Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Masion Girls (CB) » 12 Masion Girls (CB)

Masion Girls (CB)

2 april 2010 - 12:57

966

0

293



12 Masion Girls (CB)

deel 12 jeej hope you like it xxoxoxx Debby

*Debby POV*iets verder terug op die dag het is nu na het eten.
,,Debby wil je ff mee komen
"
vraagt Kiro en knik hij neemt me mee naar buiten in de bloemen tuin voor de villa.
,,Kiro waarom neem je me hier mee naartoe"vraag ik als Kiro gewoon door loopt naar een rozenperkje.
,,omdat ik je iets wil laten zien maar daarvoor moet je nog ff wachten want het gaat nu schemeren en als het helemaal donker is kan ik je het laten zien"zegt Kiro en pakt mijn hand vast en neemt me mee naar een boom die naast het rozen perkje staat het is een bloesemboom en hij is nu vol in de bloei het heeft best wel een magische uitstraling zo bloesemblaadjes dwarelen zachtjes van de boom af door het kleine beetje wind de schemering die er nu rond hangt Kiro die naast me zit het is gewoon prachtig zo zitten Kiro en ik samen naar de zonsondergang te kijken totdat er een of andere zuurstok zich ermee komt bemoeien.
,,heey Kiro alles goed"vraagt ze overdreven aardig.
,,ja hoor prima maar kan je nu weggaan"vraagt Kiro netjes.
,,waarom zodat je je tijd aan die emo kan verdoen zeker"zegt ze.
,,ja idd ja zij gaat teminste niet met me om omdat ik beroemd ben en veel geld heb en ze is geen emo"zegt Kiro.
,,ze gaat wel met emo's om dus zij is er vast ook 1"zegt ze en loopt heupwiegend weg.
,,trek je niets van haar aan ze is gewoon jaloers"zegt Kiro en trek me dicht tegen hem aan de vlinders gieren door mijn buik heen en ik kan ook alleen maar blozen.
,,waarom zou ze jaloers moeten zijn"vraag ik dan.
,,nou euhm je ben mooi,lief,sexy,kan goed zingen en basgitaar spelen en je zit hier met mij naar de zonsondergang te kijken"zegt Kiro die langzamerhand rood aanloopt.
,,euhm ok nou euhjm dankje maar hoe weet je dat ik kan zingen en basgitaar spelen ik heb het je niet gezegt en 1 van de andere meiden ook niet"zeg ik en kijk Kiro in zijn ogen.
,,ik was dat ene jurylid"zegt Kiro.
,,ow vandaar je kwam me al bekend voor"zeg ik en nestel me beter in Kiro's armen.
,,heb jij misschien een steentje naast je liggen"vraagt Kiro.
,,ja dat heb ik hoezo dat dan"vraag ik.
,,nou ik wil je wat laten zien"zegt Kiro en ik geef hem een paar steentjes.
,,dankje"zegt Kiro en hij pakt mij beet en neemt me mee iets dichter bij het rozen perkje.
,,niet schrikken strax"zegt Kiro.
,,ok"zeg ik nu toch wel benieuwd wat hij gaat doen hij heeft een paar steentjes in zijn hand en gooit ze tussen de rozen waardoor er ineens allemaal vuurvliegjes tevoorschijn komen ze hebben echt allemaal mooie kleuren Kiro draait mijn gezicht richting de zijne en zoent me op mijn mond ik laat het allemaal maar gewoon gebeuren na een tijdje laat Kiro mijn lippen los en de vuurvliegjes cirkelen om ons heen.
,,lieve lieve lieve lieve lieve en meest Sexy Debby wil je mijn meisje zijn"vraagt Kiro en ik knik ja en zoen hem weet op zijn mond het lijkt wel of de vuurvliegjes een hartje om ons heen vormen maar dat kan ook mijn verbeelding zijn.

zo zien de vuurvliegjes er ongeveer uit
[img]http://image.versiontracker.com/scrnsht/41143/109475/915Fireflies.jpg[/img]

,,Yu POV*
we hebben net gegeten en ons aapje neemt Debby mee naar buiten in de bloemen tuin van de villa het is nu al aardig aan het schemeren en ik ga naar Romeo toe.
,,zeg Rom Kiro is naar de bloementuin met Debby zullen we ze gaan bespieden" Romeo stemt in en we gaan naar het balkon waarop je prachtig uitzicht hebt op de bloementuin we zien Kiro en Debby vlak bij het rozen perkje zitten.
,,zeg Yu denk jij wat ik denk"zegt Romeo dan.
,,euhm laat me denken jij denkt dat Kiro die ene truc uit gaat halen met de steentjes in het rozenperkje gooien zodat de vuurvliegjes er uit komen zodat hij haar op een hele mooie manier verkering kan vragen"zeg ik en Romeo knikt eerst komt er een of andere zuurstok die iets gemeens zegt over Debby en dan loopt ze weg Kiro selt haar gerust en dan vraagt hij iets ze geeft hem wat en dan neemt hij haar mee dichterbij het rozenperkje hij gooit de steentjes er in en de vuurvliegjes komen er in alle kleuren uit Kiro zoent haar op der mond en Debby laat het maar gebeuren hij vraagt wat ze knikt en zoent hem dan weer op zijn mond en het grappige is de vuurvliegjes vormen een hartje om die 2 heen echt prachtig.
,,wow ik wist niet dat Kiro zo romantisch kon zijn om een meisje zo te vragen ik zag hem er eerder voor aan om het te vragen tijdens een horror of gewoon normaal maar niet zo"zegt Romeo verbaasd.
,,nee ik ook niet"zeg ik zo normaal mogelijk.
,,jij hebt hem dit vertelt he Yu daarom wist jij het ook zo goed"zegt Romeo.
,,ja idd ik ben schuldig maar hij wou der op een hele speciaale manier vragen omdat zij niet zomaar een meisje was ze is heel erg speciaal voor hem zegt tie"zeg ik.
,,ja dat geloof ik graag het klikte meteen tussen die 2 en ik zag ook al hoe Kiro naar der keek toen ze ons hadden gevloerd hij was helemaal onder de indruk"zegt Romeo.
,,ja idd maar waneer ga jij nou Daphne vragen want je vind haar wel leuk"zeg ik grijnzend.
,,ik weet niet wat als ze mij nou niet leuk vind"zegt Romeo twijfelend.
"ze vind je echt wel leuk dat kan ik zien op de manier van hoe ze naar je kijkt hel erg verliefd dus niet zeuren jij maar kom we gaan naar binnen er valt niet veel meer te zien hier ze staan toch alleen maar te zoenen"zeg ik en Romeo en ik lopen naar binnen waar we meteen naar bed gaan.


hope you like and leave a message
xoxo Debby
laat me ook weten wat jullie van die foto vinden


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.