Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Masion Girls (CB) » 19 Masion Girls (CB)

Masion Girls (CB)

2 april 2010 - 13:07

439

0

206



19 Masion Girls (CB)

deel 19 nog 1tje joehoe ben blij xxx Debby

*Debby POV*

als ik op de trap loop hoor ik een deur open klappen en hoor dan ineens Yu zeggen,,zozo wat hebben we gehoord Shinnie ben je dan eindelijk ontmaagd" ik loop er op af en pak Yu bij zijn arm beet.
,,ja hijs ontmaagd ja en nu opzouten laat die 2 met rust"zeg ik en trek Yu we bij de deur ik lach nog ff naar Ilse en Shin en sluit dan de deur achter me om vervolgens Yu op zijn donder te geven.
,,Yu waar was dat nou weer goed voor"zeg ik toch wel een beetje lichtelijk kwaad.
,gewoon ff plaagen mag dat niet soms"zegt Yu pnschuldig.
,,kom op die jongen is net ontmaagd en dan ga jij hem ff lopen plaagen of hoe jij het ook wil noemen"zeg ik en loop weg naar beneden waar ik op de bank neer plof.
,,heey schoonheid wat is er"vraagt Kiro als hij naast me komt zitten en zijn arm om mee heen slaat.
,,niks hoor alleen Yu die een beetje stom loopt te doen want Shin is net ontmaagd door Ilse zoals je wel kon horen en dan gaat hij ze ff lekker storen als ze net klaar zijn ik vind gewoon dat die 2 gewoon een beetje rust verdienen samen"zeg ik en laat me tegen kiro aan vallen.
,,he trek het je niet zo aan zo is Yu gewoon joh"zegt Kiro en drukt een kusje op mijn kruin.
,,weet ik maar Ilse is een soort van zusje voor me en dan kan ik er gewoon niet tegen dat iemand haar op dat soort momenten stoort en dan zeker niet iemand als Yu en ik heb ook in deze weken een goeie band met Shin opgebouwd snap je"zeg ik.
,,ja ik snap het net zoals 1 hele grote familie die super veel om elkaar geeft en dat kan ook wel kloppen want jij en de meiden zijn gewoon een soort van familie voor ons geworden dus dan is het ook niet zo gek als je daar een beetje druk om maakt"zegt Kiro en geeft me een kus op mijn mond ik zoen gewillig terug.
,,hey niet zo kleffen op de bank er moeten hier ook nog meerdere mensen zitten hoor"zegt Strify en kiro en ik gaan meteen recht zitten.
,,sorry Strife"zeggen Kiro en ik tegelijk en lopen naar mijn kamer ja mijn kamer omdat er nu kamers over zijn hebben de jongens en ik het een beetje anders ingedeeld dit is de indeling:
Kiro en ik
Ilse en Shin
Daphne en Romeo
Yu en Elise
Strify en Esther en die laatste 2 zijn onder dwang bij elkaar gezet niet dat ze het zo erg vinden hoor.


hope you liked it and leave a message
xxoxoxx Debby


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.