Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Home » 3°

Home

3 april 2010 - 16:18

290

0

193



3°

Ik gooi de laatste peuk op de grond en loop terug naar huis. Welgeteld 3 heb ik er gerookt. Normaal kom ik met 2 pakjes een week toe, maar die stress helpt niet echt. Pff, stress voor diet wee apen van broers van me. Ik zucht als ik ons huis zie, met Have Heart in mijn oren. Loeihard. Ik stap naar binnen en gooi -opnieuw- de deur vrij hard dicht. Ik ben nog lang niet afgekoeld, maar starende mensen zij niet leuk. Iedereen weet wiens zusje ik ben. Behalve zijzelf. Ik heb zin in chocolade, maar besef dat ik daarvoor door de living moet. Ach, alles voor het goede doel. Ik pleur mijn jas op de kapstok, schop mijn all stars uit en loop met mijn koptelefoon nog op door de woonkamer. Ik wéét gewoon dat ze tegen me praten, maar het kan me eventjes de ballen schelen. Plots trekt iemand mijn koptelefoon af. Mijn humeur gaat van lalala-kan-me-niet-schelen naar fucking-kutkind-ik-maak-je-af. Ik draai me ruw om en kijk recht in mijn moeders gezicht. Woeps.
"Kijk niet zo moordlustig, Lex. De jongens gaan uit vanavond, ik dacht dat je wel mee wilde." Bill gromt iets wat lijkt op protest, en Tom protesteert luid en duidelijk
"Mam, ik ga echt niet babysitten! En trouwens, ze is 16, ze hoort niet uit te gaan."
"Wat moet ik dan, in het klooster gaan en orgel spelen? Ik zuip je naar huis!" De jongens zijn -op zijn zachtst gezegd- verbaasd.
"Je gaat al uit?"
"Ook al een jaar, Bill. Staan je hersenen ooit op actief als je hier bent?" Ik pak mijn koptelefoon aan van mama en vervolg mijn missie naar de keukenkast.
"Oh, en ik ga mee, maar als je vroeg naar huis gaat, neem ik wel een taxi."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.