Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Masion Girls (CB) » 14 Masion Girls (CB)

Masion Girls (CB)

2 april 2010 - 13:01

373

0

200



14 Masion Girls (CB)

deel 14 woehoew xxoxoxx Debby

*Debby POV*

we zitten met zijn alle in de tuin Kiro en ik zitten wat te klooien met elkaar, Ilse en Shin zijn weer in slaap gevallen op 1 van de ligbedjes,Yu,Romeo,Elise en Daphne zijn een balspelletje aan het doen en Strify en Esther zijn een beetje met elkaars haar aan het kloten alweer vinden ze blijkbaar leuk.
,,waar denk je aan sgat"vraagt Kiro.
,,aan van alles en vind je ook niet dat Strify en Esther een leuk stelletje zouden zijn"vraag ik aan Kiro ik zie hem eerst een beetje moeilijk kijken en dan knikken.
,,ja das waar en Strify laat ook niet gouw mensen aan zijn haar zitten tenzij hij die persoon leuk vind of graag ziet"zegt Kiro dus Strify vind haar blijkbaar leuk en ik weet van Esther dat zij Strify ook leuk vind dus dat moet goed komen.
ik voel eerst een paar kusjes op mijn wang die steeds lager gaan naar mijn nek waar Kiro begint te zuigen.
,Kiro nee niet doen"gil ik en iedereen kijkt ons verbaasd aan en Kiro lacht en gaat dan gewoon weer verder uiteindelijk zit er dus een zuigzoen in mijn nek.
,,staat je mooi hoor die zuigzoen"zegt Esther lachend ik steek mijn middelvinger naar der op als teken dat ze der mond moet houden want die andere jongens hebben het nog niet gezien en die zuurstokken ook niet en dat wil ik graag zo houden ik heb geen zin in dat gezeik van die wijfen nu aan mijn kop ben een beetje erg moe dus ben ook snel geirriteerd.
na een tijdje ben ik bijna in slaap gevallen en neemt Kiro me mee naar boven naar zijn kamer waar we samen gaan slapen ik kruip dicht tegen zijn warme lichaam maar het idiote is ik kan dus niet meer slapen.
,,schatje wat is er"vraagt Kiro als hij merkt dat ik nogsteeds wakker ben.
,,ik kan niet slapen maar weet niet eens hoe dat komt"zeg ik en leg mijn hoofd beter op Kiro's borstkast.
,,ow ok ja das niet zo best"zegt kiro en geeft me kusjes op mijn haar en streelt ook telkens door mijn haren heen waardoor ik wat rustiger wordt ik geef Kiro nog een kus op zijn mond en zak dan diep in naar dromen land.


ik weet hijs kort sorry comments bitte


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.