Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Masion Girls (CB) » 10 Masion Girls (CB)

Masion Girls (CB)

2 april 2010 - 12:54

610

0

219



10 Masion Girls (CB)

yeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaah deel 10 hope you like xxx Debby

*Ilse POV*ja mensuh een andere pov voor deze keer omdat ik dit deel speciaal voor Ilse maak

het is nu de volgende dag en het is nog best wel vroeg de jongens van Cinema Bizarre blijven hier ook slapen in het huis omdat de winnaar met hun op tour gaat en dan kunnen ze alvast beter kennis maken met de deelnemers.
Als ik beneden kom loop ik gelijk naar de keuken als ik de keuken binnen kom zit daar alleen Shin in zijn trainingsbroek zonder shirt echt heel sexy dus.
,,ow hey jij ook al zo vroeg op"vraagt Shin als hij mij opmerkt.
,,ja kon niet meer slapen en jij"vraag ik.
,,ik ook niet meer ik moest naar de wc en wou weer terug gaan slapen maar Romeo en Yu snurken nogal en toen kon ik niet meer slapen en ben ik maar naar beneden gegaan"zegt Shin aan 1 stuk door niet gedacht dat hij zoveel kon praten zeg.
,,ok nee ik werd wakker van het zonnetje ik slaap precies bij het raam"zeg ik en neem plaats naast Shin aan de tafel.
,,ok moet je ook wat eten of wacht je nog op de andere meiden"vraagt Shin en pakt wat boterhammen voor zich zelf.
,,euhm ja is goed hoor"zeg ik en Shin geeft mij er ook 2 dus zo zitten we samen onze boterhammen op te eten het is nu al bijna 11 uur en nogsteeds is er niemand wakker *like duh*het is zondag
,,zullen we gaan zwemmen bij het zwembad hier in de tuin"vraag Shin.
,,euhm ja is goed dan zie ik je zo bij het zwembad wel he"zeg ik en we lopen allebij naar boven als ik de kamer in wil lopen heb ik het gevoel dat Shin naar mijn kont staart maar dat is natuurlijk mijn vebeelding maar.
ok ik heb nu aan gekleed en sta op Shin te wachten bij het zwembad totdat ik ineens een arm om me heen voel en dan het ijskoude water als ik boven kom zie ik Shin lachend in het water staan.
,,O das niet lief"zeg ik en zwem op Shin af als ik heel dicht bij hem ben zwemt hij weg.
,,nee weet ik maar ik ben ook niet lief mensen denken dat wel maar ben ik niet"zeg hij en komt weer op me af gezwemt.
,,ok dan weet ik dat dus ook weer"zeg ik lachend en probeer Shin onderwater te krijgen maar hij is dus te sterk wat wel vaag is want ik heb hem gister avind nog gevloerd.
Shin en ik hebben al een tijdje gezwommen en ik sta nu tegen de kant aan Shin zie ik nergens meer maar dan opeens duikt Shin voor me op en uit het niets zoent hij me vol op mijn mond het enige wat ik kan doen is terug zoenen dit zijn de lippen waar ik al zo lang naar verlang na een tijdje voel ik zijn tong en open gewillig mijn mond zijn tong glijd naar binnen zo tongen we ook nog een tijdje en verbreekt Shin de zoen.
,,euhm euhm sorry ik weet niet waarom ik dat deed nouja ik weet het wel maar"zegt Shin maar verder komt hij niet want ik druk mijn lippen weer op de zijne.
,,Shin het geeft niet ik ook"zeg ik en Shin lacht.
,,ik weet ik ken je pas sinds gister maar die band die ik met jou voel is onbeschrijvelijk en ik wil bij je zijn of je nou wint of niet het maakt mij niet uit dus wil je mijn meisje zijn"vraagt Shin heel erg blosend.
,,dat heb ik dus nou ook en ja ik wil heel graag je meisje zijn Shin"zeg ik en Shin en ik gaan weer zoenen totdat.........

hope you liky so please leave a message

xoxo Debby


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.