Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Masion Girls (CB) » 13 Masion Girls (CB)

Masion Girls (CB)

2 april 2010 - 12:59

1040

0

304



13 Masion Girls (CB)

hey mensuh weer een nieuw deel en weer speciaal voor Ilse xoxo Debby

orange]*Daphne POV*[/orange]

het is de volgende dag en Romeo heeft nog geen enkel woord tegen me gezegt niet tijdens het eten en nu ook niet nu we met zijn alle Cinema Bizarre en The Masion Girls aan het oefenen zijn in de studio van het huis wat zou er toch aan de hand zijn met hem hij is zo stil hij heeft bijna niks gezegt ook niet tegen de andere maar wel meer dan tegen mij misschien moet ik het gewoon aan Yu vragen het is teminste zijn soulbrother.
,,euhm Yu kan je ff meekomen"vraag ik als we ff pauze houden.
,,ja hoor is goed"zegt Yu en we lopen ff de studio uit waar de rest on niet kan horen.
,,wat is er"vraagt Yu.
,,weet jij misschien wat er met Romeo is ik maak me nogal zorgen hij heeft nog geen enkel woord tegen me gezegt en blijft telkens zover van me vandaan en hij praat ook niet zoveel tegen jullie terwijl hij die andere 2 dagen juist de oren van onze koppen af lulden"zeg ik.
,,ja dat weet ik ja maar ik kan het je niet zeggen dat moet hij toch echt zelf doen"zegt Yu.
,,ow ok maar ik vind het gewoon zo vreselijk om hem zo te zien hij is in die 2 dagen al veel voor me gaan betekenen en ik vind het gewoon niet leuk om hem zo down te zien snap je"zeg ik.
,,ja dat snap ik het is mijn soulbro enik kan daar ok niet echt goed tegen maar veel gaan betekenen in wat voor een zin"vraagt Yu en ik kleur rood.
,,nou euhm ja euhm gewoon"zeg ik en Yu begint te lachen.
,,je bent verliefd op hem he"zegt Yu grijnzend.
,,ja een beetje maar hij mag het niet weten wat als hij mij nou niet leuk vind"zeg ik en kijk weg van Yu hij pakt mijn kin beet en laat me naar hem kijken.
,,een beetje heel erg en ik zal je iets verklappen hij vind jou alles behalve niet leuk"zegt Yu en loopt dan weg mij verbaad alleen latend wat bedoeld hij nou weer met hij vind jou alles behalve niet leuk bedoeld hij daar nou mee dat Romeo mij ook leuk vind of gewoon normaal.
nouja het zal wel denk ik en loop weer terug de repetitie kamer in waar ik Yu nog iets tegen Romeo zie fluisteren en Romeo er een beetje van moet lachen hij zou het toch niet gezegt hebben of wel ik hoop het niet want anders ben ik nu echt gigantisch de lul.















*Ilse POV*de belangrijkste POV van dit deeltje ofcourse

we hebben heel de dag nog gerepeteerd en we zitten nu op de kamer van de jongens een filmpje te kijken ik zit lekker tegen Shin aan en Debby tegen Kiro die zijn blijkbaar ook een stelletje Romeo en Daphne zitten ook wel dicht bij elkaar wat met elkaar te smoesen ik zie Daphne lachen en daar na druk Romeo zijn lippen kort op die van Daphne ok die hebben denk ik nu ook wat Strify en Esther zitten wat te klooien met elkaars haar.
Yu en Elise zijn gewoon normaal de film aan het kijken ik daarin tegen heb meer aandacht voor Shin en hij voor mij daarom zitten wij nu dus ook met elkaar te zoenen wat dus uitdraait op een tongzoen.
,,hey huur en kamer ofsow"zeggen Kiro en Debby tegelijk en schieten daarna in de lach.
,,nee geen zin in"zeg ik en Shin lacht we kijken gewoon weer verder naar de film en gaan daarna met zijn alle in de kamer slapen jah mensuh we hebben de matrassen op de grong gelegt en daar liggen we nu met zijn alle

de volgende ochtend wordt ik wakker in de armen van Shin.
,,heey schat ben je ook al wakker"hoor ik Shin zachtjes vragen zodat hij de anderen niet wakker maakt.
,,ja net en hoelang ben jij al wakker"vraag ik.
,,euhm denk net iets van 5 minuten dus ook niet zo erg lang dus dat maakt niet uit zullen we naar beneden gaan"vraagt Shin.
,,ja is goed"zeg ik en Shin en ik gaan zo zacht mogelijk naar benden zoals verwacht zit er nog niemand Shin en ik gaan op de bank zitten en zetten de tv aan zo zitten we een tijdje totdat mijn buik begint te knorren ik kijk beschamend weg en Shin lacht.
,,honger schat"zegt Shin en geeft me een kusje op mijn wang en ik knik.
,,kom dan dan gaan we eten"zegt Shin en hij neemt me mee naar de keuken waar we gaan eten het is nu al iets van half 11 en nogsteeds is niemand wakker of wacht ik had het mis dus toch wel want de douche staat aan we horen ook zacht gekreun komen vanuit de badkamer om zo te horen is de ene Debby dan zal de andere Kiro wel zijn zekker.
,,djeeses die zijn ook vroeg bezig zeg"zegt Shin.
,,ow ja Debby wel hoor maakt haar niet uit op welk tijdstip van de dag als ze zin heeft dan gaat ze gewoon tenzij die jongen het niet wil"zeg ik en Shin grinnikt.
,,djeezes Kiro en Debby zijn lekker bezig zeg dalijk is heel het huis wakker door die 2 en dan hebben we weer die zuurstokken op ons dak"zegt Strify die met de rest aan tafel is komen zitten.
Strife dat valt nog wel mee de douche is beneden en die zuurstokken slapen op de bovenste etage die horen dat echt niet hoor"zegt Elise.
,,ok ok maar wat als er nou 1tje naar benden komt"zegt Strife.
,,ja dan hebben ze pech he moeten ze maar niet meedoen aan deze show"zegt Yu en hij neemt een hap van zijn broodje.
,,das waar"zeg ik.
,,was het maar zo mooi dan hadden jullie nu meteen gewonnen maar ik denk dat jullie zowiezo gaan winnen jullie zijn hier de beste kandidaten zelf gehoord van het strengste jury lid maar ze moesten ook nog 9 andere groepen kiezen anders zou er geen show meer zijn"zegt Romeo.
zo zitten we nog een tijdje Kiro en Debby zijn ook al weer terug en we hebben ze best wel lopen pesten omdat ze hebben geneukt Kiro werd knal rood maar Debby trok zich er niks van aan die was het wel gewend van ons en na een tijdje kwamen de zuurstokken ook naar beneden dus zijn wij maar de tuin in gegaan.

hope you like
leave a message
xoxo Debby


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.