Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » Because I love you, [Jonas Brothers] » Chapter 10

Because I love you, [Jonas Brothers]

3 april 2010 - 12:08

633

3

241



Chapter 10

Nou ik post mijn verhalen, op quizlet en natuurlijk ook op fanfic. Maar ik vind het zelf altijd fijn om alle verhalen op quizlet te lezen. En eigenlijk is mijn verhaal daar wat mooier opgemaakt, Maarja. Ze mag kiezen wat je wilt. http://www.quizlet.nl/chapters/172396/chapter-10/ Veeel plezier met het hoofdstuk. <3 xxx P.s. Volgende hoofdstuk komt Chad sterling een groot stuk aanbod en Ginny Jessica Massey.

Nick's Point of Vieuw


Eindelijk is ze van mij. Na 2,5 jaar. Het is toch waar wat ze zeggen:
Liefde is net een sprookje, je moet erin geloven <3

Gisteren was perfect. De zee en Kate. Alles klopte. Ik was een paar cm van haar gezicht verwijdert en toen kuste ik haar. Eindelijk had ik de moed ervoor. Het raarste is nog dat ik naar Joe's advies heb geluistert. Gewoon haar kussen en dan hopen dat je jouw kus beantwoord. Gelukkig deed Kate dat, anders zou onze vriendschap afgelopen zijn...
'O Nick, O Kate'. IK kijk verward naar Joe. Joe is bezig om een stuk van romeo en julia te spelen, alleen ik en Kate zijn nu de hoofdrollen. 'Wow, ben je eindelijk wakker. Was het fijn om te dromen over je meisje'. 'Rot op', en ik gooi een kussen tegen zijn hoofd aan. 'Rustig dude,'. Joe pest me al de hele dag. Toen ik thuis kwam merkte Joe gelijk dat ik iets met Kate had. Joe merkte altijd die dingen gelijk op.
Maarja. Ik zit nu wel met 1 probleem.
Ze zei dat ze niet met me wilt eerst, omdat ze denkt dat ze niet tegen de paparazi kan. Dat is echt een groot probleem. Mensen gaan toch vervelen aan Kesha met haar rare uitspattingen. Hoe jammer ik dat vind. Het was lekker rustig de paar dagen. Niemand had oog voor ons...
Het kan ook komen dat de paparazi ons niet meer leuk vind en nu een ander idool hebben gevonden. Maarja, helaas is dat niet waar. Big Rob zei nog dat wij de meest gefotografeerde idolen zijn.
Toen ik mijn probleem vertelde tegen Joe. Zei hij: 'Nick, ze is verandert. Ik ken jouw verhalen toen je haar ontmoette en heb je gezien hoe ze niet meer lijkt op dat meisje uit de kroeg. Ze ouder en wijzer geworden. En haar liefde voor jouw ik groter dan de paparazi. Je moet vertrouwen hebben in haar!'
Ik moet hem maar geloven en hopen dat het waar is..


Kate's Point of View

'Heb je nog wat gehoord van Nick', zegt Analeigh in voorspanning. 'Rustig An,'. 'Hij is een superster niet een supernerd als Patriek' antwoordt ik plagend. Ik weet hoe erg ze het vind als ik met dat haar plaag. Ze had een blindate en ze ging helemaal voor Patriek, want ze dacht dat het Chad was.
'Het was een blinddate en ik dacht dat het Chad was. Kan ik iets aan doen dat de karakters op elkaar lijken.'
'Alleen Patriek houdt van computers en Chad houdt van zichzelf.' Ze rolde met haar ogen.
'Maar nu andere onderwerp. Dus Nick'. 'Ik heb toch alles al vertelt'. 'Jaja, wacht ik krijg een GEWELDIG IDEE!, gilt Analeigh door het huis heen. 'We spreken af bij het feestje van Ginny Jessica Massey. Dan kan je gelijk Nick voorstellen aan je andere vrienden. Bijvoorbeeld Ashley en John'.
'Ik weet het niet zeker'. 'Ik wel', zegt Analeigh opdringerig en pakt mijn telefoon. Snel smst ze wat. Ik wil de telefoon pakken, maar het is al te laat. 'Je kan niet de smskoningin verslaan'. Ik haat echt dat ze super snel kan smsen. Het is echt niet meer normaal... Ik pak snel mijn telefoon en kijk wat ze heeft verstuurd.


Hello <3

Kom je vanavond naar het feestje van Ginny Jessica Massey? Het wordt echt gezellig. Ik stel je voor aan mijn andere vrienden. Neem ook Joe mee. Dan is het helemaal compleet. Oja, je moet in pak komen. Dat is toch wel goed?
Love youuu <3

x



Ik krijg gelijk een smsje terug


Hey Baby

Is goed. Zien jullie vanavond.
Dreams can't take
The place of loving you
There's gotta be a million reasons
Why it's true <3

x




Aaah!, Het is echt zo lieef en we moeten gaan. Want ze heeft al Nick gesmst.
'Nou, we kunnen beter ons omkleden, want we gaan naar het feestje'


Thankyooouu for alle reactieee <3


Reacties:


xEmma
xEmma zei op 5 april 2010 - 12:17:
Yeaaaaaaaaaaah!!!!!!
Ginny kom er in voorn*-*
nu ben ik helemaal happy x)
(ik word altijd blij van dat soort dingen, ben een beetje raar )
G-I-N-N-Y
...
GINNY!

Sorry, ik stop maar met reactie'en voordat ik nog raarder word

Xx


Merel
Merel zei op 3 april 2010 - 16:12:
Hmr, geen Charyl?
But, ik ben te ongeduldig

Maar., meer?


Nynke
Nynke zei op 3 april 2010 - 15:32:
Gna gna CHAD