Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Masion Girls (CB) » 16 Masion Girls (CB)

Masion Girls (CB)

2 april 2010 - 13:03

631

0

227



16 Masion Girls (CB)

hey deel 16 nog 4 hope you like xoxox Debby

*Debby POV*

het is de volgende dag als ik wakker word in Kiro's armen ze zijn echt stevig om me heen geslagen bang om mij kwijt te raken lijkt het wel.
zo lig ik nog een paar minuutjes totdat Kiro wakker wordt.
,,heey sgat hoelang ben jij al wakker"vraagt Kiro als hij ziet dat ik al wakker ben.
,,paar minuutjes niet zo lang"zeg ik en druk mijn lippen op die van Kiro meteen zoent hij terug en niet veel later voel ik dan ook zijn tong over mijn lippen heen gaan gewillig open ik mijn mond en onze tongen gaan een gevecht aan na een tijdje haalt hij zijn lippen van de mijne en kijken we elkaar in de ogen met een hele verliefde blik.
,,ik hou echt super veel van je weet je dat"zegt kiro.
,,nee maar nu wel en ik hou ook ziels veel van jou"zeg ik en wer zitten onze lippen op elkaar geplakt.
,,Kiro wat denk jij dat je aan het doen bent"hoor ik een man vanuit de deur opening zeggen.
,,nou euhm euhm euhm gewoon"zegt Kiro en de man blijkt niet echt blij te zijn me Kiro's antwoord.
,,Kiro hoe vaak moet ik jullie het nou nog zeggen geen groepies het moet niet gekker worden hier eerst Romeo met een meisje dan Shin met een meid en nu jij ook gelukkig hebben Strify en Yu der geen 1"zegt de man.
,,maar Jef het is geen groepie"zegt Kiro en verder komt hij niet want hij wordt afgekapt door Jef.
,,nee Kiro geen gezeur meer dalijk in jullie living een bandmeeting nu meteen ik heb tegen de andere gezegt dat ze die meiden nu meteen het huis uit moesten zetten"zegt Jef.
,,Jef dat kan je niet maken het zijn kandidaten"zegt Kiro.
,,ow zo proberen jullie dus hoger op te komen he en laat me raden allemaal van de zelfde groep"zegt jef.
,,nee meneer dat doen we niet en ja we zijn van de zelfde groep maar de jongens daar voor gebruiken nooit echt niet daarvoor hou ik teveel van Kiro en Daphne van Romeo en Ilse van Shin"zeg ik.
,,aha dus jullie hebben al verkering"zegt Jef.
,,ja dat klopt ja"zegt Kiro.
,,ok dat veranderd de zaak een heel klein beetje maar toch ben ik het er niet helemaal mee eens en wat als hun nou niet winnen wat dan"vraagt Jef.
,,Jef geloof me zij gaan echt wel winnen ze zijn super goed en de rest is zo van naja die andere meiden hebben nog geen 1 keer geoefend hun hebben echt al een paar dagen geoefend zelfs met ons samen we hebben het ook nog aan die andere gevraagt maar hun zeggen dan dat ze geen zin hebben"zegt Kiro.
,,ok nouja kleden jullie je maar aan en kom dan naar de living voor de bandmeeting en als jij dan de rest van je meiden wil halen dan wil ik ook nog een gesrek met jullie alleen en met jullie en de jongens samen"zegt Jef en hij gaat de kamer uit Kiro en ik kleden ons aan en gaan dan naar de living waar iedereen zit te wachten ik geef kiro nog een kus en ga naar mijn kamer en die van de rest van de meiden.
daar aangekomen zitten ze allemaal op mij te wachten.
,,en"vraagt Esther.
,,wat en"vraag ik.
,,wat heeft hij gezegt"vraagt Elise.
,,nou dat hij het er niet helemaal mee eens is hoe het is gelopen maar hij weet nu wel dat we verkering met de jongens hebben ok op Esther en Elise na dan maar hij wil met ons alleen en met de jongens samen praten hij is nu met de jongens aan het praten dus kom hop aankleden en dan gaan we alvast naar de jongens toe"zeg ik.
,,okokokok"hoor ik uit 4 monden komen we gaan ons ff aan kleden en na een paar minuten lopen we naar de kamer van de jongens........

xxxx Debby please leave a message


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.