Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Home » 4°

Home

3 april 2010 - 16:43

190

0

169



4°

http://4.bp.blogspot.com/_HE7ZiqYDIW0/RiSqAPYRWTI/AAAAAAAAAVE/TnWkyMfGo7U/s400/carrie-underwood-hot-pants.jpg

Ik moet zeggen, die broers van mij hebben smaak. Dit is één van de meest exclusieve clubs in Duitsland! Ze moesten wel even slikken toen ze mijn outfit zagen. Naja, welke jongen nou niet. Mam had hen gekalmeerd, maar die zin had me niet echt aangestaan (ze loopt er nog vrij braaf bij voor haar doen). Net of ik een hoer ben. Ik ga met mijn vingers door mijn platinablonde haar -ja, naturel- en kijk arrogant rond. Jeweetwel, zo'n blik van deze-club-is-van-mij-en-je-kan-er-lekker-niks-tegen-doen-bitch. Ik voel een hand op mijn schouder en zie Georg achter me staan.
"Je bent mooi, Lex." complimenteert hij me.
"Dank je," knipoog ik. Er loopt een knul voorbij met coktails in zijn hand, en glimlachend eis ik de pisang op. Hij kijkt verbaasd naar zijn bekertje, maar grijnst als ik hem een bedankzoentje geef.
"Graag gedaan, poes." Hij knijpt in mijn kont en loopt verder. De babysitters van dienst -lees: Tom en Bill- ontploffen zowat.
"Lex! Ben je gek geworden?" ik doe of ik nadenk en zeg dan:
"Als ik dan dit mag doen, ja!" Zonder hun antwoord af te wachten, loop ik verder de club binnen. Tijd voor een feestje...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.