Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Masion Girls (CB) » 18 Masion Girls (CB)

Masion Girls (CB)

2 april 2010 - 13:05

1229

0

331



18 Masion Girls (CB)

hey mensuh deel 18 nog 2 te gaan tot 20 xx Debby

red]*Debby POV*[/red]

de volgende ochtend wordt ik wakker in de armen van Kiro echt geweldig is dit Kiro slaapt nog en hij is zo sgattig als hij slaapt maar niet voor lang meer.
,,Kiertje"zeg ik als ik me eindelijk heb omgedraait in Kiro's greep geen reactie nog maar eens dan.
,,Kiertje wordt eens wakker"weer geen reactie dan maar op een andere manier ik ga boven op kiro's buik zitten en begin hem in zijn nek te zoenen langzaam glij ik met mijn hand over zijn borstkast naar beneden naar zijn boxer ik laat mijn hand in zijn boxer glijden en streel met mijn vingertoppen zijn mannelijk heid terwijl ik hem ook nog in zijn nek zoen ik voel hoe Kiro het moeilijk begint te krijgen en niet veel later laat hij een harde kreun uit zijn mond komen.
,,ik wist wel dat je wakker was"zeg ik en haal mijn hand uit zijn boxer.
,,awh please doe verder ik wil je"fluisterd kiro geil in mijn oor.
,,nee sorry sgatje jij en de jongens hebben vandaag die fotoshoots met de overgebleven 7 kandidaten en de meiden en ik hebben vandaag een interview en die fotoshoot met jullie"zeg ik en geef Kiro een zoen op zijn mond.
uhm ja das waar maar we moeten toch allebij nog douchen of niet"zegt Kiro geheimzinnig.
,,ja dat klopt hoezo ow wacht laat maar ik weet het al en ja is goed maar ga dan je spullen pakken zodat we kunnen gaan douchen"zeg ik en Kiro en ik pakken onze spullen en gaan naar de badkamer waar ik de douche aan zet we onze spullen neer leggen en dan onder de douche gaan eerst doen we niet zoveel dan alleen tegen elkaar aan staan en van elkaar en het warme water genieten maar dab houd Kiro het niet meer en brengt een vinger bij me naar binnen en niet veel later voel ik ook nog een tweede vinger naar binnen gaan en dan kan ik er niet meer tegen.
,,please Kiro hou op en neuk me gewoon"kreun ik en Kiro laat zich dat geen tweede keer zeggen hij opent zijn vingers en laat zijn lul der tussen door bij mij naar binnen glijden ik kreun meteen van genot als ik hem diep in me voel en dan haalt hij zijn lul bijna uit me en stoot hem er dan weer hard in ik kreun super hard en Kiro ook Zo gaan we door totdat we ons hoogtepunt hebben berijkt.
,,ow Kiro ik hou van je"zeg ik uitgeput.
,,ik.ook.van.jou"zegt Kiro tussen de kusjes door die hij in mijn nek plant.
,,Kier nu moeten we wel een beetje opschieten"zeg ik terwijl Kiro en ik elkaar aan het wassen zijn.
,,ja is goed"zegt kiro terwijl hij zichzelf afspoelt daarna spoel ik mezelf af en dan gaan we uit de douche we kleden ons aan en doen ons haar en make-up dan gaan we naar beneden waar we nog net wat kunnen eten voordat we weg moeten tijdens het eten wordt er niet veel gezegt na het eten worden we opgehaald door een auto die ons naar de plek brengt waar het interview wordt gehouden.

ff kort een uitleg van hoe de dag is gegaan want heb nu geen zin om dat te typen want het regent hier keihard en het lijd me een beetje af waardoor ik ook best wel moeilijk kan consentreren op het verhaal maarja genoeg over die regen en terug naar he verhaalde dag verloopt soepel er waren geen moeilijke vragen bij het interview en de shoot met de jongens was gewoon geweldig het was gewoon lagen al die poses die we moetsen doen echt hilarisch

het is nu avond en Shin en Ilse zijn al naar boven ben benieuwd wat die 2 aan het doen zijn of nouja eigenlijk niet maar ik denk dat ik het wel kan horen als het dalijk een beetje stil is hier.


*Ilse POV*

we zaten net nog met zijn alle tv te kijken maar shin en ik verveelden ons en zijn we maar naar boven gegaan en daar zitten we dan op zijn bed een beetje naar elkaar te kijken we hebben elkaar nog niet 1 keer aan geraakt of maar 1 ding tegen elkaar gezegt.
,,euhm Ilse"vraagt Shin onzeker.
,,ja Shin wat is er"vraag ik.
,,is het raar als ik nu zeg dat ik eigenlijk heel erg naar je verlang"zegt Shin heel erg sgattig.
,,nee maar hoezo vraag je dit eigenlijk"zeg ik en kruip iets dichter naar Shin toe.
,,euhm ja euhm gewoon"zegt shin en kijkt naar zijn handen ik pak zijn kin beet en laat hem naar me kijken.
,,heeft Shin misschien een beetje behoefte aan Sex"vraag ik zwoel in zijn oor en hoor hem zachtjes slikken.
,,euhm euhm euhm euhm misschien een beetje"zegt Shin ongemakkelijk terwijl ik op zijn schoot ga zitten.
,,wat is er Shinnie"vraag ik als ik merk dat hij zich ongemakkelijk voelt.
,,nou euhm nou euhm tja ik eum bennogmaagd"zegt Shin heel snel en zachtjes achter elkaar.
,,awh shinnie toch das toch nergens goed voor om je dan te schamen het maakt me echt niet uit of je nou maagd ben of niet"zeg ik en zoen hem in zijn nek ik merk dat hij daar rustig van wordt en dat hij het ook lekker vind langzaam duw ik Shin naar achteren op bed en blijf hem zoenen in zijn nek rustig ga ik met mijn handen onder zijn shirt en in een mum van tijd heb ik zijn shirt uitgetrokken mijn handen glijden over zijn buik naar zijn broek waar ik halt hou om zijn reactie te pijlen blijkbaar vind hij het lekker want zijn ogen zijn gesloten.
Shin en ik zijn nu al een tijdje bezig met elkaar te strelen en te zoenen ik merk gewoon aan shin dat hij bang is dat hij iets verkeerds doet toch eigenlijk best wel sgattig.
,,Shin ik wil je"fluister ik zachtjes in zijn oor terwijl ik boven hem hang.
,,ik jou ook maar wat als ik iets verkeerds doe"zegt shin onzeker.
,,dat doe je niet echt niet dat zweer ik je"zeg ik terwijl ik een condoom uit het nachtkastje pak en die wil open maken maar Shin pakt mijn handen beet en kijkt me aan met een blik van ik durf het echt niet ik geef hem weer kusjes in zijn nek en ik merk dat hij weer ontspant ik maak het condoom pakje verder open en doe hem om Shin's erectie ik hoor hem zachtjes kreunen en niet veel later voel ik hem in me ook ik kan het niet laten om te kreunen na een tijdje gaat Shin steeds sneller en dieper in me en bijde kunnen we onze kreunen niet meer inhouden na een half uur hebben we bijden ons hoogtepunt behaald Shin glijd voorzichtig uit me en gooit het condoom weg.
,,je was echt geweldig sgat en dat voor je eerste keer"zeg ik lachend en geef hem een zoen op zijn mond.
,,thanx jij was ook echt geweldig"zegt shin en we liggen ff te tongen.
,,ik hou van jou"zeg ik.
,,ik ook van jou"zegt Shin terwijl hij de deken over ons heen slaat ineens wordt de deur met een klap open gegooit en staat daar Yu in de deur opening.
,,zozo wat hebben we gehoord Shinnie ben je dan eindelijk ontmaagd"zegt Yu grijnzend.
,,ja hijs ontmaagd ja en nu opzouten laat die 2 met rust"hoor ik Debby zeggen en zie hoe ze Yu weg trekt ff naar ons lacht en dan de deur sluit.


nou dit was het deeltje nummer 18 dus hop hop naar nummer 20

xxx reactions bitte


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.