Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Love Conquers All ~DM~ » ~003

Love Conquers All ~DM~

9 april 2010 - 20:01

604

2

217



~003

1 of 2 reacties?

June Dawnson,
Ik was zo blij dat ik bij Emily’s afdeling zat! Hoewel ik ook graag bij Gryffindor had gezeten, daar zitten de Weasley’s, Harry en Hermoine. Ik zag ze hatend naar de Slytherin tafel kijken en hun gezichten vielen toen ze hoorden dat ik niet bij hun afdeling zou zitten. Zelf vond ik het ook jammer maar ik kon er niks aan doen en ik zou hun nog vaak buiten de lessen zien, gelukkig. Ik kende ze al voordat ik hier op school kwam.
Ik vond het wel grappig dat iedereen mij aankeek met open monden. Op Beauxbatons deden ze dat niet. Terwijl ik naar de aangewezen tafel liep zag ik een lange, slanke jongen naar mij kijken met een blik die ik niet echt bevatte. Wat me opviel waren zijn ogen; ze waren ijsblauw en straalde een soort machtigheid uit. De sorteerhoed had het over hem, de naam Malfoy, iedereen had naar hem gekeken toen de hoed de naam zei. Ik keek verder dan zijn ogen, zijn gezicht was bleek met een spitse kaaklijn. Zijn haar lag warrig op zijn hoofd en was heel licht blond, bijna wit en het glansde een beetje. Hij keek me nog steeds aan dus ik schonk hem een klein glimlachje, hij gaf me een scheve lach terug. Ik voelde mezelf blozen.
Het diner was afgelopen en ik zat met Emily en nog een paar andere meisjes in de leerlingenkamer van Slytherin. ‘’June?’’ Emily zwaaide haar handen voor mijn ogen en ik knipperde met mijn ogen om weer terug te komen naar de realiteit. ‘’Sorry, ik was even ergens anders met mijn gedachten.’’ Ze lachte zachtjes. ‘’Dat doe je wel vaker, maar weet je wat ik net zei?’’ Ik schudde mijn hoofd en bloosde lichtjes. ‘’Ik zei dat Draco Malfoy naar je aan het staren is!’’ Zei ze half gillend, half fluisterend in mijn oor. Ik sloeg mijn handen over mijn oren. ‘’Em, gil niet zo hard!’’ Iedereen keek om naar ons. ‘’Bevalt het uitzicht?’’ Snauwde ik naar hun. Snel keken ze weg, behalve één, de jongen die ook naar mij keek in de grote zaal, wie ik een glimlach schonk. Ik keek hem uitdagend aan en hij keek koppig terug. Beide keken we niet weg. ‘’June, kap eens met staren naar Malfoy!’’ Giechelde Emily, de andere meisjes lachte ook. Onwillig keek ik weg, terug naar Emily die voor mij stond met een grote lach. ‘’Wat is er?’’ Ik trok een wenkbrauw op en moest toen lachen hoe ze voor me stond, helemaal op en neer springend. ‘’Ik denk dat hij,’’ Zei tilde haar hoofd in de richting van de jongen, ‘’Malfoy dus, jou wel ziet zitten.’’ Ik keek weer naar de jongen en zag een meisje aan hem hangen, en hij zag er niet echt comfortabel uit. ‘’Dí¡t is Pansy Parkinson,’’ Zei een meisje vol afschuw, ‘’Ze is altijd aan zijn zijde en is ‘lid’ van Draco’s bende.’’ Ze word blijkbaar niet aardig gevonden door de meesten want de andere meisjes knikten en keken vol walging naar Pansy. Een gaap kwam uit mijn mond en beschaamd sloeg ik een hand voor mijn mond. ‘’Ik ben moe, slaap lekker iedereen.’’ Ik gaf Emily een knuffel en zwaaide de andere meisjes gedag. Terwijl ik de kamer uitliep zag ik Draco naar mij kijken, maar Pansy trok zijn hoofd haar kant op en begon hem te zoenen. Ik liep langzaam genoeg om te zien dat hij Pansy van zich afduwde en weg liep. Ik lachte en liep snel naar de meisjesslaapkamer. Ik trok mijn pyjama aan en ging in bed liggen. Langzaam viel ik in slaap en mijn dromen namen me over.


Reacties:


4passions
4passions zei op 7 april 2010 - 13:25:
hmmm Ben benieuwd waar dit heen gaat! mag ik ook een melding?


Ezzlot
Ezzlot zei op 4 april 2010 - 13:15:
Screw Pansy!
Maar het verhaal is echt mooi geschreven
Mag ik weer een melding