Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Home » 6°

Home

3 april 2010 - 17:13

271

0

197



6°

Een halfuurtje later heb me nog een keer of zeven laten trakteren, zowel door Georg als door toevallige voorbijgangers. Maar nu begin ik toch wat licht in mijn koppie te worden.
"Ik wil naar huis," zegt Tom ineens. Ik kijk op het horloge van de barman -die me ook al eentje betaalde- en protesteer:
"Knul, je bent 20, in één van de hotste clubs ever, het is amper 3 uur 's nachts en jij wilt naar HUIS?" Tom knikt, en Bill en Gustav stemmen in.
"Mooi, ik neem wel een taxi dan. Tot morgen."
"En jou hier alleen laten met je zatte poten? Dacht het niet, wie weet hoe je thuiskomt!"
"Tom, kalmeer, ik blijf wel bij haar." Georg heeft niet echt veel meer gedronken en is dus -in vergelijking met mij toch- vrij nuchter. Tom gaat na veel wikken en wegen akkoord en de drie laten mij en Hagen achter. Niet dat ik het erg vind.

"Komop, kom dansen!!" zeur ik. Ik hang tegen Georg aan, die er duidelijk geen probleem van maakt.
"Lex, ik kan niet dansen," probeert hij.
"Nou en? Ik ook niet." Ik sleur hem van zijn barkruk af en loop met hem de vloer op. Hij overdreef, hij kan best dansen. Plots krijg ik een elleboog in mijn rug en val tegen Georg aan. Hij vangt me met veel plezier op en aait over mijn rug. Ik snap onmiddellijk zijn bedoeling: het is bij ons thuis een slecht bewaard geheim dat georg me lekker vindt.
"Tom en Bill doen je wat, Georg," giechel ik als hij over mijn kont streelt. Hij drukt een kusje in mijn nek.
"Dat maakt het nog dubbel zo leuk."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.