Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Dreuzel <3 Harry Potter » Chapter 1

Dreuzel <3 Harry Potter

3 april 2010 - 14:22

620

2

333



Chapter 1

Harry's Point of View


Harry, Ron’. Ik kijk snel om. Ik zie dat Hermelien naar ons toe kwam rennen. Mijn alle aandacht gaat naar Hermelien. Als ze eindelijk bij ons is, snakt ze naar adem. Je kan wel zien dat ze hard heeft gerend. Haar hoofd is helemaal rood.
‘Ik heb groot nieuws. Het grooste nieuws van de hele eeuw’. Mijn nieuwsgierigheid word steeds groter. ‘Wat is er Hermelien?’
Ze heeft een grote hap adem en zegt: ‘Het nichtje van Perkamentus komt op onze school’.
‘Hermelien, dat is toch niet zo groot nieuws’. ‘Wel, als het nichtje een dreuzel is’.
‘Ja hoor. Heel grappig hermelien. ’ Is Hermelien in de lolbroekstemming vandaag ofzo?, Want meestal maakt ze geen grapjes. Ik vind het eigenlijk ook niet eens een leuk grapje, maar ze had me bijna. Een dreuzel op onze school. Ik geloofde haar bijna.
‘Het is geen grap. Ze is van onze leeftijd en ze is echt een dreuzel’!, zegt Hermelien boos. ‘Wat, is het geen grap’?, zeg ik verbaasd. Ze kijkt me geirriteerd aan. Mijn besef word groter. Het is geen grap. Er komt echt een dreuzel. Een dreuzel op onze school… Hermelien heeft gelijk. Dat is het nieuws van de eeuw.



Analeigh's Point of View


‘Analeigh, we gaan ze echt zo missen’. Ik geef een knuffel voor het laast aan mijn vrienden. Ik ga ook missen. Ik moet naar een toverschool toe. Ik heb echt geen zin. Mijn vrienden denken dat ik naar een internaat ga in Zwitserland. Gelukkig mag ik van mijn oom in de vakantie naar mijn vrienden. Als ik dat niet kon, werd ik gestoord.
Waarom werd ik naar deze klote school toegestuurd? Nou, omdat mijn oom me in de gaten wilt houden. En dat ik niet meer met mijn vrienden de hele dag omgaan. Hij denkt dat ze een slechte indruk op mijn hebben. Misschien David. Want hij dacht me altijd uit om een wedstrijdjes te houden en ik ga ‘meestal’ akkoord. Hij vond ook dat het niet normaal was dat ik 1 beste vriendin had en 3 beste vrienden had. Sukkel, we leven gewoon in mijn wereld en dan ik het normaal. Dat hij nou in de middeleeuwen leeft. Maar wat kan ik iets aan doen dat wij met zijn 5 een beste vrienden clubje vormen. Ik ken hun al toen ik 4 was en nu ben ik 15. Ze hebben we doorgesleept toen mijn ouders overleden.
Mijn oom is nu mijn enigste familielid die ik heb. Hij is mijn voogd Maar hij kon niet voor mijn zorgen en werd in een huis gezet voor weeskinderen. Ik mocht wel altijd een paar keer naar zweinstein. Ik ken de weg uit me hoofd. Ik vond het altijd wel leuk. Het kwam meestal door Hagrid. Hij was mijn groote teddybeer. Maar even terug komen op de hoofdzaken. Je denkt vast, waarom moest ik weg.
Ik heb soms een paar conflicten met de politie en met leraren. Over de politie zeg ik even niks maar over de leraren vertel ik wel wat over. Ik weet niet wat ik doe, maar alle leraren die ik haat gaan altijd huilend weg. Ik ben af van 5 scholen afgestuurd. Allemaal internaten. Je kan al raden hoe de kinderen daar zijn. Kinderen waar van alle ouders perfect en rijk zijn. En opscheppen, mijn ouders doen dit en dat. Ik wou altijd zo snel mogelijk weg en ging me zo slecht gedragen. Grapjes maken en opmerkeningen geven. En dan hopen dat je weg zou gestuurd worden. Het lukte me altijd. Je moet geduld hebben. Dus dat is een tip van mij.
Maar deze school word het moeilijk om afgestuurd te worden.
1 vraag gaat al de hele week door mijn hoofd heen.
Zal dit het ergste periode van mijn leven worden….



Reactiees?


Reacties:


Neeriash
Neeriash zei op 19 april 2010 - 15:39:
Cuuwl ^^


Nynke
Nynke zei op 3 april 2010 - 15:20:
Leuk"D