Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sterling Knight » Superstar >Falling for Sterling Knight {af} » 8

Superstar >Falling for Sterling Knight {af}

4 april 2010 - 12:19

492

2

337



8

Song: http://www.youtube.com/watch?v=bNacAgn0sg0&playnext_from=TL&videos=eT3SNKV_f74

‘Wat gaan we doen?’ vroeg hij lachend. ‘Weg van mijn gestoorde familie.’ Zei ik terwijl ik met mijn ogen rolde. ‘Ze zijn niet gestoord, gewoon een beetje raar.’ Grinnikte hij. Ik lachte even. Ik opende de deur. Mijn poster van Sterling Knight hing aan de muur. Ik deed snel de deur weer dicht. Hij mocht dat niet zien. ‘Wat is er?’ grinnikte hij. Ik zette een overdreven -glimlach op. ‘We kunnen niet naar binnen- het- het is een troep.’ Zei ik. Hij lachte even. ‘Geloof mij, erger dan mijn kamer kan niet.’ Zei hij lachend terwijl hij de deur open deed. Hij bekeek de kamer rond. Zijn blik bleef hangen bij de poster op de muur. Hij begon te glimlachen. Ik werd rood van schaamte. ‘Leuke kamer.’ Zei hij grijnzend terwijl hij nog steeds naar de muur staarde. Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Ik lachte fake. Ik liet me op mijn bed vallen. Hij ging naast me zitten. ‘Dus, over dat liedje.’ Begon hij. Ik knikte. ‘Oké, ik heb al een begin gemaakt, ik weet alleen niet hoe het verder moet.’ Zei hij. Hij haalde een papier tevoorschijn. Ik begon te lezen.

‘Why do I keep running from the truth?
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized
And I've just got to know’


‘De tekst ziet er goed uit.’ Complimenteerde ik hem. Hij lachte dankbaar. ‘Maar, ik weet nu niet hoe ik verder moet.’ Zei hij. Ik dacht even na en krabbelde iets op het papier. Hij bestudeerde de tekst. ‘Hmm. Bets mooi. Wacht als we dit zinnetje nou veranderen-’ zei hij terwijl hij een zin vervangde. Ik keek naar de tekst. Het was beter geworden. ‘Ohw en deel vervangen door die.’ Zei ik terwijl ik op het papier begon te krassen, en het naar mijn smaak weer neer zette. We keken tevreden naar het papier. Hij las het stukje voor.

‘Do you ever think when you're all alone
All that we can be, where this thing can go?
Am I crazy or falling in love?
Is it real or just another crush?’


Ik werd rood toen hij het voorlas. Hij had geen idee dat ik het over hem had. Ik zweeg en staarde naar hem. ‘Nog een couplet?’ vroeg hij schattig. Ik knikte. Binnen 10 minuten stond er nog een couplet op papier.

Do you catch a breath when I look at you?
Are you holding back like the way I do?
Cause I'm trying and trying to walk away
But I know this crush ain't goin' away


Net toen we een beat erop wouden zetten riep mijn moeder naar boven dat we gingen eten. ‘Wat zei ze?’ vroeg Sterling. ‘Ze zei dat we gaan eten.’ Vertaalde ik voor hem. We liepen samen naar beneden. De heerlijke geur van stampot vulde het huisje. Ik keek naar de tafel. Er stond een grote pan erwtensoep op tafel. Sterling keek verschrikt naar de inhoud. Ik grinnikte even. Ik kon niet wachten om te zien of hij het ging eten.


Reacties:


Moonzzz
Moonzzz zei op 23 april 2010 - 11:05:
dat liedje is van david archualetta ofzo maar echt een leuk nummer..
zit m heel vaak te luisteren..
maar echt een leuk verhaal, alleen je moet wel een beetje letten op de spellings fouten


Marshmallow
Marshmallow zei op 6 april 2010 - 17:15:
Haha, zal hij het oer-Hollandse eten lekker vinden? :p

x