Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Dreuzel <3 Harry Potter » Chapter 2

Dreuzel <3 Harry Potter

3 april 2010 - 14:23

447

1

316



Chapter 2

.
Analeigh's Point of View

.
De bomen vliegen langs mij. Ik zit helemaal alleen. Natuurlijk wil niemand naast me zitten. Ik zit nu tegen op te kijken als ik zometeen al die gezichten zie. Ze hebben allemaal al een vooroordeel. Zo gaat het op elke school. Blijkbaar ben ik bijzonder.
Maar op deze school ben ik wel heel bijzonder. Mijn oom zegt dat het nieuws van de eeuw is. De eerste dreuzel die op Zweinstein zit. Ik weet niet echt of ik daar blij moet zijn...
Ik ben al in gedeeld in een afdeling, Griffendor. Dan is de aandacht niet veel op mijn gevestigd. Wat denkt hij? Niet veel aandacht op mij gevestigd. Tuurlijk gaan al die mensen naar me kijken. Zal ik ook doen als ik hun was. Maar ik krijg iemand die mij de hele school laat zien en naast me moet zitten. Je noemt ook wel zo iemand een beleigder. Wow, wat zal hij/zij gelukkig zijn. Verplicht naast een dreuzel zitten.
Ik kreeg net nog een brief van mijn oom waar hij alles zei voor de 10de keer. Ik mocht geen eigen kleding aan. Ik mocht niet de kleding veranderen. Aardig zijn. Geen mensen uitschelden ook schelden zij je wel uit. Ik moet ze dan negeren. En het belangerijkste is. Ik mag niks vertellen wat ik allemaal van Harry Potter weet. Ja, ik weet allemaal dingen die hij niet weet. Ik mocht het niet vertellen… En eigenlijk ik mocht er helemaal niet achterkomen. Maarja, mijn karakter heeft ook nieuwsgierigheid. Dat kwam omdat Perkamentus iets verzweeg en als hij dat deed. Moet ik wel weten wat het is, toch?
Eigenlijk weet ik best veel dingen van toverij. Ik lees heel graag en toverboeken met informatie is echt heel leuk om te lezen. Ook stiekem alle notices van Perkamentus lezen. Dan leer je echt heel veel van Vordemort. Oja, er was ook nog een regel met met koeie letters geschreven.

ANALEIGH, JE MAG DE NAAM VAN VOLDEMORT NOOIT, MAAR DAN NOOIT UITSPREKEN. EN JE GAAT NIKS DOEN WAT MET VOLDEMORT TE MAKEN HEEFT. LET OM MIJN WOORDEN…

Ik dacht echt dat hij me kende, want als hij dit doet. Wil ik graag doen het tegenovergesteld wat hij juist wilt. Die regel van de naam. Daar kan ik me wel aanhouden. Maar met dat doen van niks te maken voldemort. Nou, zeg nooit nooit…
Ik begin te grinniken.

Ik voel dat de trein stop. Ik sta op en loop naar buiten. Dan zie ik Hagrid en een jongen met een brilletje. Dat moet wel beleigder zijn. M-maar dat is Harry Potter. Perkamentus durft wel. Mijn beleigder is Harry Potter, dan nog zeggen geen aandacht trekken. En je gaat niks doen met voldemort… Pfft.
.



reactie?


Reacties:


Nynke
Nynke zei op 3 april 2010 - 15:23: