment komen samen met hun manager Joostweet zijn naam niet maar vind deze naam wel lollig en Kiro is een KOEKIE
,,ik ga wel"zeg ik als de deurbel gaat.
,,ok"hoor ik van meerdere kanten komen en ik loop naar de deur ik doe de deur open en daar staat Joost met Cinema Bizarre voor de deur OMG dacht ik bij mezelf gaan we met hun toeren.
,,meiden het zijn Joost en de jongens komen jullie naar de woonkamer en please wat jullie ook doen ga niet gillen of stuiteren" roep ik gewoon door heel het huis heen en de jongens moeten lachen.
,,doen jullie dat alijd zo"vraagt Romeo lachend.
,,ja eigenlijk wel ja anders moeten we iedereen weer zoeken wij zitten soms echt overal en nergens gewoon ons eigen ding doen snap je" zeg ik.
,,ja dat snappen we" zegt Strify.
,,maar hoezo moesten ze niet gaan gillen of stuiteren"vraagt Yu niet begrijpend.
,,nou euhm ja we zijn nogal fan van jullie daarom"zeg ik een beetje beschamend en gelukkig op dat moment komen alle meiden binnen stormen......


hope you like xoxo Debby please leave a comment


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.