Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Masion Girls (CB) » 9 Masion Girls (CB)

Masion Girls (CB)

2 april 2010 - 12:53

539

0

230



9 Masion Girls (CB)

nog 1 deeeeel en dan hebben we nummertje 10 ben blij xxx Debby

*Debby POV*

vol zenuwen sta ik daar dan op het podium met de meiden aan hun gezichten te zien is dat hun ook heel erg nerveus zijn.
,,en als laatste hebben we The Masion Girls"roept de precentaror overenthousiast ik en de meiden beginnen te gillen van vreugde en lopen naar voren waar we onze tickets krijgen tot de villa waar we in moeten verblijven.
,,sorry meiden maar jullie zijn niet door"zegt de precentator tegen de mensen die nu niet door zijn gegaan.
,,wow niet te geloven dat we gewoon door zijn echt super"roept Ilse.
,,echt wel het is hartstikke gaaf"roept Esther.

*tijdsprong*

we zitten nu met zijn alle in de villa nouja ik en de rest van The Masion Girls zitten op onze kamer want anders moeten we dat geklets van die zuurstokken aan horen en dat is ook geen pretje dus zitten we nu maar gewoon tv te kijken er is een interview bezig van Cinema Bizarre en dus we interesant om te kijken vinden wij.
we kijken nog ff verder tv als we ineens keihard gegil van beneden horen komen.
,,wat is dat"vraag ik.
,geen idee maar kom we gaan kijken"zegt Elise en we lopen naar beneden waar 5 jongens met mutsen en zonnebrillen op staan.
,,iew wat doen jullie hier stelletje freeks"gilt een zuurstok overdreven en de jongens lachen en lopen richting de zuurstokken ik kijk de meiden aan en ze knikken we rennen naar de jongens toe en vloeren ze meteen we nemen allemaal 1 van de jongens in de houdgreep en trekken hun mutsen en zonnebrillen af en daar zitten we dan boven op de jongens van Cinema Bizarre die wij dus net gevloerd hebben ik zit boven op Kiro, Esther op Strify, Elise op Yu, Daphne op Romeo, Ilse op Shin ze kijken allemaal heel erg pijnlijk.
,,verwelkomen jullie je gasten altijd zo"vraagt Romeo die ondertussen Daphne van hem heeft afgekregen en over zijn schouder heeft gelegt zodat ze niet weg kan lopen de andere doen het zelfde Yu legt Elise over zijn schouder, Shin heeft Ilse stevig beet, Strify heeft Esther haar handen achter haar rug zitten en Kiro heeft dat ook bij mij gedaan.
,,nee eigenlijk niet maar we dachten dat jullie hun iets wouden aan doen"zeg ik en weet me los te krijgen uit Kiro's greep maar zonder succes, want daar staat Yu me al op te wachten en houd me stevig vast.
,,ok dus jullie vinden dit normaal"zegt Strify.
,,wel als er iemand in nood is"zegt Ilse.
,,ok maar verwacht niet dat dit zo snel over is hoor we gaan eerst eens goed met jullie praten"zegt Yu en gooit mij over zijn andere schouder en loopt naar boven naar een kamer waar wij niet mochten komen ze zetten ons neer op het bed en gaan zelf op de stoelen zitten die daar staan.
,,ok maar waarom deden jullie dat net"vraagt Romeo na heel het verhaal uitgelegt te hebben vinden ze het toch niet zo raar dat als er 5 vreemden in een huis staan met mutsen en zonnebrillen op en naar een stel zuurstokken lopen en dan uit het niets worden gevloerd door 5 meiden daarna hebben we gewoon met zijn 10en film gekeken de jongens zijn echt heel erg aardig en zijn niet zo arrogant als dat ze zeggen.


hope you liky
and leave a message
xoxo Debby


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.